Bij Sowmedia werken we dagelijks met WordPress themes. In deze artikelen delen we onze ervaringen over themes en helpen je de juiste te selecteren. Op zoek naar een gratis theme? Wanneer je weinig budget hebt kan een gratis thema een uitkomst bieden. Op de pagina gratis WordPress themes vind je een overzicht van onze blogs met gratis WordPress themes. Alle blogs over WordPress themes.

Hoe implementeer je WCAG2.0, niveau AA (EN301549) voor je WordPress website?

/
Met WordPress heb je een hele solide basis om te voldoen aan de toegankelijkheidseisen van WCAG2.0. In dit artikel leggen we uit hoe je de richtlijnen implementeert.

WordPress thema's voor de gezondheidszorg

/
WordPress is het meest gebruikte systeem om websites te bouwen. Speciaal voor de gezondheidszorg hebben we de beste WordPress thema's op een rij gezet.

WordPress thema's voor scholen websites

/
Veel websites van scholen zijn gemaakt in WordPress. Wij hebben de beste WordPress themes voor scholen en andere onderwijsinstellingen op een rijtje gezet!

WordPress Content Builder Oxygen 2.0

/
In mei lanceerde Soflyy hun hun nieuwe WordPress Page Builder, genaamd Oxygen 2.0. In dit artikel leggen we deze nieuwe Page Builder onder de loep.

8 beste WordPress thema's voor vacature-sites

/
Een vacature-site bouwen met WordPress is een fluitje van een cent. Er zijn prachtige thema's gebouwd voor WordPress om je eigen jobboard op te tuigen. We hebben de mooiste WordPress thema's op een rij gezet.

100 beste gratis WordPress thema's voor 2018

/
We zetten ieder jaar de beste gratis WordPress thema's voor je op een rijtje. In dit artikel vind je ons overzicht met de beste gratis WordPress thema's van 2018.

12 beste WordPress thema's voor tandartsen

/
In dit artikel zetten we de 12 beste WordPress thema's voor tandartsen, mondhygiënisten en tandheelkundigen op een rijtje.

De beste 100 gratis WordPress thema's voor 2017

/
Zoek je een goed gratis WordPress theme? Bekijk ons overzicht met de beste gratis themes voor 2017!

9 WordPress thema's voor bruiloften

/
Trouwplannen? We hebben 9 prachtige WordPress thema's voor bruiloften voor je uitgezocht. Zo bouw je een prachtige bruiloften website met WordPress.

WordPress themes en plugins voor horeca en bed & breakfast

/
WordPress website voor horeca of bed & breakfast? Bekijk de voor- en nadelen van populaire themes, en ontdek handige aanvullende plugins voor de horeca.

10 populaire gratis responsive WordPress themes in 2016

/
In dit artikel sommen we de 10 meest populaire gratis responsive WordPress themes op. Deze selectie is tot stand gekomen door te na te gaan op welke gratis WordPress themes in onze vorige blogs het meest geklikt wordt.

Tips en tools voor professionele WordPress website ontwikkeling

/
Een overzicht voor WordPress professionals van de beste ontwikkeltools, technieken en plugins voor de ontwikkeling van WordPress websites.

WordPress tips voor zorgaanbieders

/
In dit artikel geven we tips aan zorgaanbieders om met behulp van WordPress een professionele website op te zetten. Een website die helpt om de zorg voor cliënten te verbeteren.

Thrive Themes: conversiegericht WordPress platform

/
Sowmedia werd in één week door drie verschillende mensen vol enthousiasme op ThriveThemes gewezen. Hoogste tijd voor een review!

De beste 80 gratis WordPress themes in 2015

/
Selectie van 80 gratis WordPress themes die op basis van het Freemium businessmodel worden aangeboden.

10 websites om WordPress themes te kopen

/
WordPress thema’s worden op duizenden websites verkocht. Wij selecteerden de tien websites waarmee we de beste ervaringen hebben.

8 Unieke WordPress thema's voor bijzondere websites

/
Verras je bezoekers met een unieke website! Veel WordPress thema's lijken op elkaar. In dit blog hebben we speciale WordPress thema's uitgezocht.
wordpress_header

De beste 100 gratis WordPress thema's van 2014

/
Wij hebben een onderzoek gedaan naar de beste gratis WordPress thema's van afgelopen jaar. Dat heeft geresulteerd in dit overzicht van honderd gratis WordPress thema's.

Bouw de mooiste WordPress websites met flexibele multi-purpose thema’s

/
WordPress thema's zijn bouwpakketten geworden. In dit artikel leggen we uit wat de voor- en nadelen van de multi-purpose thema’s zijn en welke wij aanraden.

WordPress thema recensie: Enfold

/
Een analyse van één van de meest populaire WordPress thema's.
One page wordpress theme

One page WordPress themes voor trendy websites

/
In dit artikel een overzicht van mooie one page design themes.