Over ons

Hi, wij zijn Sowmedia

WordPress enthousiastelingen met technische en creatieve knowhow die zich elke dag inzetten voor hun klanten, elkaar en de wereld om zich heen.

WordPress sinds 2005

In 2005 zette Sowmedia een eerste stap in de ontwikkeling van WordPress websites. Niet lang daarna was Sowmedia een van de eerste webbureaus in Nederland die haar klanten adviseerde om hun websites in WordPress te bouwen.

Inmiddels heeft WordPress zich bewezen als hét CMS. Van grote multinationals tot complete webshops; onder de motorkap draait ruim 43% van het hele internet op WordPress.

Wij zijn supporters van WordPress en worden elke dag weer enthousiast van de ongekende mogelijkheden. Maar we zijn ook supporters voor onze klanten, omdat we hen vooruit helpen met WordPress sites die veilig, snel en SEO-proof zijn.

Waarom klanten ons experts noemen

  • 15+ jaar WordPress ervaring
  • Stuk voor stuk WordPress enthousiastelingen
  • We bedenken slimme oplossingen
  • Niet onnodig het wiel opnieuw uitvinden
  • Resultaat gericht: SEO-proof, seamless en snelle websites

De cijfers zijn in je voordeel

10 WordPress experts in dienst

1000+ klanten geholpen met WordPress oplossingen

15+ jaar ervaring en meer dan 350 WordPress websites in beheer

Business gericht, maar ook wereldverbeteraars

Onze naam staat symbool voor zaaien met een langetermijnvisie, iets wat we nastreven voor onze organisatie, ons personeel en onze klanten. Daarmee willen we ons ook langdurig committeren en investeren in onze relaties. 

Full-service WordPress bureau

Een holistische benadering op WordPress: van het ontwikkelen en aanpassen tot het hosten en onderhouden van WordPress websites. Laat je volledig ontzorgen en focus je op de groei van je business.

Waarom we Sow fijn zijn

Langetermijnvisie

We bouwen websites, applicaties én relaties gericht op de toekomst. Alles waar we in investeren, moet jaren meekunnen en daarom is duurzaamheid de focus in alles wat we doen. Ons motto? Sow to Grow!

Multidisciplinair

Er wordt een team van knappe en vakkundige WordPress koppen op je project gezet. Je Sowmedia-team wordt op maat samengesteld om zo goed mogelijk aan de behoeften van je organisatie te voldoen.

Niet zomaar Sow

Sow staat voor zaaien, maar ook voor ‘Supporters of WordPress’. We helpen onze klanten en delen kennis op ons blog. Sow staat ook voor Saving orphans & widows: we schenken een deel van onze tijd en winst aan stichtingen die zich inzetten voor wezen en weduwen.

Industrieën waar we voor werken

Publieke sector

Logistiek

Installatiebranche

IT

E-commerce

Consultancy

Laten we samenwerken!