WordPress

WordPress handleiding

WordPress handleiding

WordPress werkt intuïtief. De meeste van onze klanten kunnen er prima mee werken nadat ze van ons een WordPress training hebben gekregen. Toch krijgen we ook regelmatig de vraag of we iets ‘op papier’ hebben. Een handleiding. Dat hadden we tot voor kort niet, want we zijn experts in WordPress en internetmarketing en niet in het schrijven van handleidingen. Wel zijn we op zoek te gaan naar reeds bestaande handleidingen. Er is veel (engelstalig) materiaal op internet te vinden, maar weinig materiaal dat de kwaliteit heeft om aan klanten mee te geven. Sinds een paar maanden gebruiken we de handleiding van WP Handleiding.

Sneller aan de slag met WP Handleiding

WordPress handleidingDe handleiding bestaat uit 140 pagina’s en omdat je dit niet zo een, twee, drie hebt doorgenomen hebben ze een aantal onepagers gemaakt waarin de belangrijkste onderdelen op 1 A4 worden behandeld. De OnePagers zijn in combinatie met de WordPress Handleiding te bestellen voor €21,50 via de WP Handleiding website. De WordPress Handleiding is ook zonder de onepagers verkrijgbaar voor €19,95.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Deze WordPress handleiding is vooral geschikt voor beginnende WordPress gebruikers die graag een naslagwerk willen hebben voor de basiswerkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een WordPress website.  De handleiding bevat onder andere uitleg en advies over de volgende onderwerpen:

Nieuwsgierig? Bekijk meer informatie over de handleiding op de WP Handleiding website.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

 • WordPress onderhoud

  WordPress website vast in maintenance mode

  Leer in dit blog wat de ‘maintenance’ modus van WordPress is en hoe je je website snel weer online kan krijgen!

 • Beste gratis WordPress themes 2021

  Beste gratis 20 WordPress thema’s van 2022

  De beste gratis WordPress thema’s van 2022 op het gebied van performance, duurzaamheid, aanpasbaarheid en compatibiliteit met Gutenberg.

 • wat is dropshipping

  Wat is dropshipping? En dropshipping met WordPress (kort stappenplan)

  Dropshipping is een methode voor het online verkopen van producten die niet op voorraad worden gehouden door een verkoper zelf. In plaats daarvan koopt de…