WordPress diensten

WordPress onderhoud én service

Jouw WordPress website altijd in topconditie? Bij Sowmedia heb je gegarandeerd soepel onderhoud met ons beheerpakket. 

  • Snelle responstijd van deskundige helpdesk
  • Razendsnelle hosting en waterdichte beveiliging
  • Flexibiliteit om zelf dingen aan te passen
caching, nameserver, dashboard, wachtwoord, google

Een greep uit onze klanten:

Collega's die bezig zijn met het ontwikkelen van een website.

Controle over jouw eigen website

Bij Sowmedia bieden we niet alleen gecontroleerd onderhoud en beheer voor jouw website. We zorgen ook voor een unieke balans tussen vrijheid en ondersteuning.

Wij begrijpen dat je graag zelf aanpassingen wil maken aan je website. Daarom geven wij je alle vrijheid om dit gemakkelijk te doen.

Mocht er toch ooit iets aan de hand zijn? Wij staan altijd voor je klaar met onze persoonlijke ondersteuning. En we bieden de mogelijkheid voor doorontwikkeling. Zo is jouw website altijd relevant en effectief!

Razendsnelle WordPress hosting

Bij Sowmedia tillen we hosting naar een hoger level. Dat doen we door het naadloos op te nemen in ons uitgebreide beheerpakket. We willen dat jouw WordPress website zo snel als een raket gaat. Dat begint met de juiste hostingoplossing.

Heb je al hosting ergens anders? Geen probleem. In dat geval integreren wij deze graag in ons beheerpakket. Jouw bestaande hosting kan naadloos worden overgebracht naar Sowmedia.

WordPress website onderhoud

Wist je dat een slecht onderhouden website risico’s met zich meebrengt, zoals de kans op hackers?

Download de checklist en ontdek hoe jij je website zo veilig mogelijk maakt!

Deskundige servicedesk

Bij Sowmedia staat snelle, deskundige WordPress support voorop. Ons gepassioneerde team van experts staat dagelijks klaar. Bij ons krijg je directe toegang tot ervaren supportmedewerkers die échte oplossingen bieden.

Onze support is persoonlijk en direct, zonder verstopte klantenservice achter handleidingen of chatbots.

  • Direct een WordPress expert aan de lijn die meedenkt
  • Complexe vragen? Die plannen we in en lossen we zo snel mogelijk op
  • Elke werkdag bereikbaar van 9 tot 5, per mail én telefonisch

 ★ ★ ★ ★ ★

Fijne communicatie, goede kwaliteit

“Vanuit Alliander werk ik met Sowmedia. Ik ben erg tevreden: ze denken mee, fijne communicatie en goede kwaliteit!”

Jeroen van der Heijden

 ★ ★ ★ ★ ★

Meer dan alleen een mooie website

“Sowmedia is een fijn online bureau om mee samen te werken. Zij hebben voor onze een goede corporate WordPress website gebouwd voor DK Accountants & Adviseurs. Sowmedia denkt graag met ons mee over nieuwe ontwikkelingen, vindbaarheid en online wet- en regelgeving en geeft ons hier goed advies over. Sowmedia doet veel meer dan alleen een mooie website voor je bouwen!”

Bram Bleijenberg

 ★ ★ ★ ★ ★

Betrouwbare online partner

“Sowmedia is al jaren onze betrouwbare online partner in een continue weg van ontwikkeling. Zij vertalen onze wensen in creatieve, slimme oplossingen.”

Elise van Vliet

WordPress onderhoud en beheer uitbesteden?

Altijd een snelle, stabiele en veilige WordPress website met een beheerpakket.

Doorontwikkeling

WordPress website doorontwikkeling

Een team van WordPress experts die deskundig en snel aanpassingen doen aan je website. Bel of stuur gemakkelijk een e-mail.

Updates

Maandelijks gecontroleerde WordPress updates

Het maandelijks gecontroleerd updaten van WordPress, plugins en themes door onze specialisten! Geautomatiseerde back-up van je website, drie maanden opgeslagen op een veilige locatie (database)

Beveiliging

Waterdichte WordPress beveiliging

We bieden gratis SSL aan en anti spam en-virus om je WordPress website tegen verdachte login pogingen en hacks te beschermen, ook beschermen we de gegevens van je bezoekers tegen aanvallen van buitenaf.

Support

WordPress servicedesk

Stel je vraag aan onze technische WordPress specialisten door een ticket of een belletje en we lossen je probleem zo snel mogelijk op.

Monitoring

24/7 prestatie monitoring

Wij controleren je WordPress website 24 uur per dag op bekende kwetsbaarheden, bereikbaarheid, toegankelijkheid voor zoekmachines, snelheid en correcte werking.

Plug-ins

De beste premium WordPress plugins

Maak gratis gebruik van een premium plugin (zoals Gravity Forms en SearchWP) en bespaar tot 240 euro per jaar.

Veelgestelde vragen over onderhoud WordPress

Wat houdt WordPress onderhoud in?

WordPress website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en heeft betrekking op veel verschillende factoren die op orde moeten zijn. Denk aan technisch onderhoud, zoals controleren of de laatste versie van PHP geïnstalleerd is, of de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. Ook het controleren of alle teksten en afbeeldingen nog op de juiste plek staan na een update horen bij WordPress onderhoud.

Waarom je WordPress website laten onderhouden?

Bij Sowmedia zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en helpt ons aan te geven hoe je website verbeterd moet worden. We kunnen je hierdoor volledig ontzorgen wat betreft website onderhoud.

Doordat je website goed wordt bijgehouden, ben je zeker van maximale prestatie. Op deze manier kun je concurrenten overtreffen die dit niet doen. Daarom kun je het geld dat je besteedt aan het onderhoud van je website ook zien als een investering voor een competitief voordeel.

Kan ik ook zelf mijn website onderhouden?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kun je ervoor kiezen om zelf je WordPress website te onderhouden. Echter hebben de meeste ondernemingen en zelfstandig ondernemers de kennis noch de tijd om dit zelf te doen. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden. Wil je toch zelf je website gaan onderhouden? Neem dan eens een kijkje bij het artikel over website onderhoud uitbesteden of zelf doen.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je hier weinig last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons systeem vooraf screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress onderhoud pakket af?

Onze onderhoud pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

onderhoud wordpress, thema, wachtwoorden

Vragen over WordPress onderhoud?

Heb je toch nog vragen over wat WordPress beheer van Sowmedia inhoudt? Of vragen over de kosten van een beheerpakket? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via deze pagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je kijken of je vraag tussen bovenstaande veelgestelde vragen staat.