WordPress diensten

WordPress experts
uit Rotterdam

Kies voor hét WordPress bureau uit Rotterdam met meer dan 15 jaar ervaring. Slimme en duurzame oplossingen zonder het wiel opnieuw uit te vinden.

Wat jij ook bedenkt, wij kunnen het bouwen.

15+ jaar ervaring met het bouwen van WordPress oplossingen.

Ontwikkeling op basis van een Agile en kostenverlagende aanpak.

Licenties op de beste WordPress plugins én huisgemaakte plugins.

WordPress biedt standaard al veel functionaliteiten, maar soms wil je meer. Wij ontwikkelen als WordPress expert websites en verschillende WordPress oplossingen op maat. Breng je WordPress website bij ons in beheer en je hebt één WordPress bureau als aanspreekpunt hosting, beheer, maatwerk en doorontwikkeling!

WordPress expert aan het werk

Een multidisciplinair team van WordPress experts

Ons team bestaat stuk voor stuk uit WordPress experts, maar we houden ons ook bezig met zoekmachineoptimalisatie en conversie. We sluiten aan op standaarden en producten die al binnen de WordPress community zijn ontwikkeld, zoals WordPress thema’s en plugins. Zo hoeven we alleen van de grond af te ontwikkelen als het echt nodig is.

We onderscheiden ons van andere WordPress website ontwikkelaars door onze in-house kennis en onze premium plugins die je bij de ontwikkeling van je website krijgt.

“Sowmedia is al jaren onze betrouwbare online partner in een continue weg van ontwikkeling. Zij vertalen onze wensen in creatieve, slimme oplossingen.”

Review van Elise van Vliet over WordPress experts
Elise van Vliet
Marketingcommunicatie bij Portbase

Onze WordPress specialismen

WordPress API-koppelingen op maat

We maken koppelingen op maat voor je WordPress website of webshop. Denk aan koppelingen van WooCommerce met Exact, WordPress met Mailchimp, WordPress SSO met Active Directory en cross-site search mogelijkheden. Ook zijn we helden in het leggen van API, XML, SOAP en REST koppelingen tussen WordPress en systemen van derden.

Premium en op maat WordPress plugins

We gaan niet onnodig het wiel opnieuw uitvinden. Door onze kennis van de markt én ervaring met in-house plugin ontwikkeling, zijn we goed in staat in te schatten welke plugins waarde toevoegen aan je website. Voor vrijwel elke wens bestaat er een geschikte plugin. Het is vaak dan ook niet nodig om een op maat plugin te laten bouwen. En mocht dit wel nodig zijn, dan weten we als de beste hoe we dit moeten aanvliegen.

Maatwerk WordPress websites

We ontwikkelen maatwerk WordPress websites op basis van een uitgekiend grafisch en functioneel ontwerp. Dit betekent dat we goed rekening houden met je huisstijl en producten, maar ook met koppelingen en functionaliteiten die gemaakt moeten worden. Bovendien zorgen wij, als WordPress expert, dat je website goed scoort in de zoekmachines, én goed valt bij je bezoekers. Zo krijg je een unieke, mobile-first, razendsnelle WordPress website die lang meegaat.

WordPress expert inschakelen? De meestgestelde vragen:

Wanneer wij jouw website beheren, zorgen we voor een zorgeloze overstap en begeleiden we jou door dit proces heen. Heb je toch vragen over de migratie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

Wat houdt een WordPress webdesigner in bij Sowmedia?

Bij Sowmedia combineert een WordPress webdesigner expertise in zowel frontend als backend ontwikkelingen om effectieve en esthetisch aantrekkelijke webshops te creëren. Met onze (samenwerking met externe) webdesigners focussen we op de integratie van strak design met functionele online marketing strategieën om jouw online aanwezigheid te verbeteren.

Hoe kan Sowmedia mijn webdesign verbeteren?

We werken o.a. samen met goede en ervaren webdesigners, die gebruiken de nieuwste technieken in webdesign en content creatie om uw website niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk (UX en UI). Wij focussen op de communicatie van uw merkidentiteit en zorgen dat de website uw strategie voor online marketing optimaal ondersteunt.

Wat zijn de voordelen van het verbeteren van mijn frontend en backend bij Sowmedia?

Het verbeteren van zowel de frontend als de backend van uw website kan leiden tot een snellere, veiligere en gebruiksvriendelijkere ervaring voor uw bezoekers. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar verbetert ook uw positie in zoekmachineresultaten, aangezien zoekmachines zoals Google waarde hechten aan technische optimalisatie en gebruikerservaring.

Welke expertise biedt Sowmedia in online marketing?

Onze expertise in online marketing omvat een scala aan diensten, van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot de ondersteuning bij contentimplementatie op een WordPress website. Wij helpen klanten hun online zichtbaarheid te vergroten en hun communicatie.

Hoe ondersteunt Sowmedia klanten met backend ontwikkeling?

Onze backend experts zorgen voor de stabiliteit en veiligheid van uw webshop of website. Wij bieden ondersteuning in het beheer van databases, serverconfiguratie en de implementatie van complexe functionaliteiten die uw bedrijfsvoering ondersteunen en de gebruikerservaring verbeteren.