Case

Industriële veiligheidsschoenen

Sowmedia ontwikkelde voor Bata Industrials een wereldwijd WordPress platform met Gutenberg in de kern.

Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld. Bata Industrials heeft productievestigingen over de hele wereld.

In Best (Nederland) zit het hoofdkantoor, waar ruim 130 medewerkers werken. Jaarlijks ontwikkelt en verkoopt Bata Industrials in Best meer dan 1.000.000 paar veiligheidsschoenen en 700.000 paar sokken.

Wat hebben we bereikt?

Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke backend zodat beheerders wereldwijd eenvoudig hun content kunnen beheren.

Meertalig

Het platform werkt momenteel o.a. in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Thai en Bahasa.

Continuïteit

Nieuwe features voor de website kunnen eenvoudig en snel uitgerold worden naar alle losse landensites.

Voldoen aan de norm

Elk land heeft andere veiligheidseisen in de industrie. Voor Bata Industrials, wereldwijd fabrikant van industriële schoenen, betekent dit dat er voor elk land een unieke catalogus bestaat met schoenen die voldoen aan de norm. Tegelijk heeft Bata Industrials een strikte huisstijl die wereldwijd consistent gevolgd moet worden.

Daarom heeft Sowmedia voor Bata Industrials een WordPress website platform ontwikkeld waarbinnen voor elk land een eigen catalogus aangelegd kan worden, terwijl de vormgeving consistent blijft. Daarbij is gebruik gemaakt van de Gutenberg editor, waardoor het beheer van de website zeer eenvoudig is.

“Sowmedia is het ideale internetbureau voor mij vanwege de deskundigheid, persoonlijke aandacht en de geweldige service.”

Dennis de Groot
Online marketeer bij Bata Industrials

Jouw WordPress website laten beheren door een betrouwbare WordPress partij?