WordPress themes ter promotie van je app

App themes voor WordPress

Stel je bent een software ontwikkelaar en je wil je app promoten: hoe breng je jouw mobiele applicatie onder de aandacht van je doelgroep? En welk website ontwerp past daar het beste bij? Ik vind dat je dan het beste een responsive theme kunt gebruiken die zoekmachinevriendelijk is en duidelijke calls to action heeft.

Responsive theme

Een responsive theme is een flexibel ontwerp dat om kan gaan met verschillende formaten schermen. Het ontwerp past zich dus aan op de schermresolutie van de mobiel, tablet, pc etc. Ongeveer 25% van onze site bezoekers bekijkt onze website mobiel en dit percentage stijgt. Voorbeeld van een responsive design (tip: maak je browserscherm kleiner en bekijk wat er gebeurt).

Zoekmachinevriendelijk

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. We adviseren je de WordPress SEO plugin van Yoast te gebruiken. Met deze plugin kun je de goede berichttitels, meta descriptions, kruimelpad en meer meegeven.

Duidelijke call-to-action buttons

Iedere website vraagt om een heldere roep tot actie. Het verleiden van de bezoeker is een must. Een goede call-to-action geeft richting aan de gebruiker. Je stimuleert een bezoeker een bepaalde actie te maken. Daarnaast geeft het jou de mogelijkheid de effectiviteit van je site te meten. Een ongeschreven regel is dat een call-to-action de vorm heeft van een button, omdat dit betere resultaten geeft dan banners of tekstlinks. De meeste themes hebben shortcodes voor buttons. Mocht dit niet het geval zijn, of zijn de buttons niet mooi, dan raad ik Maxbuttons aan. Zij hebben hele mooie buttons. Daarnaast is hun techniek dik op orde omdat ze CSS3 gebruiken. Tekst aanpassen, tekst met schaduw, kleurverloopjes, ronde randjes, het zit er allemaal in. Met Maxbuttons kan iedereen in een handomdraai prachtige buttons maken. Enkele voorbeelden:

Andere tips en mijn selectie themes

Enkele andere belangrijke zaken die je in je keuze voor een theme kunt meenemen zijn de showcase mogelijkheden en prijslijst opties. Hieronder onze selectie themes die responsive zijn en speciaal gericht op het promoten van apps.

[av_notification title=” color=’silver’ border=’solid’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’normal’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]
Neem ook een kijkje op onze website ThemeThumbs, waar meer dan 1300 WordPress themes worden gepresenteerd op categorie, prijs en technische functionaliteiten. De website bevat meer dan 20 WordPress themes voor de promotie van apps.
[/av_notification]

[av_sidebar widget_area=’Blog app promotie’]

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Collega's aan het werk

Houd je website veilig door regelmatige updates en back-ups

Als eigenaar van een WordPress website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website veilig is. Het is belangrijk om regelmatige updates en…

Lees verder
wordpress hosting

Alles wat je moet weten over Managed WordPress hosting

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder
plugin tips

8 Plugins voor je WordPress Website die niet mogen ontbreken!

Er zijn talloze plugins beschikbaar, maar wij geven in dit blog de 8 “must have” plugins aan die wij vinden die niet mogen ontbreken op je WordPress website.

Lees verder