WordPress zoekmachineoptimalisatie

Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

/
Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!
WordPress snelheid optimalisatie

WordPress snelheid optimalisatie: 6 trucs voor een razendsnelle website

/
WordPress snelheid optimalisatie is een must voor iedere WordPress website. Leer in dit artikel 6 trucs kennen voor snelheid optimalisatie!

Featured snippet: prominent zichtbaar in Google

/
Lees hoe je met een featured snippet op positie 0 van Google kunt verschijven, door je WordPress website van de juiste content te voorzien.
Interne links

Interne links zorgen voor een boost in je rankings: leer in dit blog hoe

/
De kracht van interne links wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is het een uitstekende methode voor SEO. Leer in dit blog hoe!
WordPress title attribute

WordPress title attribute: wat is het en hoe gebruik je het?

/
Een WordPress title attribute is een heel handig HTML-element voor het geven van meer context aan je links. Leer in dit blog hoe je dit doet.
Error 404

Error 404: wat is het en hoe los je het op?

/
De error 404 laat bezoekers op je website vertrekken en zorgt voor een slechtere ranking. Leer in dit blog hoe je de error 404 kunt voorkomen
Keyword onderzoek

Keyword onderzoek: hoe de juiste keywords selecteren in 2021?

/
Na het lezen van dit artikel weet je hoe je een keyword onderzoek moet uitvoeren en hoe je hoger kan ranken in Google en andere zoekmachines.
Website snelheid optimalisatie

Website snelheid optimalisatie: een perfecte Google Pagespeed score

/
Voldoet jouw website al aan alle snelheids-optimalisatie eisen van Google Pagespeed Insights? Anno 2021 is het belangrijk dat je een website hebt die met lichtsnelheid laadt. Er zijn een aantal handige website snelheid optimalisatie hacks waarmee je jouw website razendsnel kunt maken. In dit artikel bespreken we deze.
Beste gratis WordPress themes 2021

30 beste gratis WordPress themes 2021

/
Ook dit jaar hebben we de beste gratis WordPress themes voor je op een rij gezet, mét ondersteuning voor de Gutenberg editor.
Google ranking factors 2021

Google ranking factors: wat gaat er veranderen in 2021?

/
Gaan deze nieuwe Google ranking factors, die in mei 2021 worden doorgevoerd, het gehele ranking systeem op de schop nemen? Kom erachter in dit artikel.
Landingspagina voorbeeld

Landingspagina maken? Zo maak je hem converterend en doelgericht

/
Wat is nou een doelgerichte en goed converterende landingspagina? En hoe bouw je er een? Leer het maak meer winst met jouw webshop!

Ontdek nieuwe kansen voor jouw online diensten

/
Het kan lastig zijn om te bedenken wat jij kan doen om je online kansen te vergroten. We hebben de belangrijkste verbeteringen op een rij gezet.

Mobile SEO: mobile first en de belangrijkste rankingfactoren

/
Lees alles over de belangrijkste mobile SEO rankingfactoren en de richtlijnen van Google voor het maken van een mobile first website.
Wordpress yoast seo zoekmachine optimalisatie

Handige tips voor de Yoast WordPress SEO widget

/
De WordPress SEO plugin van Yoast is de meest gebruikte SEO plugin voor WordPress. We geven we je handige tips bij het gebruik van de WordPress SEO widget.

Optimaliseer de content van je WordPress website voor zoekmachines

/
Lees hoe je de content van je WordPress website optimaliseert door teksten te gebruiken met trefwoorden waar je doelgroep naar zoekt.

Bepaal de juiste zoekwoorden voor jouw WordPress website

/
Achterhaal de meest gebruikte trefwoorden van jouw doelgroep in zoekmachines zoals Google. Zo kan je je WordPress website hier nog beter op inrichten!

5 gratis Yoast SEO-alternatieven voor WordPress

/
Naast de bekende WordPress SEO plugin van Yoast zijn er prachtige gratis alternatieve SEO-plugins voor WordPress. We hebben ze op een rijtje gezet.

Verbeter de laadtijd van je WordPress website met preloading

/
Pagina preloading in je WordPress website: een heel eenvoudige manier om de laadsnelheid van je WordPress website voor bezoekers te verbeteren!

Google Site Kit op je WordPress website installeren

/
Met Google Site Kit koppel je Google Analytics, Search Console, Tag Manager, PageSpeed, AdSense en Optimize aan je WordPress website. We leggen uit hoe.

Verbeter de zoekresultaten in je WordPress website

/
We leggen uit hoe je het zoekalgoritme in je WordPress kunt configureren, zodat de zoekresultaten in je WordPress website relevanter én sneller worden.

Structured data in je WordPress website

/
Door structured data aan je WordPress website toe te voegen, kunnen zoekmachines je website beter indexeren en wordt je beter gevonden.