WordPress diensten

WordPress beheer

Op zoek naar een bureau dat jouw WordPress website beheert en doorontwikkelt? Breng ‘m gemakkelijk onder bij ons.

  • Snelle responstijd van deskundige helpdesk
  • Razendsnelle hosting en waterdichte beveiliging
  • Flexibiliteit om zelf dingen aan te passen
WordPress hosting en beheer, programmeren websites, analytics, content management

WordPress beheer uitbesteden

Altijd een snelle, stabiele en veilige WordPress website

Door jouw WordPress website beheer aan ons toe te vertrouwen, kies je voor échte ondersteuning. WordPress website beheer en onderhoud vergt namelijk tijd en expertise.

Bij onze WordPress beheer kun jij je richten op andere prioriteiten, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website altijd up-to-date is. Zo gaat de website altijd mee met de laatste ontwikkelingen en blijft jouw website veilig & snel.

Een greep uit onze klanten

 ★ ★ ★ ★ ★

Fijne communicatie, goede kwaliteit

“Vanuit Alliander werk ik met Sowmedia. Ik ben erg tevreden: ze denken mee, fijne communicatie en goede kwaliteit!”

Jeroen van der Heijden

 ★ ★ ★ ★ ★

Meer dan alleen een mooie website

“Sowmedia is een fijn online bureau om mee samen te werken. Zij hebben voor ons een goede corporate WordPress website gebouwd voor DK Accountants & Adviseurs. Sowmedia denkt graag met ons mee over nieuwe ontwikkelingen, vindbaarheid en online wet- en regelgeving en geeft ons hier goed advies over. Sowmedia doet veel meer dan alleen een mooie website voor je bouwen!”

Bram Bleijenberg

 ★ ★ ★ ★ ★

Betrouwbare online partner

“Sowmedia is al jaren onze betrouwbare online partner in een continue weg van ontwikkeling. Zij vertalen onze wensen in creatieve, slimme oplossingen.”

Elise van Vliet

WordPress beheer overdragen

Experts die je zorgen wegnemen over de techniek en security van jouw WordPress website

Overweeg je een overstap van je huidige website beheerder? Onze WordPress experts staan klaar om jouw WordPress website of WooCommerce shop snel te emigreren, zonder gedoe.

  • Soepel en snelle migratie
  • Geen downtime
  • Website direct merkbaar sneller
Collega's die bezig zijn met het ontwikkelen van een website.

Veelgestelde vragen over beheer WordPress

Wat houdt WordPress beheer in?

Een WordPress website heeft niet alleen onderhoud nodig, maar ook een snelle en betrouwbare hoster. Samen wordt dit WordPress beheer genoemd. Beide zijn erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en hebben betrekking op verschillende factoren die op orde moeten zijn.

Bij WordPress beheer moet je denken aan het regelmatig installeren van de laatste versie van ‘PHP’, de WordPress plugins updaten en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. WordPress hosting heeft vooral invloed op de snelheid, maar ook de veiligheid van je website.

Waarom je WordPress website laten beheren?

De voornaamste reden is omdat het je waanzinnig veel kopzorgen kan schelen. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk flink wat tijd en energie. Hierdoor is er een aanwezige kans dat je het voor je uit gaat schuiven en op den duur verzaakt.

Waarom klanten voor ons kiezen? Bij Sowmedia zorgen onze specialisten ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en geeft automatisch aan hoe je website verbeterd moet worden. Ook hebben we razendsnelle hosting en maken we dagelijks back-ups van je website. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen wat betreft WordPress beheer.

Kan ik ook zelf mijn website beheren?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kom je waarschijnlijk een heel eind met het zelf onderhouden van je WordPress website. Ook het uitkiezen van een hoster is zo gedaan. Echter hebben de meeste ondernemingen niet de kennis of de tijd om dit zelf te doen. Bovendien zijn sommige complexe WordPress problemen niet een-twee-drie opgelost. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden.

Wil je toch zelf je website gaan onderhouden? Neem dan eens een kijkje naar het artikel over website onderhoud uitbesteden of zelf doen.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Kan ik nog aanpassingen maken aan mijn eigen website?

Jazeker, je bent niet afhankelijk van ons voor het aanpassen van je website. Jij kan zelf dingen blijven doen, zoals de content management. Maar mocht er ooit iets zijn, staat jouw WordPress specialist altijd voor je klaar met persoonlijke ondersteuning. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor doorontwikkeling, zodat jouw website altijd relevant en effectief blijft.

Valt hosting onder jullie WordPress beheer pakketten?

Jazeker. Voor hosting werken wij samen met Kinsta, welke door onafhankelijke reviews al jaren gerekend wordt tot de absolute wereldwijde top van Enterprise WordPress hosting oplossingen. Mocht je zelf al hosting voor jouw website hebben, dan is dit geen probleem. In dat geval integreren we deze in ons beheerpakket.

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De regelmatige updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je er geen last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons onderhoudssysteem vooraf en naderhand screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress beheer pakket af?

Onze beheer pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

Neem contact op over onze WordPress beheer pakketten

Vragen over WordPress beheer?

Heb je toch nog vragen over wat WordPress beheer van Sowmedia inhoudt? Of vragen over de kosten van een beheerpakket? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via deze pagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je hierboven tussen de veelgestelde vragen kijken of jouw vraag hier tussen staat.