Anbecom verzorgt de automatisering en systeembeheer voor MKB bedrijven in de regio Rotterdam. Anbecom geeft advies op maat voor de ICT-omgevingen. Daarnaast zorgen ze voor de levering en installatie van software en hardware en monitoren ze op afstand systemen en netwerkapparatuur. Het bedrijf onderscheidt zich door persoonlijke en snelle support, waardoor het lijkt alsof een bedrijf te maken heeft met een eigen ICT-afdeling. Uiteenlopende branches maken gebruik van de diensten van Anbecom.

Sowmedia heeft voor Anbecom de WordPress website ontwikkeld. Binnen het ontwikkelproces is extra aandacht uitgegaan naar het design van de website en een gebruiksvriendelijke weergave van de content. Met één oogopslag moet duidelijk zijn wat het bedrijf te bieden heeft. Voor het design is samengewerkt met Creatief Bureau.

Met een vakbekwaam team heeft Sowmedia ons (met Rotterdamse nuchterheid!) geholpen met de ontwikkeling van een onderscheidende website. Een succesvolle website gaat niet alleen om de techniek, vooral een doordachte internetmarketing strategie is belangrijk en daar heeft Sowmedia een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Johan de WitMarketing & Sales