WordPress theme freelancers

Hippe WordPress themes voor freelancers & ZZP’ers

Zzp’ers en freelancers hebben over het algemeen belang bij een simpele en overzichtelijke website. De WordPress themes in onderstaande selectie zijn erop gericht om zzp’ers en freelancers zichzelf kort en krachtig te laten presenteren. We hebben gekeken naar de volgende criteria.

 • Overzichtelijk

  Overzichtelijke weergave van pagina’s. In één oogopslag moet door de bezoeker duidelijk zijn wat er op de website te vinden is en hoe de website gebruikt dient te worden.

 • Portfolio

  Het is belangrijk dat een freelancer of zzp’er zijn portfolio kan weergeven op de website.

 • Curriculum Vitae

  Verschillende van onderstaande themes geven de mogelijkheid om een CV op de website te presenteren.

 • One Page

  Het mooie van WordPress is dat er themes worden gemaakt waarin de laatste trends op het gebied van webdesign worden gevolgd. Eén van deze trends is bijvoorbeeld de zogenaamde single-page of one-page design. Het lijkt in dit design net of de hele website is opgebouwd uit één pagina. Dat geeft een mooi effect aan je website. Zeker als je op zoek bent naar een hippe, moderne website, dan is deze techniek voor jou geschikt. Verschillende van onderstaande WordPress themes gebruiken deze techniek.

Hippe & moderne WordPress themes voor zzp’ers en freelancers

Ben je een freelancer of zzp’er? Kijk dan eens of je met één van deze themes je website kan maken!

Neem ook een kijkje op onze website ThemeThumbs, waar meer dan 3000 gratis en betaalde WordPress themes worden gepresenteerd op categorie, prijs en technische functionaliteiten.