WordPress diensten

WordPress website veiligheid

Een slecht onderhouden website kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Het is belangrijk om regelmatig te controleren of je website goed beveiligd is om problemen te voorkomen.

Is mijn website veilig?

Wist je dat een slecht onderhouden website risico’s met zich meebrengt, zoals de kans op hackers?

Website veiligheid is geen luxe, maar een noodzaak. Het waarborgen van de veiligheid van je website beschermt niet alleen je gegevens, maar ook die van je bezoekers. Er zijn verschillende maatregelen die je kunt nemen om je website veilig te houden, zoals het up to date houden van je plugins en het instellen van veilige wachtwoorden.

Altijd een stabiele, veilige website met Sowmedia WordPress beheer

24/7 controle en gecontroleerde updates

Wij controleren je website op bekende kwetsbaarheden en voeren daarnaast maandelijks gecontroleerde updates uit van WordPress, plugins en themes.

De beste premium WordPress plugins

Maak gratis gebruik van een premium plugin (zoals Gravity Forms en SearchWP) en verhoog de veiligheid van je website door verbeterde functionaliteiten.

Waterdichte WordPress beveilging

We bieden gratis SSL aan en anti spam en-virus om je WordPress website tegen verdachte login pogingen en hacks te beschermen.

Een veilige website met Sowmedia

Experts die je zorgen wegnemen over de veiligheid van jouw WordPress website


Met een professioneel beheerpakket van Sowmedia zorg je ervoor dat jouw website veilig is voor zowel jou als je bezoekers.

Door onze (maandelijkse) werkzaamheden blijft je website voortdurend beschermd tegen mogelijke bedreigingen.

Collega's die bezig zijn met het ontwikkelen van een website.

Een greep uit onze klanten

Veelgestelde vragen over WordPress website veiligheid

Waarom is website veiligheid belangrijk voor mijn WordPress website?

Website veiligheid is essentieel om je gegevens en die van je bezoekers te beschermen, je reputatie te behouden en te voorkomen dat je website wordt gehackt.

Hoe kan ik mijn WordPress website veilig houden?

Regelmatige updates van WordPress, thema’s en plug-ins, gebruik van sterke wachtwoorden, installatie van een beveiligingsplug-in, en het gebruik van een SSL-certificaat zijn enkele manieren om je website veilig te houden. Ontdek of jouw website veilig is door onze checklist.

Wat is een SSL-certificaat en waarom heb ik het nodig?

Een SSL-certificaat versleutelt de gegevensuitwisseling tussen je website en bezoekers, wat helpt om gevoelige informatie te beschermen en het vertrouwen van je gebruikers te winnen.

Wat moet ik doen als mijn website wordt gehackt?

Wanneer een hacker toegang heeft gehad tot je website, zijn mogelijk bestanden toegevoegd/gewijzigd, wachtwoorden aangepast en mogelijks zelfs nieuwe gebruikers toegevoegd. Wanneer je één van deze acties niet detecteert en opschoont, hebben alle andere acties geen zin, want de hacker kan zich dan nog steeds toegang verschaffen en opnieuw schade aanrichten. Het opschonen dient dus grondig te gebeuren. Neem contact met ons op, en we helpen je graag verder.

Hoe kan ik brute force aanvallen op mijn WordPress website voorkomen?

Gebruik sterke wachtwoorden, beperk het aantal inlogpogingen, en overweeg twee-factor authenticatie (2FA) om brute force aanvallen te voorkomen.

Wat zijn de risico’s van het gebruik van verouderde thema’s en plug-ins?

Verouderde thema’s en plug-ins kunnen kwetsbaarheden bevatten die hackers kunnen misbruiken. Regelmatige updates helpen deze risico’s te minimaliseren.

Hoe zorgt Sowmedia voor een veilige website?

Met een professioneel beheerpakket van Sowmedia zorg je ervoor dat jouw website veilig is voor zowel jou als je bezoekers. Dit pakket omvat essentiële werkzaamheden, zoals het 24/7 controleren van je WordPress website op bekende kwetsbaarheden en het gecontroleerd updaten van WordPress, plugins en themes. Door deze maandelijkse werkzaamheden blijft je website voortdurend beschermd tegen mogelijke bedreigingen. Meer weten? Ontdek meer over een WordPress beheerpakket.

onderhoud wordpress, thema, wachtwoorden

Vragen over de beveiliging van jouw website?

Heb je nog vragen over wat WordPress website veiligheid? Of wil je weten hoe wij jouw website kunnen beveiligen? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via onze contactpagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je kijken of je vraag tussen bovenstaande veelgestelde vragen staat.