woocommerce-theme

Update: 31-7-2012

WooCommerce is één van de meest populaire WordPress plugins om webshops mee te bouwen. In het artikel Bouw je webshop in WordPress met WooCommerce hebben we uitgelegd waarom we bij internetbureau Sowmedia zo enthousiast zijn over WooCommerce webshops. Wil je het budget van je webshop controleerbaar te houden, dan kan het heel verstandig zijn om van een WordPress theme gebruik te maken. Er zijn themes die geschikt zijn gemaakt voor WooCommerce. Dat betekent dat bij het maken van het theme is nagedacht over weergave van de producten, het winkelwagentje, de opmaak van de chechout, en dergelijke. In dit artikel een overzicht van WordPress themes die geschikt zijn voor de plugin WooCommerce.

Neem ook een kijkje op onze website ThemeThumbs, waar meer dan 1300 gratis en betaalde WordPress themes worden gepresenteerd op categorie, prijs en technische functionaliteiten. De website bevat meer dan 100 WordPress themes voor WooCommerce.

De beste WordPress Themes voor WooCommerce

Erwin van Ginkel

Erwin van Ginkel

Erwin is mede-oprichter van Sowmedia en adviseert grote en kleine MKB bedrijven bij hun online strategie, internetmarketing en WordPress websiteontwikkeling.
Erwin van Ginkel
Erwin van Ginkel
1 reageer

Stel hier je vraag of laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie