Case

Leapo brengt béta-onderwijs tot leven

Leapo is een krachtige speler in het onderwijslandschap van Nederland. Het platform (onderdeel WisMon) brengt bèta, wetenschap & techniek tot leven.

Een geheel nieuwe website voor Leapo!

Leapo is een krachtige speler in het onderwijslandschap van Nederland. Het platform (onderdeel WisMon) brengt bèta, wetenschap & techniek tot leven. Zo ondersteunt Leapo leerkrachten en docenten met kant-en-klare lessen, professionalisering en het inzetten van leermiddelen.

Sowmedia heeft geholpen met een functioneel ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe WordPress website leapo.nl.

Leapo breng bèta, wetenschap & techniek tot leven.

“Help ons met de ontwikkeling van een gloednieuw platform dat leerkrachten ondersteunt, en leerlingen uit het basis- en voorgezet onderwijs nieuwsgierig maakt naar de wereld om zich heen.”

Dat is de vraag die Sowmedia kreeg van WisMon

Belangrijk hierbij was dat de website snel is, gebruiksvriendelijk én op de toekomst voorbereid. De oude website ging volledig op de schop en we hebben een nieuwe omgeving ontwikkeld op basis van WooCommerce, dé e-commerce oplossing voor WordPress.

Dit hebben wij uitgebreid met verschillende zelf-ontwikkelde modules, waardoor docenten kunnen inloggen en abonnementen afsluiten. Daarmee krijgen ze toegang tot allerlei activerende lessen en lesmateriaal. Zo kunnen docenten hun eigen lessen nóg krachtiger te maken.

Hulp nodig met het bouwen van je website?

Stel je vraag aan een van onze WordPress experts.