Divi: De meest populaire Page Builder voor WordPress

Met de komst van Gutenberg als standaard blokkenbouwer binnen WordPress zou je bijna vergeten dat er nog veel uitgebreidere Page Builders beschikbaar zijn. In dit artikel behandelen we de meest gebruikte en populaire blokkenbouwer ter wereld: de Divi Builder van Elegant Themes.

Dit artikel is voorzien van affiliate links.

Compleet pakket voor WordPress

De kracht van de Divi Builder is dat je voor $89 heel veel waar voor je geld krijgt. Je krijgt namelijk niet alleen de populaire en intuïtieve Divi Builder tot je beschikking, maar je hebt ook gratis toegang tot honderden prachtige ontwerpen, add-ons en handige tools om je WordPress website compleet te maken.

Divi Page Builder

De Divi Page Builder is één van de meest intuïtieve page builders voor WordPress die momenteel beschikbaar is. Het ‘what-you-see-is-what-you-get’-effect (WYSIWYG) is heel sterk. Tijdens het bewerken van de pagina zie je al heel goed hoe je webpagina eruit gaat zien. Dat scheelt veel ‘wisselen’ tussen de voor- en achterkant van je website. Lees ook onze uitgebreide recensie van de Divi Page Builder.

Elegant Themes

Divi Builder is van de hand van de gerenommeerde WordPress thema bouwer Elegant Themes. Naast de Divi Page Builder voor WordPress krijg je daarom ook gratis toegang tot honderden prachtige thema’s, Layout Packs genaamd. Dat is een van de grote krachten van Divi: je hebt keuze uit prachtige ontwerpen die bovendien op maat gemaakt zijn om met de Divi Builder te werken.

Het knappe van deze honderden ontwerpen is dat de keuze niet beperkt blijft tot een bepaald ‘stijltje’; er zijn allerlei soorten vormgeving waar je uit kunt kiezen. Hieronder zie je slechts enkele voorbeelden van de honderden ontwerpen.

Handige add-ons

Tot slot krijg je bij de aanschaf van Divi enkele handige gratis add-ons waarmee je de marketing-kracht van je WordPress website kunt versterken. Zo krijg je met Divi Extra toegang tot prachtige magazine-achtige ontwerpen (handig wanneer je veel nieuws of blogs publiceert). Met Bloom kun je eenvoudig inschrijvingen op je nieuwsbrief verzamelen, zodat je een actieve achterban opbouwt. En met Monarch maak je het heel eenvoudig voor je bezoekers om op social media je nieuwsberichten, artikelen en pagina’s van je WordPress te delen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

7x voordelen van managed WordPress hosting voor jouw bedrijf

Het beheren van een website kan wel mega tijdrovend en complex zijn. Om die reden bieden wij managed WordPress hosting aan. In deze blogpost leggen we uit waarom dit de beste keuze is voor jouw bedrijf en welke fantastische voordelen er voor jou bij zitten. 

Lees verder

Zo kies je de beste WordPress helpdesk voor jouw website

Je werkt bij een organisatie die al enkele jaren een WordPress website heeft. Hoewel de website functioneert, zijn er voortdurend technische problemen en de prestaties zijn niet optimaal. Je voelt de druk om deze knelpunten snel aan te pakken. De vraag is alleen, hoe pak je zulke problemen aan? En wie kan je daarbij helpen?

Lees verder

Waarom je jouw Core Web Vitals zou moeten testen in Google Search Console

Het testen van je website’s Core Web Vitals in Google Search Console is niet slechts een technische noodzaak; het biedt een strategisch voordeel. Leer waarom het cruciaal is voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van je SEO.

Lees verder