WordPress

WordPress handleiding

WordPress handleiding

WordPress werkt intuïtief. De meeste van onze klanten kunnen er prima mee werken nadat ze van ons een WordPress training hebben gekregen. Toch krijgen we ook regelmatig de vraag of we iets ‘op papier’ hebben. Een handleiding. Dat hadden we tot voor kort niet, want we zijn experts in WordPress en internetmarketing en niet in het schrijven van handleidingen. Wel zijn we op zoek te gaan naar reeds bestaande handleidingen. Er is veel (engelstalig) materiaal op internet te vinden, maar weinig materiaal dat de kwaliteit heeft om aan klanten mee te geven. Sinds een paar maanden gebruiken we de handleiding van WP Handleiding.

Sneller aan de slag met WP Handleiding

WordPress handleidingDe handleiding bestaat uit 140 pagina’s en omdat je dit niet zo een, twee, drie hebt doorgenomen hebben ze een aantal onepagers gemaakt waarin de belangrijkste onderdelen op 1 A4 worden behandeld. De OnePagers zijn in combinatie met de WordPress Handleiding te bestellen voor €21,50 via de WP Handleiding website. De WordPress Handleiding is ook zonder de onepagers verkrijgbaar voor €19,95.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Deze WordPress handleiding is vooral geschikt voor beginnende WordPress gebruikers die graag een naslagwerk willen hebben voor de basiswerkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een WordPress website.  De handleiding bevat onder andere uitleg en advies over de volgende onderwerpen:

Nieuwsgierig? Bekijk meer informatie over de handleiding op de WP Handleiding website.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

 • Matomo, een AVG-proof alternatief voor Google Analytics

  Wil je een AVG-proof alternatief voor Google Analytics, dan is Matomo aan te bevelen. Data ownership, AVG proof en 100% nauwkeurig.

 • werken aan een website

  Waarom WordPress geschikt is voor (grote) bedrijven: 10 redenen

  Veilig, stabiel, toekomstbestendig en héél prettig om in te werken! WordPress is voor bedrijven van iedere omvang een heel geschikt CMS.

 • WordPress website beveiligen tegen ongenode gasten

  WordPress website beveiligen: 10 tips en tricks

  Je WordPress website beveiligen is één van de belangrijkste dingen die er is. Toch zijn er veel WordPress websites niet goed beveiligd.