Divi: De meest populaire Page Builder voor WordPress

Met de komst van Gutenberg als standaard blokkenbouwer binnen WordPress zou je bijna vergeten dat er nog veel uitgebreidere Page Builders beschikbaar zijn. In dit artikel behandelen we de meest gebruikte en populaire blokkenbouwer ter wereld: de Divi Builder van Elegant Themes.

Dit artikel is voorzien van affiliate links.

Compleet pakket voor WordPress

De kracht van de Divi Builder is dat je voor $89 heel veel waar voor je geld krijgt. Je krijgt namelijk niet alleen de populaire en intuïtieve Divi Builder tot je beschikking, maar je hebt ook gratis toegang tot honderden prachtige ontwerpen, add-ons en handige tools om je WordPress website compleet te maken.

Divi Page Builder

De Divi Page Builder is één van de meest intuïtieve page builders voor WordPress die momenteel beschikbaar is. Het ‘what-you-see-is-what-you-get’-effect (WYSIWYG) is heel sterk. Tijdens het bewerken van de pagina zie je al heel goed hoe je webpagina eruit gaat zien. Dat scheelt veel ‘wisselen’ tussen de voor- en achterkant van je website. Lees ook onze uitgebreide recensie van de Divi Page Builder.

Elegant Themes

Divi Builder is van de hand van de gerenommeerde WordPress thema bouwer Elegant Themes. Naast de Divi Page Builder voor WordPress krijg je daarom ook gratis toegang tot honderden prachtige thema’s, Layout Packs genaamd. Dat is een van de grote krachten van Divi: je hebt keuze uit prachtige ontwerpen die bovendien op maat gemaakt zijn om met de Divi Builder te werken.

Het knappe van deze honderden ontwerpen is dat de keuze niet beperkt blijft tot een bepaald ‘stijltje’; er zijn allerlei soorten vormgeving waar je uit kunt kiezen. Hieronder zie je slechts enkele voorbeelden van de honderden ontwerpen.

Handige add-ons

Tot slot krijg je bij de aanschaf van Divi enkele handige gratis add-ons waarmee je de marketing-kracht van je WordPress website kunt versterken. Zo krijg je met Divi Extra toegang tot prachtige magazine-achtige ontwerpen (handig wanneer je veel nieuws of blogs publiceert). Met Bloom kun je eenvoudig inschrijvingen op je nieuwsbrief verzamelen, zodat je een actieve achterban opbouwt. En met Monarch maak je het heel eenvoudig voor je bezoekers om op social media je nieuwsberichten, artikelen en pagina’s van je WordPress te delen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Website onderhoud uitbesteden of zelf doen?

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website. De vraag is dan ook: moet je dit uitbesteden of beter zelf doen?

Lees verder
Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel

Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel: een uitgebreide gids

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder

AI en WordPress: De kansen en risico’s

AI (Artificial Intelligence) is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, en dat is niet zonder reden.

Lees verder