ThemeThumbs: Meer dan 2000 WordPress themes

Themethumbs WordPress themes

Update 18 oktober.

Op zoek naar een WordPress theme? Ga naar  de website ThemeThumbs.com en vind jouw WordPress theme in meer dan 2.000 geselecteerde gratis en betaalde themes. Op de website kan je filteren in diverse categorieën, een  prijs selecteren of zoeken op een technische funcionaliteit. ThemeThumbs biedt jou de grootste selectie gratis WordPress themes (meer dan 200!).

ThemeThumbs?

ThemeThumbs is een project van Sowmedia en een aantal van onze freelancers. Voor onze klanten zijn we continu op zoek naar WordPress themes. Als je elke dag op zoek bent naar themes, krijg je aardig inzicht welke themes voor welke situatie geschikt zijn. Daarover gingen we bloggen.  Het verkeer naar ons blog steeg met 2000% in anderhalf jaar tijd. Het is echter lastig om de blogs continu up-to-date te houden. Daarom besloten we een verzameling te maken van goede themes en aanbieders. Deze verzameling kunnen we up-to-date houden en daarmee onze kennis van de beste themes het beste delen.

Voordelen van ThemeThumbs

  • Sowmedia selecteerde meer dan 2.000 themes  voor elke situatie
  • Je selecteert gemakkelijk op gewenste eigenschappen en prijs
  • Bekijk en zoek door het aanbod van 101 aanbieders
  • Over smaak valt te twisten, maar doorgaans selecteerden we themes die qua vormgeving en/of techniek tot de beste behoren

Toekomst?

De website staat nu online in beta. Dit betekent dat er nog hard gewerkt wordt achter de schermen. We werken aan de toegankelijkheid (o.a. meerdere talen), gebruiksvriendelijkheid (verbetering van layout en techniek). Met de enorme database waarover we beschikken hopen we bezoekers steeds gerichter te adviseren op basis van hun wensen.

We zijn erg nieuwsgierig naar jouw feedback! Laat ons via een reactie op dit bericht weten hoe jij denkt dat wij de website kunnen verbeteren. Alvast bedankt!

2 reacties op “ThemeThumbs: Meer dan 2000 WordPress themes”

  1. Hoi P.T., ThemeThumbs is enkel een verzameling van themes en biedt zelf geen betaalsysteem aan. De verschillende aanbieders die op ThemeThumbs staan, hebben zelf wel verschillende betaalmogelijkheden. Bij de meeste aanbieders kun je in elk geval met PayPal en/of creditcard betalen, en sommigen ondersteunen ook Nederlandse betalingssystemen. Mocht Nederlandse betaling echter niet aangeboden worden, en is dit wel een vereiste, dan kun je contact opnemen met ons (010 – 465 44 44, je kan vragen naar Erwin van Ginkel).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

plugin tips

8 Plugins voor je WordPress Website die niet mogen ontbreken!

Er zijn talloze plugins beschikbaar, maar wij geven in dit blog de 8 “must have” plugins aan die wij vinden die niet mogen ontbreken op je WordPress website.

Lees verder
verschillende tools

Beveiliging van je WordPress-site: XML-RPC vs WP-JSON

XML-RPC vs WP-JSON. Wat is het? We leggen het graag aan je uit.

Lees verder
Managed WordPress hosting nederland

De 3 beste Managed WordPress hosting providers in Nederland

Op zoek naar een Nederlandse Managed WP hosting? In dit blog vertellen we de top 3 op het gebied van snelheid, veiligheid en support.

Lees verder