WordPress diensten

WordPress maatwerk oplossingen

Duurzame WordPress oplossingen op maat: van API-koppelingen en thema/plugin-ontwikkeling tot complete maatwerk websites.

Elke WordPress oplossing volledig naar wens

Altijd op basis van een uitgekiend functioneel ontwerp.

Ontwikkeld op basis van een Agile en kostenverlagende aanpak.

Duurzaam en schaalbaar door onze langetermijnfocus.

Voor klanten die hun WordPress website bij ons in beheer hebben gebracht, ontwikkelen we tal van maatwerk oplossingen. Zo’n oplossing start met een denkproces, uitmondend in een functioneel ontwerp. Op basis van dat ontwerp gaan we aan de slag en creëren we een WordPress maatwerk oplossing die volledig aansluit bij je wensen.

Wordpress maatwerk wordt hier voor jou gemaakt.

Meer dan 15 jaar ervaring met maatwerk

We ontwikkelen al meer dan 15 jaar lang maatwerk WordPress websites en koppelingen met verschillende software en API’s, in meerdere talen of multisites. Hierin zijn de uitgangspunten: functionaliteit, duurzaamheid en schaalbaarheid. We onderscheiden ons van andere WordPress website ontwikkelaars door onze in-house kennis voor deze oplossingen.

Maatwerk specialisaties

WordPress API-koppelingen op maat

We maken koppelingen op maat voor je WordPress website of webshop. Denk aan koppelingen van WooCommerce met Exact, WordPress met Mailchimp, WordPress SSO met Active Directory en cross-site search mogelijkheden. Ook zijn we helden in het leggen van API, XML, SOAP en REST koppelingen tussen WordPress en systemen van derden.

WordPress plugins en thema’s op maat

Met ons in-house WordPress development team weten we als de beste hoe we thema’s en plugins op maat kunnen maken. Ook uitbreidingen op bestaande websites behoort tot de mogelijkheden. Mis je dus functionaliteiten in een plugin of thema, of wil je er eentje laten bouwen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Maatwerk WordPress websites

We ontwikkelen maatwerk WordPress websites op basis van een uitgekiend grafisch en functioneel ontwerp. Dat ontwerp kunnen wij ontwikkelen, maar kan je ook laten aanleveren door je reclamebureau. Zo houden we niet alleen rekening met de gebruikte software binnen je organisatie, maar ook met je huisstijl. Maatwerk WordPress websites worden gebouwd met support voor WordPress’ Gutenberg editor.

Sowmedia is al jaren onze betrouwbare online partner in een continue weg van ontwikkeling. Zij vertalen onze wensen in creatieve, slimme oplossingen.

Elise van Vliet
Marketingcommunicatie bij Portbase

Voorbeelden van maatwerk

WordPress content via API’s

De opvoedinformatie van opvoeden.nl wordt door veel semi-overheden, CJG’s en maatschappelijke organisaties gebruikt om deskundige informatie te verstrekken over opvoeden. Sowmedia heeft een API koppeling ontwikkeld waarmee je de opvoedinformatie op je eigen WordPress website kunt tonen.

WordPress website platform

Sowmedia heeft voor Bata Industrials, wereldwijd fabrikant van industriële schoenen, een WordPress website platform ontwikkeld. Voor elk land kan er een eigen catalogus aangelegd kan worden, waarbij de vormgeving consistent blijft. Daarbij is gebruik gemaakt van de Gutenberg editor, waardoor het beheer van de website zeer eenvoudig is.

WordPress SSO via Active Directory

Door middel van slimme software is Sowmedia in staat koppelingen te realiseren tussen Single Sign-on, oftewel SSO, en Active Directory. SSO zorgt ervoor dat een gebruiker slechts eenmalig hoeft in te loggen. De SSO-software zorgt er daarna voor dat toegang tot andere applicaties automatisch wordt verleend.

WordPress koppeling met Exact

Exact is één van de meestgebruikte boekhoudsystemen in Nederland en wordt vaak gebruikt door accountants, mkb’ers en zelfstandig ondernemers. Exact biedt een fijne oplossing voor boekhouden en CRM in één systeem. Sowmedia maakt diverse koppelingen mogelijk tussen Exact en WordPress.

WordPress koppeling met Salesforce

Salesforce is één van de meestgebruikte CRM’s ter wereld en wordt vaak gebruikt voor veel meer dan dat. Sowmedia ontwikkelt koppelingen tussen Salesforce en WordPress. Denk aan het importeren of juist inschieten van objecten, het verwerken van financiële transacties of het automatisch updaten van bestaande object-records.

Jouw WordPress website laten beheren door een betrouwbare WordPress partij?