7x voordelen van managed WordPress hosting voor jouw bedrijf

Als je een bedrijf runt of een website beheert en onderhoudt, is het essentieel om een goed werkende website te hebben. Maar het beheren van een website kan wel mega tijdrovend en complex zijn. 

Om die reden bieden wij managed WordPress hosting aan. In deze blogpost leggen we uit waarom dit de beste keuze is voor jouw bedrijf en welke voordelen er voor jou bij zitten. 

1. Geen gedoe meer door gecontroleerde updates

Een van de grootste voordelen van managed WordPress hosting is dat de WordPress-core en alle plugins gecontroleerd worden bijgewerkt We doen dit gecontroleerd, waarbij we ingrijpen als er een functionaliteit door een update is veranderd of niet meer werkt.

Door het bijwerken van deze essentiele elementen, is je website altijd up-to-date met de nieuwste functies en beveiligingspatches. Verouderde software kan een groot beveiligingsrisico vormen, omdat hackers zich vaak richten op sites met verouderde systemen. Met deze updates hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Voordeel: Automatische updates verminderen het risico op kwetsbaarheden en zorgen ervoor dat je altijd profiteert van de nieuwste WordPress-innovaties zonder dat je zelf actie hoeft te ondernemen. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je website altijd soepel functioneert.

2. Regelmatige back-ups: altijd een redder in nood

Een ander cruciaal aspect van managed hosting is dat er regelmatig back-ups van je website worden gemaakt. Deze back-ups kunnen je redden in geval van een storing of als je per ongeluk iets verwijdert. Bij Sowmedia zorgen we ervoor dat je gegevens veilig zijn en dat je ze snel kunt herstellen.

Voordeel: Je hoeft je geen zorgen te maken over gegevensverlies en kunt je concentreren op het creëren van waardevolle content, wetende dat je data veilig is. Mocht er iets misgaan, dan kun je eenvoudig een eerdere versie van je site herstellen.

3. Versterkte beveiliging voor een veilige website

Beveiliging is een topprioriteit voor elke website-eigenaar. Managed WordPress hosting biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals malware-detectie, firewalls en SSL-certificaten. Deze functies beschermen je website tegen aanvallen en zorgen voor een veilige ervaring voor je bezoekers.

Voordeel: Je profiteert van een robuuste beveiliging zonder dat je technische kennis nodig hebt. Dit geeft je de zekerheid dat je website beschermd is tegen de meest voorkomende bedreigingen, waardoor je je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

4. Optimalisatie voor snellere laadtijden

Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en hogere zoekmachine rankings. Managed WordPress hosting zorgt voor geoptimaliseerde serverconfiguraties die de laadtijden van je website verbeteren. Bij Sowmedia maken we gebruik van caching, content delivery networks (CDN) en andere technologieën om ervoor te zorgen dat je website altijd snel is.

Voordeel: Een snellere website leidt tot tevreden bezoekers en betere conversies. Bezoekers hebben weinig geduld voor langzaam ladende sites, dus een snelle laadtijd kan het verschil maken tussen een bezoeker die blijft of een die vertrekt. Je kunt je richten op het verbeteren van je inhoud zonder je zorgen te maken over technische optimalisaties.

5. 24/7 Ondersteuning door WordPress-experts

Als er zich problemen voordoen, wil je er zeker van zijn dat je snel hulp kunt krijgen. Managed hosting biedt 24/7 ondersteuning van WordPress-experts die klaarstaan om je vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Bij Sowmedia hebben we servicedesk met een team van professionals die altijd beschikbaar zijn om je te helpen.

Voordeel: Je hebt toegang tot deskundige ondersteuning wanneer je die nodig hebt, wat je vertrouwen in het beheren van je website vergroot. Of je nu een technisch probleem hebt of gewoon een vraag over een bepaalde functionaliteit, er is altijd iemand beschikbaar om je te helpen.

6. Eenvoudige schaalbaarheid om mee te groeien met bedrijf

Naarmate je bedrijf groeit, moet je website meegroeien. Managed WordPress hosting maakt het eenvoudig om je resources op te schalen zonder onderbrekingen of complicaties. Of je nu meer verkeer krijgt of meer functionaliteit aan je website wilt toevoegen, managed hosting kan gemakkelijk worden aangepast aan je behoeften.

Voordeel: Je kunt moeiteloos opschalen en je website uitbreiden zonder downtime of technische hindernissen. Dit stelt je in staat om je bedrijf te laten groeien zonder zorgen over de technische aspecten van je hosting.

7. Beheer uit handen

Misschien wel het grootste voordeel van managed WordPress hosting is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische aspecten van je website. Bij Sowmedia nemen we het beheer uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je content en je bedrijf.

Voordeel: Door het technische beheer aan ons over te laten, kun je je volledig richten op het creëren van waardevolle inhoud en het verbeteren van je bedrijfsprestaties. Je hebt meer tijd om te werken aan je marketingstrategieën, klantrelaties en andere cruciale aspecten van je bedrijf, om je te focussen op wat écht belangrijk is, terwijl wij zorgen voor een soepel draaiende website.

Kies jij ook voor managed hosting bij Sowmedia?

Managed WordPress hosting biedt talloze voordelen die het leven van websitebeheerders een stuk eenvoudiger maken. Bij Sowmedia zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit managed hosting diensten die je helpen om je website te laten schitteren. Of het nu gaat om beveiliging, prestaties, ondersteuning, of schaalbaarheid, wij hebben de oplossingen die je nodig hebt.

Door te kiezen voor managed WordPress hosting bij Sowmedia, investeer je in een zorgeloze, efficiënte en veilige online aanwezigheid. Laat ons het technische werk doen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Bij Sowmedia geloven we in het bieden van een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om je bedrijf en je doelen te begrijpen, zodat we de beste hostingoplossing kunnen bieden die aan je behoeften voldoet. Ons doel is om je te ontzorgen en ervoor te zorgen dat je website altijd in topconditie is.

Dus, waar wacht je nog op! Stap vandaag nog over naar managed WordPress hosting en ervaar zelf de voordelen. Wij zorgen voor je website, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: je bedrijf laten groeien. 

De voordelen van Managed Hosting

zelf ervaren?

Dat kan met ons managed hosting pakket.

Gerelateerde artikelen

7x voordelen van managed WordPress hosting voor jouw bedrijf

Het beheren van een website kan wel mega tijdrovend en complex zijn. Om die reden bieden wij managed WordPress hosting aan. In deze blogpost leggen we uit waarom dit de beste keuze is voor jouw bedrijf en welke fantastische voordelen er voor jou bij zitten. 

Lees verder

Zo kies je de beste WordPress helpdesk voor jouw website

Je werkt bij een organisatie die al enkele jaren een WordPress website heeft. Hoewel de website functioneert, zijn er voortdurend technische problemen en de prestaties zijn niet optimaal. Je voelt de druk om deze knelpunten snel aan te pakken. De vraag is alleen, hoe pak je zulke problemen aan? En wie kan je daarbij helpen?

Lees verder

Waarom je jouw Core Web Vitals zou moeten testen in Google Search Console

Het testen van je website’s Core Web Vitals in Google Search Console is niet slechts een technische noodzaak; het biedt een strategisch voordeel. Leer waarom het cruciaal is voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van je SEO.

Lees verder