WordPress webshop

Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

/
Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!
Website conversie

Website conversie: wat is het en hoe verhoog je het?

/
Je kunt nog zo’n aantrekkelijke website hebben, maar die valt of staat toch echt met pagina’s die ingericht zijn om te converteren. Leer hoe!
WooCommerce related products

Woocommerce related products: pas dit toe voor meer winst

/
Met WooCommerce related products kun je gemakkelijk meer conversie realiseren. Leer in dit blog hoe je optimaal gebruikt maakt van de functie!
Webshop optimaliseren

WordPress webshop laten maken: uitbesteden of zelf doen?

/
Laat je jouw WordPress webshop maken door een professioneel bureau of ga je dit zelf doen? In dit artikel bespreken we beide opties.
click & collect

Click en collect: hoe maak je jouw webshop klaar voor deze regeling?

/
Voldoet jouw webshop al aan alle eisen voor de click & collect-regeling? Leer in dit blog hoe je een perfect bestel- en afhaalsysteem creëert.
Beste gratis WordPress themes 2021

30 beste gratis WordPress themes 2021

/
Ook dit jaar hebben we de beste gratis WordPress themes voor je op een rij gezet, mét ondersteuning voor de Gutenberg editor.
Landingspagina voorbeeld

Landingspagina maken? Zo maak je hem converterend en doelgericht

/
Wat is nou een doelgerichte en goed converterende landingspagina? En hoe bouw je er een? Leer het maak meer winst met jouw webshop!

Ontdek nieuwe kansen voor jouw online diensten

/
Het kan lastig zijn om te bedenken wat jij kan doen om je online kansen te vergroten. We hebben de belangrijkste verbeteringen op een rij gezet.

Waarom je videomarketing moet inzetten als bedrijf

/
Wil je meer weten over hoe je videomarketing moet inzetten om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Leer hier alles over door middel van onze hands-on videomarketingstrategie.

WordPress themes en plugins voor horeca en bed & breakfast

/
WordPress website voor horeca of bed & breakfast? Bekijk de voor- en nadelen van populaire themes, en ontdek handige aanvullende plugins voor de horeca.

Vergelijking: WooCommerce, Magento, SEOshop & Mijnwebwinkel

/
In dit artikel vergelijken we de open source webshop oplossingen van WooCommerce en Magento met Nederlandse SAAS aanbieders van SEOshop en Mijnwebwinkel.

Optimaliseer WordPress, WooCommerce en WPML

/
In dit artikel bespreken we wat er allemaal komt kijken om de snelheid, stabiliteit en veiligheid te verbeteren van een WordPress webshop met WooCommerce en WPML.

Onze ervaring met WordPress, WooCommerce en WPML

/
Met WordPress kun je in theorie een complete internationale webshop in meerdere talen ontwikkelen voor € 80. In dit artikel bespreken we de voordelen en de nadelen.

Bouw je webshop in WordPress met WooCommerce

/
WordPress WooCommerce is een geweldige tool om een webshop te bouwen die zeer gebruiksvriendelijk is voor bezoeker én beheerder.