Bij Sowmedia doen wij er alles aan om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Daarnaast dragen we de onderstaande organisaties een warm hart toe. Daarom ondersteunen we hen door middel van verschillende sponsorprojecten.

Stichting Bootvluchteling

Stichting Bootvluchteling zet zich in op Lesbos, Kos, Leros, Athene en Malta voor de bootvluchtelingen. Ze zetten zich in waar acuut hulp nodig is en de nood het hoogst. Stichting Bootvluchteling verleent eerste hulp (medisch en met voedsel/onderdak) aan de kwetsbaarste groep onder de bootvluchtelingen: vrouwen, kinderen, zieken, ouderen. Jacoline Visser heeft namens Sowmedia een WordPress website gerealiseerd en doet een aantal dagen in de week vrijwilligerswerk voor de stichting. Ook de hosting wordt door Sowmedia gesponsord.

Kingswork - WordPress website

Stichting Kingswork

Kingswork organiseert wekelijks een kinderclub voor kinderen uit het Oude Noorden van Rotterdam. De website van Kingswork is door Sowmedia in WordPress gerealiseerd. Ook de nieuwsbrief van Kingswork, verzonden met CreateSend, wordt gesponsord door Sowmedia.

In een kerstvakantie gingen we samen met onze vast freelancers als begeleider mee bij het vakantieuitje naar het zwembad.

Stichting Kinderen van Caïro

Stichting Kinderen van Caïro is een fondsenwervende stichting die zich richt naar de behoeftes van de Egyptische stichting Stephen’s Children. Elk jaar wordt overlegd met hen waar de grootste nood is en voor welke projecten de Nederlandse Stichting fondsen kan werven. Sowmedia sponsort de stichting Kinderen van Caïro door middel van websiteontwikkeling en hosting van de website. Daarnaast voeren we inhoudelijke wijzigingen door in de website.

All4one

Stichting All 4 One

Stichting All 4 One ondersteunt projecten t.b.v. van minderbedeelden. De stichting werkt samen met lokale visionairs en uitvoerders aan zelfdragene projecten. All 4 one helpt daarbij met sponsoring, promotie, coaching en advies. Jan-Willem Visser, mede-eigenaar van Sowmedia, heeft de stichting namens Sowmedia gesponsord met een website in open source CMS WordPress.