Online communicatie en ontwikkeling

Steve zet zich in voor de ontwikkeling van WordPress websites, het uitbrengen van communicatieadvies en voor de succesvolle ontwikkeling van online diensten. Met zowel een technische als creatieve achtergrond kan Steve voor organisaties niet alleen een zinvolle, maar ook een realistische bijdrage leveren aan vraagstukken rondom de inzet en het gebruikt van online media. Verder schrijft Steve optimalisatievoorstellen voor bestaande websites en is hij betrokken bij de e-mailmarketingdienst CreateSend.

Steve heeft altijd zich altijd geïnteresseerd voor media in brede zin. Tijdens zijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht werkte hij voor verschillende mediabureau’s als webdeveloper, programmeur, en communicatieadviseur. Verder behaalde hij het diploma Digital Film & TV aan de SAE in Rotterdam. Zijn studie in Utrecht rondde hij af met een scriptie in de richting New Media & Digital Culture en ging over de wijze waarop Google met persoonsgegevens omgaat.

Kennis: WordPress website ontwikkeling, WordPress website optimalisatie, Zoekmachineoptimalisatie, Social media, E-mailmarketing.

Steve Lock

Steve Lock

Online communicatie en ontwikkeling