WordPress diensten

WordPress website
laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele WordPress website die het goed doet bij bezoekers en beheerders? Met ruim 15 jaar aan ervaring en expertise maken wij jouw website op maat.

Website ontwikkeling bij Sowmedia

Een greep uit onze klanten

Een WordPress website laten maken waarbij aan alles is gedacht.

WordPress biedt hét framework om een ​​intuïtief CMS te creëren voor jouw organisatie. WordPress is het meest gebruikte, gebruikersvriendelijke en flexibele CMS op internet, dat ruim 43% van het web aandrijft. Wij zijn expert op het gebied van WordPress website ontwikkeling : met maatwerk thema’s, razendsnelle Page Experience scores én in-house plugin ontwikkeling.

Geoptimaliseerd voor bezoekers én zoekmachines.

De meest gebruiksvriendelijke editor ter wereld.

Razendsnelle WordPress beheer en hosting is altijd inbegrepen

Website ontwikkeling waar we trots op zijn

case onderwijs voor morgen

Case: Onderwijs van Morgen

Malmberg was toe aan een redesign van onderwijsvanmorgen.nl, hét platform voor professionals in het basis-, voortgezet en middelbaar onderwijs.

Bekijk de case
caseleapo

Case: Leapo

Leapo is een krachtige speler in het onderwijslandschap van Nederland. Het platform (onderdeel WisMon) brengt bèta, wetenschap & techniek tot leven.

Bekijk de case

“Sowmedia is al jaren onze betrouwbare online partner in een continue weg van ontwikkeling. Zij vertalen onze wensen in creatieve, slimme oplossingen.”

Elise van Vliet
Marketingcommunicatie bij Portbase

Collega's die bezig zijn met het ontwikkelen van een website.

Een multidisciplinair team van experts

Ons team bestaat stuk voor stuk uit WordPress experts, maar we houden ons ook bezig met zoekmachineoptimalisatie en conversie. We sluiten aan op standaarden en producten die al binnen de WordPress community zijn ontwikkeld, zoals WordPress thema’s en plugins. Zo hoeven we alleen van de grond af te ontwikkelen als het echt nodig is.

Wij weten dat een WordPress website laten maken verder gaat dan het kopen van een domeinnaam en het inrichten van wat pagina’s. Een website is namelijk het gezicht van je merk: via je website vertel je wie je bent en wat je kunt betekenen voor je doelgroep. Dit zijn aspecten die we als uitgangspunten nemen in het ontwikkelen van jouw website.

Waarom WordPress?

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) van de wereld. Ooit begon het CMS als een blog platform, maar tegenwoordig wordt WordPress gezien als een volwaardig CMS vanwege de vele functionaliteiten die het biedt.

Voor vrijwel elk bedrijf – van corporates tot kleinere webshops en alles daar tussenin – is WordPress een uitermate geschikt CMS voor website ontwikkeling. Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je het CMS snel onder de knie krijgt. Het creëren van content nadat de website is aangeleverd word je dus erg gemakkelijk gemaakt.

WordPress website onderhoud

WordPress website pakketten

De meestvoorkomende wensen voor een professionele WordPress website hebben we gebundeld in onderstaande pakketten. Zo weet je al een beetje wat je wel en niet kunt verwachten voor elk budget.

Voor kleine organisaties

Professional

 • Snel professioneel online
 • Eigen look & feel
 • Slimme keuzes en scherpe prijs
 • 1 training bij Sowmedia

€ 7.500,
Daarna: € 99,00 p/mnd voor hosting en beheer.

Voor het MKB

Business

 • Conversie & SEO
 • Strak doorgevoerde huisstijl
 • Maatwerk en strategie
 • 1 training op locatie

€ 12.500,-
Daarna: € 199,00 p/mnd voor hosting en beheer.

Voor corporates en webshops

Enterprise

 • Strategie, conversie & SEO
 • Maatwerk Gutenberg thema
 • Complexe wensen en maatwerk
 • 2 trainingen op locatie

€ 19.500,-
Daarna: € 299,00 p/mnd voor hosting en beheer.

Onze website ontwikkeltrajecten in het kort

Compacte code en Gutenberg

Compact, lichte en geen overbodige codes, waardoor je WordPress website aan alle pagespeed scores van Google voldoet. Met Gutenberg kunnen we je website compleet mobile-first ontwikkelen. Ook leren we je om de pagebuilder Gutenberg zelf te gebruiken.

Duurzame ontwikkeling

Als je website is opgeleverd, moet die natuurlijk jaren mee kunnen. Onze WordPress ontwikkelaars werken daarom nauw samen met onze afdeling hosting & support. Zo bouwen we websites met oog op de toekomst

SEO en gebruiksvriendelijkheid

We weten je website op zo’n manier te programmeren, dat Google hem makkelijk vindt en bezoekers vlekkeloos door je website navigeren. Dit betekent dat wij rekening houden met SEO-factoren zoals keywords en backlinks, maar ook een gebruiksvriendelijk design.

Kennismaken met een bakje koffie?

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw WordPress website moet maken. Gelukkig kun je elkaar in een uurtje al goed leren kennen. We vertellen je dan graag meer over onze core business: het maken, onderhouden en optimaliseren van websites in WordPress. En we horen heel graag jullie wensen en ideeën, kansen en uitdagingen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het best in de markt kunt zetten. Wij snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit je website halen. En we kennen WordPress door en door, waardoor we je website optimaal kunnen beveiligen en laten voldoen aan alle PageSpeed scores van Google.

Kom langs voor onze Booon koffie en een gesprek !

WordPress bureau Sowmedia uit Rotterdam staat voor je klaar!