40 WordPress themes voor portfolio websites

Portfolio WordPress themes

Update 13 maart 2014

Ben je fotograaf, designer of kunstenaar en je wilt je portfolio op je website tonen? In dat geval kan WordPress je helpen om heel eenvoudig een prachtige website neer te zetten. Voor de presentatie van een portfolio zijn veel WordPress themes beschikbaar. De meest recente WordPress themes hebben namelijk een portfolio functionaliteit in zich.

Deze themes onderscheiden zich doordat de portfolio items op de homepage de meest prominente plek innemen.

Onze selectie van 40 WordPress portfolio themes

[av_sidebar widget_area=’Blog Portfolio’]

4 reacties op “40 WordPress themes voor portfolio websites”

  1. Ik ben zelf fotograaf en ik ben druk bezig om een website op te zetten voor mijn portfolio. Ik heb de theme Knead gekocht, die past goed bij mijn huisstijl en was erg flexibel. Ik loop nu alleen vast bij het installeren van WordPress op mijn website, kunnen jullie daarbij helpen?

  2. Hoi Marie-Louise, wij bieden zelf hosting aan waarbij we je die technische zorg helemaal uit handen nemen. Je kunt voor de mogelijkheden kijken bij Hosting & Support, of je kan ons even bellen op 010 – 465 44 44, dan kijken we gelijk wat voor jou de beste oplossing is. Je kan vragen naar Erwin van Ginkel.

  3. Beste Erwin, als er bij een theme staat dat deze geoptimaliseerd is voor SEO, betekent dit dan automatisch dat ik goed gevonden wordt in de zoekmachines?

  4. Hoi Geert, het betekent wel dat de code en de techniek van de template zo goed mogelijk is afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO), maar of je goed gevonden wordt in de zoekmachines hangt van veel meer factoren af, bijvoorbeeld concurrentie in je branche, maar ook gebruik van trefwoorden, linkbuilding, en nog veel meer. We helpen je graag bij gepaste strategie om je goed te profileren op internet, lees bij Zoekmachineoptimalisatie wat we onder andere voor je kunnen betekenen, of bel ons op 010 – 465 44 44 (je kan vragen naar Erwin van Ginkel).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Website onderhoud uitbesteden of zelf doen?

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website. De vraag is dan ook: moet je dit uitbesteden of beter zelf doen?

Lees verder
Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel

Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel: een uitgebreide gids

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder

AI en WordPress: De kansen en risico’s

AI (Artificial Intelligence) is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, en dat is niet zonder reden.

Lees verder