Case

Razendsnelle webshop voor Inhuis Plaza

Een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke website die naadloos integreert met het bestaande bestelsysteem.

Nieuwe website voor de raamdecoratie-specialist

Inhuis Plaza, dé specialist in raamdecoratie, had een probleem: de website was traag, verouderd en een verzameling van verschillende werkwijzen van eerdere ontwikkelaars.

De uitdaging: meer dan alleen een nieuwe website

De vraag van Inhuis Plaza was duidelijk: een nieuwe webshop in WordPress die snel, modern en volledig geïntegreerd met hun bestaande bestelsysteem zou zijn. Dit bestelsysteem, essentieel voor hun bedrijfsvoering, moest naadloos in de nieuwe website passen.

Terwijl Inhuis Plaza zich richtte op het beheren van hun bestellingen, moesten wij zorgen voor een website die hen echt verder zou helpen.

“Voordat we volledig van start gingen, deden we een proefproject. Dit gaf Inhuis Plaza het vertrouwen dat wij in staat waren om binnen de gestelde tijd en kwaliteit te leveren.

Het proefproject liet zien dat we niet alleen technisch bekwaam waren, maar ook begrepen wat ze nodig hadden.”

Arjan Steenbergen
Sowmedia
Arjan

Samenwerking in actie: van idee tot livegang

Gezamelijk ontwerp: Inhuis Plaza leverde de ontwerpen aan en samen werkten we aan de ontwikkeling van de WordPress webshop. Dit zorgde voor een perfecte integratie van hun bestelsysteem.

Een nieuwe huisstijl: Naast de technische aspecten, implementeerde we het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl. Dit gaf de website een frisse, moderne uitstraling die echt bij Inhuis Plaza past.

Livegang in recordtijd: Na twee maanden intensief samenwerken, ging de nieuwe website binnen twee maanden live. Een mijlpaal voor zowel ons als Inhuis Plaza.

Het resultaat: meer conversie, tevreden klanten

De nieuwe website van Inhuis Plaza is snel, gebruiksvriendelijk en volledig geïntegreerd met hun bestelsysteem. Dit heeft niet alleen de gebruikerservaring verbeterd, maar ook de conversie verhoogd. Dankzij de nauwe samenwerking met Inhuis Plaza en B2IT hebben we een product neergezet waar iedereen trots op is.

Hulp nodig met het bouwen van je website?

Stel je vraag aan een van onze WordPress experts.