WordPress

WordPress handleiding

WordPress handleiding

WordPress werkt intuïtief. De meeste van onze klanten kunnen er prima mee werken nadat ze van ons een WordPress training hebben gekregen. Toch krijgen we ook regelmatig de vraag of we iets ‘op papier’ hebben. Een handleiding. Dat hadden we tot voor kort niet, want we zijn experts in WordPress en internetmarketing en niet in het schrijven van handleidingen. Wel zijn we op zoek te gaan naar reeds bestaande handleidingen. Er is veel (engelstalig) materiaal op internet te vinden, maar weinig materiaal dat de kwaliteit heeft om aan klanten mee te geven. Sinds een paar maanden gebruiken we de handleiding van WP Handleiding.

Sneller aan de slag met WP Handleiding

WordPress handleidingDe handleiding bestaat uit 140 pagina’s en omdat je dit niet zo een, twee, drie hebt doorgenomen hebben ze een aantal onepagers gemaakt waarin de belangrijkste onderdelen op 1 A4 worden behandeld. De OnePagers zijn in combinatie met de WordPress Handleiding te bestellen voor €21,50 via de WP Handleiding website. De WordPress Handleiding is ook zonder de onepagers verkrijgbaar voor €19,95.

Waar heb jij hulp bij nodig?

Deze WordPress handleiding is vooral geschikt voor beginnende WordPress gebruikers die graag een naslagwerk willen hebben voor de basiswerkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een WordPress website.  De handleiding bevat onder andere uitleg en advies over de volgende onderwerpen:

Nieuwsgierig? Bekijk meer informatie over de handleiding op de WP Handleiding website.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

 • Veiligheid wachtwoorden

  Hoe veilig zijn jouw wachtwoorden?

  Wij merken dat veel gebruikers niet altijd veilige wachtwoorden kiezen. Heb jij veilige wachtwoorden? Doe de test!

 • website schijfruimte hostingruimte

  WordPress en hostingruimte verbruik

  WordPress wordt vaak aangeprezen als een gratis systeem om een website of webshop mee te realiseren. Alhoewel WordPress zelf kosteloos is, zijn er wel degelijk…

 • Matomo, een AVG-proof alternatief voor Google Analytics

  Wil je een AVG-proof alternatief voor Google Analytics, dan is Matomo aan te bevelen. Data ownership, AVG proof en 100% nauwkeurig.