WordPress

WordPress themes ter promotie van je app

App themes voor WordPress

Stel je bent een software ontwikkelaar en je wil je app promoten: hoe breng je jouw mobiele applicatie onder de aandacht van je doelgroep? En welk website ontwerp past daar het beste bij? Ik vind dat je dan het beste een responsive theme kunt gebruiken die zoekmachinevriendelijk is en duidelijke calls to action heeft.

Responsive theme

Een responsive theme is een flexibel ontwerp dat om kan gaan met verschillende formaten schermen. Het ontwerp past zich dus aan op de schermresolutie van de mobiel, tablet, pc etc. Ongeveer 25% van onze site bezoekers bekijkt onze website mobiel en dit percentage stijgt. Voorbeeld van een responsive design (tip: maak je browserscherm kleiner en bekijk wat er gebeurt).

Zoekmachinevriendelijk

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. We adviseren je de WordPress SEO plugin van Yoast te gebruiken. Met deze plugin kun je de goede berichttitels, meta descriptions, kruimelpad en meer meegeven.

Duidelijke call-to-action buttons

Iedere website vraagt om een heldere roep tot actie. Het verleiden van de bezoeker is een must. Een goede call-to-action geeft richting aan de gebruiker. Je stimuleert een bezoeker een bepaalde actie te maken. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid de effectiviteit van je site te meten. Een ongeschreven regel is dat een call-to-action de vorm heeft van een button, omdat dit betere resultaten geeft dan banners of tekstlinks. De meeste themes hebben shortcodes voor buttons. Mocht dit niet het geval zijn, of zijn de buttons niet mooi, dan raad ik Maxbuttons aan. Zij hebben hele mooie buttons. Daarnaast is hun techniek dik op orde omdat ze CSS3 gebruiken. Tekst aanpassen, tekst met schaduw, kleurverloopjes, ronde randjes, het zit er allemaal in. Met Maxbuttons kan iedereen in een handomdraai prachtige buttons maken. Enkele voorbeelden:

Andere tips en mijn selectie themes

Enkele andere belangrijke zaken die je in je keuze voor een theme kunt meenemen zijn de showcase mogelijkheden en prijslijst opties. Hieronder onze selectie themes die responsive zijn en speciaal gericht op het promoten van apps.

[av_notification title=” color=’silver’ border=’solid’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’normal’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]
Neem ook een kijkje op onze website ThemeThumbs, waar meer dan 1300 WordPress themes worden gepresenteerd op categorie, prijs en technische functionaliteiten. De website bevat meer dan 20 WordPress themes voor de promotie van apps.
[/av_notification]

[av_sidebar widget_area=’Blog app promotie’]

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

 • website schijfruimte hostingruimte

  WordPress en hostingruimte verbruik

  WordPress wordt vaak aangeprezen als een gratis systeem om een website of webshop mee te realiseren. Alhoewel WordPress zelf kosteloos is, zijn er wel degelijk…

 • Matomo, een AVG-proof alternatief voor Google Analytics

  Wil je een AVG-proof alternatief voor Google Analytics, dan is Matomo aan te bevelen. Data ownership, AVG proof en 100% nauwkeurig.

 • werken aan een website

  Waarom WordPress geschikt is voor (grote) bedrijven: 10 redenen

  Veilig, stabiel, toekomstbestendig en héél prettig om in te werken! WordPress is voor bedrijven van iedere omvang een heel geschikt CMS.