Case

Import en export na de Brexit

Sowmedia ontwikkelde het kennisplatform voor transportbedrijven die zich voorbereidden op de Brexit.

Voor transportbedrijven, die te maken hebben met import en export naar Groot-Britannië, bracht de komst van de Brexit veel onzekerheid met zich mee. Zo traden er voortdurend veranderingen op wat betreft de verwachtte wetgeving en het verstrijken van deadlines.

Om die reden hebben diverse organisaties de handen ineen geslagen om het kennisplatform getreadyforbrexit.eu op te tuigen. WordPress bureau Sowmedia heeft dit meertalige kennisplatform ontwikkeld.

Wat hebben we bereikt?

Bewustwording

Duizenden Europese transportbedrijven zijn beter voorbereid de Brexit ingegaan dankzij dit kennisplatform.

Meertalig

Niet alleen Nederlandse, maar ook Duitse en Britse organisaties konden zich voorbereiden op de Brexit.

Flexibiliteit

Door het flexibele platform konden we voortdurend inspringen op veranderingen in de actualiteit.

Inspringen op actualiteit

Door dit nieuws- en kennisplatform in het CMS WordPress te bouwen kon Get Ready for Brexit razendsnel inspringen op de voortdurend veranderende deadlines en berichtgevingen. Nieuwe content kon direct worden geplaatst en wijzingen in informatie werd razendsnel verwerkt.

Voor transportbedrijven is Get Ready for Brexit dé kennisbron geweest om zich voor te bereiden op de Brexit, met checklists, douane-informatie en informatie over de nieuwe wetgeving.

“Sowmedia heeft met ons een sprong in het diepe genomen door in drie weken een flexibel platform te ontwikkelen. Samen brainstormen, visualiseren, bouwen, bijsturen en content plaatsen. Heel Nederland heeft geprofiteerd van het resultaat: overheden, havenbedrijven, terminals en logistieke ketenpartners.”

Elise van Vliet
campagneleider bij Get Ready for Brexit

Jouw WordPress website laten beheren door een betrouwbare WordPress partij?