WordPress diensten

WordPress
onderhoud

Een team van experts die gespecialiseerd zijn in het onderhoud van je WordPress website. We beschermen je website tegen inbraakpogingen en zorgen voor een maximale snelheid.

WordPress onderhoud wordt dagelijks uitgevoerd

Waarom WordPress onderhoud?

Maandelijkse updates en prestatie checks

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes. Backups van je website op een veilige locatie.

Waterdichte beveiliging

Volledige beveiliging van je WordPress website. Zo zijn je website en de gegevens van je bezoekers optimaal beschermd tegen aanvallen.

Voldoe aan de AVG

Een inbegrepen verwerkersovereenkomst, zodat je aan de verplichtingen van de AVG voldoet.

De beste premium plugins

Maak gratis gebruik van diverse premium plugins, waaronder Gravity forms, Akismet en SearchWP.

24/7 tracking van je website

Je website wordt 24/7 in de gaten gehouden door onze slimme software. Als er een foutmelding wordt gedetecteerd, grijpen we direct in.

Laadt content snel en efficiënt in

In een fractie van een seconde wordt berekend welke server de afbeeldingen en scripts van je WordPress website het snelst kan aanleveren.

Geen spam in je inbox

We installeren gespecialiseerde software die ervoor zorgt dat spamberichten worden afgewend. Zeg maar gedag tegen spam in je inbox.

We helpen je snel op weg

Stel je vraag aan onze WordPress specialisten door middel van een ticket of een belletje en we lossen je probleem zo snel mogelijk op.

WordPress onderhoud pakketten 

Drie complete WordPress onderhoudspakketten voor maximale prestatie van je website.

Voor kleine organisaties

Business

 • Gecontroleerde updates
 • Sublieme beveiliging en backups
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • WordPress servicedesk

Gratis servicedesk: 4 uur per jaar

€89,- per maand

Voor het MKB

Business Pro

 • Alles uit het Business pakket
 • 1-2 complexe WordPress plugins
 • Geschikt voor multisite
 • Geschikt voor meertaligheid

Gratis servicedesk: 8 uur per jaar

€189,- per maand

Voor corporates en webshops

Enterprise

 • Alles uit het Business Pro pakket
 • 2+ complexe WordPress plugins
 • Service-overleg per kwartaal
 • Maatwerk afspraken mogelijk

Gratis servicedesk: 12 uur per jaar

€299,- per maand

Haal het maximale uit je business.

Razendsnelle laadtijden en een veilige en stabiele WordPress website.

Een bewezen uniek onderhoud programma. Meer dan 450+ websites in ons unieke onderhoudsprogramma.

WordPress servicedesk met uitsluitend WordPress experts.

Wil je je focussen op de inhoud van je WordPress website en niet bezig zijn met allerlei technische uitdagingen? Met onze zelf ontwikkelde onderhoudsoftware zorgen ervoor dat je WordPress website altijd veilig en up-to-date is. En ben je toe aan doorontwikkeling of heb je een vraag? Onze servicedesk staat voor je klaar om je te ontzorgen.

De veiligheid, snelheid en stabiliteit van je WordPress website wordt in de gaten gehouden

Herken jij in de volgende punten?

 • Je WordPress website is een essentieel onderdeel voor je organisatie.
 • Het zelf uitvoeren van WordPress onderhoud levert je vaak meer frustratie dan plezier op.
 • Je wil jezelf bezighouden met de inhoud van je website, en niet te veel met de techniek bezig zijn.
 • Je wil graag één partij om mee te schakelen voor alles wat met je WordPress site te maken heeft.

Met een WordPress onderhoud pakket van Sowmedia bespaar je jezelf veel kopzorgen. Naast ons unieke WordPress onderhoudsprogramma bieden we momenteel een servicedesk voor doorontwikkeling, SEO advies, maatwerk en nog veel meer!

Elke dag wordt er WordPress onderhoud uitgevoerd.

Ben je enthousiast geworden?

Zie je één van onze WordPress onderhoudspakketten wel zitten? Kies dan het pakket dat het beste bij jou past. We gaan met je in gesprek over je website en binnen één week is jouw site volledig bij ons in beheer en profiteer je van alle diensten van het gekozen WordPress onderhoud pakket.

Heb je vragen over onze pakketten of over onze andere diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden vrijblijvend al je vragen en helpen je en een juiste beslissing te maken.

Medewerkers van Sowmedia
Customer Service helpt u graag.

Vragen over de WordPress onderhoud pakketten?

Weet je niet welk pakket geschikt is voor je? Of heb je nog geen goed idee van wat alle opties inhouden? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via deze pagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je gaan naar de veelgestelde vragen en kijken of je vraag hier tussen staat.

Veelgestelde vragen over onderhoud

Wat houdt WordPress onderhoud in?

WordPress website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en heeft betrekking op veel verschillende factoren die op orde moeten zijn. Denk aan technisch onderhoud, zoals controleren of de laatste versie van PHP geïnstalleerd is, of de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. Ook het controleren of alle teksten en afbeeldingen nog op de juiste plek staan na een update horen bij WordPress onderhoud.

Waarom je WordPress website laten onderhouden?

Bij Sowmedia zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en helpt ons aan te geven hoe je website verbeterd moet worden. We kunnen je hierdoor volledig ontzorgen wat betreft website onderhoud.

Doordat je website goed wordt bijgehouden, ben je zeker van maximale prestatie. Op deze manier kun je concurrenten overtreffen die dit niet doen. Daarom kun je het geld dat je besteedt aan het onderhoud van je website ook zien als een investering voor een competitief voordeel.

Kan ik ook zelf mijn website onderhouden?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kun je ervoor kiezen om zelf je WordPress website te onderhouden. Echter hebben de meeste ondernemingen en zelfstandig ondernemers de kennis noch de tijd om dit zelf te doen. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden. Wil je toch zelf je website gaan onderhouden? Neem dan eens een kijkje bij het artikel over website onderhoud uitbesteden of zelf doen.

Valt hosting onder jullie WordPress onderhoud pakketten?

Nee. Voor WordPress onderhoud mét hosting kun je gebruik maken van onze diensten voor WordPress beheer.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je hier weinig last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons systeem vooraf screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress onderhoud pakket af?

Onze onderhoud pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

WordPress bureau Sowmedia uit Rotterdam staat voor je klaar!