ThemeThumbs: Meer dan 2000 WordPress themes

Themethumbs WordPress themes

Update 18 oktober.

Op zoek naar een WordPress theme? Ga naar  de website ThemeThumbs.com en vind jouw WordPress theme in meer dan 2.000 geselecteerde gratis en betaalde themes. Op de website kan je filteren in diverse categorieën, een  prijs selecteren of zoeken op een technische funcionaliteit. ThemeThumbs biedt jou de grootste selectie gratis WordPress themes (meer dan 200!).

ThemeThumbs?

ThemeThumbs is een project van Sowmedia en een aantal van onze freelancers. Voor onze klanten zijn we continu op zoek naar WordPress themes. Als je elke dag op zoek bent naar themes, krijg je aardig inzicht welke themes voor welke situatie geschikt zijn. Daarover gingen we bloggen.  Het verkeer naar ons blog steeg met 2000% in anderhalf jaar tijd. Het is echter lastig om de blogs continu up-to-date te houden. Daarom besloten we een verzameling te maken van goede themes en aanbieders. Deze verzameling kunnen we up-to-date houden en daarmee onze kennis van de beste themes het beste delen.

Voordelen van ThemeThumbs

  • Sowmedia selecteerde meer dan 2.000 themes  voor elke situatie
  • Je selecteert gemakkelijk op gewenste eigenschappen en prijs
  • Bekijk en zoek door het aanbod van 101 aanbieders
  • Over smaak valt te twisten, maar doorgaans selecteerden we themes die qua vormgeving en/of techniek tot de beste behoren

Toekomst?

De website staat nu online in beta. Dit betekent dat er nog hard gewerkt wordt achter de schermen. We werken aan de toegankelijkheid (o.a. meerdere talen), gebruiksvriendelijkheid (verbetering van layout en techniek). Met de enorme database waarover we beschikken hopen we bezoekers steeds gerichter te adviseren op basis van hun wensen.

We zijn erg nieuwsgierig naar jouw feedback! Laat ons via een reactie op dit bericht weten hoe jij denkt dat wij de website kunnen verbeteren. Alvast bedankt!

2 reacties op “ThemeThumbs: Meer dan 2000 WordPress themes”

  1. Hoi P.T., ThemeThumbs is enkel een verzameling van themes en biedt zelf geen betaalsysteem aan. De verschillende aanbieders die op ThemeThumbs staan, hebben zelf wel verschillende betaalmogelijkheden. Bij de meeste aanbieders kun je in elk geval met PayPal en/of creditcard betalen, en sommigen ondersteunen ook Nederlandse betalingssystemen. Mocht Nederlandse betaling echter niet aangeboden worden, en is dit wel een vereiste, dan kun je contact opnemen met ons (010 – 465 44 44, je kan vragen naar Erwin van Ginkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Website onderhoud uitbesteden of zelf doen?

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website. De vraag is dan ook: moet je dit uitbesteden of beter zelf doen?

Lees verder
Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel

Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel: een uitgebreide gids

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder

AI en WordPress: De kansen en risico’s

AI (Artificial Intelligence) is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, en dat is niet zonder reden.

Lees verder