WordPress diensten

WordPress
beheer met hosting

Hét bureau dat je zorgen wegneemt over de techniek en veiligheid van je WordPress website. Met een team van experts die monitort hoe je website presteert.

WordPress hosting en beheer

Waarom hosting en beheer?

Maandelijkse updates en prestatie checks

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes. Backups van je website op een veilige locatie.

Waterdichte beveiliging

Volledige beveiliging van je WordPress website. Zo zijn je website en de gegevens van je bezoekers optimaal beschermd tegen aanvallen.

Managed WordPress hosting

Razendsnelle groene WordPress hosting. Uitgerust met cache, CDN en WordPress optimalisaties.

De beste premium plugins

Maak gratis gebruik van diverse premium plugins, waaronder Gravity forms, Akismet en SearchWP.

24/7 tracking van je website

Je website wordt 24/7 in de gaten gehouden door onze slimme software. Als er een foutmelding wordt gedetecteerd, grijpen we direct in.

Laadt content snel en efficiënt in

In een fractie van een seconde wordt berekend welke server de afbeeldingen en scripts van je WordPress website het snelst kan aanleveren.

Geen spam in je inbox

We installeren gespecialiseerde software die ervoor zorgt dat spamberichten worden afgewend. Zeg maar gedag tegen spam in je inbox.

We helpen je snel op weg

Stel je vraag aan onze WordPress specialisten door middel van een ticket of een belletje en we lossen je probleem zo snel mogelijk op.

Zoek je WordPress onderhoud zónder hosting? Ga dan naar WordPress onderhoud.

WordPress hosting en beheer pakketten 

Drie complete WordPress beheer pakketten met razendsnelle hosting, onderhoud en doorontwikkeling van je WordPress website.

Voor kleine organisaties

Business

 • Razendsnelle hosting
 • Gecontroleerde updates
 • Sublieme beveiliging en backups
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • WordPress servicedesk

Gratis servicedesk: 4 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€99,- per maand

Voor het MKB

Business Pro

 • Alles uit het Businesspakket
 • 1-2 complexe WordPress plugins
 • Geschikt voor multisite
 • Geschikt voor meertaligheid
 • Optie voor OTAP-straat

Gratis servicedesk: 8 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€199,- per maand

Voor corporates en webshops

Enterprise

 • Alles uit het Business Pro pakket
 • 2+ complexe WordPress plugins
 • Service-overleg per kwartaal
 • Maatwerk afspraken mogelijk
 • Inclusief OTAP-straat

Gratis servicedesk: 12 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€299,- per maand

Een vijfsterrenhotel voor WordPress websites.

Razendsnelle laadtijden en superstabiele WordPress hosting.

Geen zorgen over updates met ons unieke onderhoudsprogramma.

Een WordPress servicedesk met uitsluitend WordPress experts.

Wij ontzorgen jou in de techniek, zodat jij je kunt richten op de inhoud. Met onze WordPress hosting en beheer oplossing breng je de hosting, het onderhoud en de doorontwikkeling van je WordPress website bij ons onder. Zo ben je er altijd zeker van dat het maximale uit je WordPress website wordt gehaald.

Laat je ontzorgen door onze WordPress hosting en beheer

Herken jij je in de volgende punten?

 • Je WordPress website is een bedrijfskritisch onderdeel van de organisatie.
 • Je tijd is te waardevol om zelf technisch onderhoud te doen aan je website.
 • Je wil je kunnen focussen op de inhoud van je website, niet op de techniek.
 • Als er iets misgaat in de website wil je snel hulp inschakelen en niet zelf hoeven puzzelen.
 • Je zoekt een betrouwbare partner die verbeteringen aan je website voor je kan uitvoeren.

Onze WordPress hosting en beheer pakketten besparen jou veel kopzorgen. We staan voor je klaar met onze razendsnelle servers, ons unieke onderhoudsprogramma en onze WordPress service desk.

Neem contact op over onze WordPress beheer pakketten

Vragen over de WordPress beheer pakketten?

Weet je niet welk pakket geschikt is voor je? Of heb je nog geen goed idee van wat alle opties inhouden? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via deze pagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je gaan naar de veelgestelde vragen en kijken of je vraag hier tussen staat.

Veelgestelde vragen over hosting en beheer

Wat houdt WordPress beheer in?

Een WordPress website heeft niet alleen onderhoud nodig, maar ook een snelle en betrouwbare hoster. Samen wordt dit WordPress beheer genoemd. Beide zijn erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en hebben betrekking op verschillende factoren die op orde moeten zijn.

Bij WordPress onderhoud moet je denken aan of de laatste versie van ‘PHP’ is geïnstalleerd, de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. WordPress hosting heeft vooral invloed op de snelheid, maar ook de veiligheid van je website.

Waarom je WordPress website laten beheren?

De voornaamste reden is omdat het je waanzinnig veel kopzorgen kan schelen. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk flink wat tijd en energie. Hierdoor is er een aanwezige kans dat je het voor je uit gaat schuiven en op den duur verzaakt.

Waarom klanten voor ons kiezen? Bij Sowmedia zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en geeft automatisch aan hoe je website verbeterd moet worden. Ook hebben we razendsnelle hosting en maken we dagelijks back-ups van je website. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen wat betreft WordPress beheer.

Kan ik ook zelf mijn website beheren?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kom je waarschijnlijk een heel eind met het zelf onderhouden van je WordPress website. Ook het uitkiezen van een hoster is zo gedaan. Echter hebben de meeste ondernemingen niet de kennis of de tijd om dit zelf te doen. Bovendien zijn sommige complexe WordPress problemen niet een-twee-drie opgelost. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden.

Wil je toch zelf je website gaan onderhouden? Neem dan eens een kijkje naar het artikel over website onderhoud uitbesteden of zelf doen.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Valt hosting onder jullie WordPress beheer pakketten?

Jazeker. Voor hosting werken wij samen met Kinsta, welke door onafhankelijke reviews al jaren gerekend wordt tot de absolute wereldwijde top van Enterprise WordPress hosting oplossingen.

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je er geen last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons onderhoudssysteem vooraf en naderhand screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress beheer pakket af?

Onze beheer pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

Jouw WordPress website beheren doen we graag.

Ben je enthousiast geworden?

Zie je één van onze WordPress onderhoudspakketten wel zitten? Kies dan het pakket dat het beste bij jou past. We gaan met je in gesprek over je website en binnen één week is jouw site volledig bij ons in beheer en profiteer je van alle diensten van het gekozen pakket.

Heb je vragen over onze pakketten of over onze andere diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden vrijblijvend al je vragen en helpen je en een juiste beslissing te maken.

Beheercollega's in beheeroverleg

WordPress bureau Sowmedia uit Rotterdam staat voor je klaar!