WordPress diensten

WordPress Managed hosting

Professionele managed hosting voor WordPress stabiliteit, snelheid en veiligheid.

WordPress Managed hosting in bedrijf

Een razendsnelle, veilige en stabiele WordPress website.

Maandeljkse updates van je plugins, thema’s en bronbestanden.

Razendsnelle en stabiele managed WordPress hosting servers.

WordPress servicedesk met uitsluitend WordPress experts.

Wij hebben écht alles uit de kast gehaald om je WordPress website zo snel als een raket te maken. We staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je website altijd optimaal presteert. Je website wordt 24/7 in de gaten gehouden door onze slimme software. We meten ook de realtime snelheid van je website. Laat je volledig ontzorgen.

Met een gimlach bedienen wij onze hosting klanten.

Wanneer Managed WordPress hosting wat voor jou is

 • Als je een supersnelle website wilt die tegelijkertijd onderhouden en 24/7 op fouten gecheckt wordt.
 • Je weet eigenlijk dat je WordPress website niet meer in orde is en bent bang dat je hierdoor klanten gaat verliezen.
 • Je bent op zoek naar een partij waar je zowel managed hosting als het onderhoud van je WordPress website onder kan brengen
 • Je bent op zoek naar een duurzame WordPress hostingpartij die jou net dat beetje extra kan bieden qua support en service.

Wat kost Managed WordPress hosting?

Drie maatwerk pakketten voor de beste hosting van je WordPress website(s). Managed WordPress hosting is al beschikbaar vanaf € 99,- per maand (excl. BTW).

Professional

Voor kleine organisaties

Professional

 • Standaard WordPress site
 • Razendsnelle hosting
 • Optimale beveiliging
 • Gecontroleerde updates
 • WordPress servicedesk
 • Premium plugins

Service-uren: 4 uur per jaar
Dataverkeer: 15 GB per maand
Schrijfruimte: 1.5 GB

€99,- per maand

Business Pro

Voor het MKB

Business Pro

 • Professionele WordPress site
 • Razendsnelle hosting
 • Optimale beveiliging
 • Gecontroleerde updates
 • WordPress servicedesk
 • Premium plugins

Service-uren: 8 uur per jaar
Dataverkeer: 15 GB per maand
Schrijfruimte: 1.5 GB

€199,- per maand

Enterprise

Voor corporates en webshops

Enterprise

 • Complexe WordPress site
 • Razendsnelle hosting
 • Optimale beveiliging
 • Gecontroleerde updates
 • WordPress servicedesk
 • Premium plugins

Service-uren: 12 uur per jaar
Dataverkeer: 15 GB per maand
Schrijfruimte: 1.5 GB

€299,- per maand

En we lachen wat af met onze klanten.

Vragen over de WordPress beheer pakketten?

Weet je niet welk pakket geschikt is voor je? Of heb je nog geen goed idee van wat alle opties inhouden? We helpen je graag verder! 

Neem contact op via deze pagina of bel ons op 010 – 465 44 44. Ook kun je gaan naar de veel gestelde vragen en kijken of je vraag hier tussen staat.

Managed WordPress hosting specificaties

Wekelijkse updates en controles

Voor ons gaat Managed hosting veel verder dan alleen het updaten van WordPress. De updates van de plugins en het theme zijn namelijk net zo belangrijk om de veiligheid en stabiliteit van je WordPress website te waarborgen.

Daarom updaten we ook die onderdelen van je website. En dat doen we niet zomaar: we controleren altijd of je WordPress website na de updates goed blijft werken. Eventuele wijzigingen en problemen lossen we voor je op. En dat maakt onze Managed WordPress hosting uniek.

Optimalisaties en extra functionaliteit

Managed hosting is meer dan alleen hosting. Naast het onderhoud en snelle servers optimaliseren we namelijk ook de website zèlf om zo snel mogelijk ingeladen te worden. Dit doen we onder andere door veelgebruikte code op je WordPress website samen te voegen, en door afbeeldingen te comprimeren zonder zichtbaar kwaliteitsverlies.

Verder is onze Managed WordPress hosting uitgerust met een telefonische helpdesk, backups, diverse premium plugins en een gratis testomgeving, waarop je eenvoudig een kopie van je website kunt uitproberen.

Veiligheid en inbraakpreventies

Wanneer je kiest voor Managed WordPress hosting, dan waarborgen we de veiligheid van je WordPress website op diverse manieren. Een belangrijk aspect is het gecontroleerde onderhoud, maar ook nemen we maatregelen voor inbraakpreventie. Daarmee worden hackers geweerd die geautomatiseerd veel loginpogingen doen.

Verder voeren we malware scans uit, versterken we alle wachtwoorden en bieden we de hackvrij garantie: wij doen er alles aan om te voorkomen dat je website gehacked wordt. En gebeurt het toch? Dan is dat ons probleem en lossen wij het voor je op.

Veelgestelde vragen over Managed WordPress hosting

Voor hoe lang sluit ik een Managed WordPress hosting pakket af?

Onze Managed WordPress hosting pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je je contract maandelijks kunt opzeggen en je nergens aan vast zit.

Wat maakt jullie managed WordPress hosting speciaal?

Achter onze razendsnelle krachtige managed WordPress hosting oplossing schuilt een sterk partnerschap tussen Sowmedia en Kinsta. Kinsta wordt door onafhankelijke reviews al jaren berekend tot de absolute wereldwijde top van Enterprise WordPress hosting oplossingen.

In samenwerking met Kinsta is Sowmedia in staat om een stabiel, snel en schaalbaar hosting platform te bieden voor elke WordPress website. Ons support- en onderhoudsprogramma is in combinatie met hun optimaal geconfigureerde cloud oplossing een waanzinnig krachtig en veilig platform voor jouw WordPress website.

Wat als ik tegen een WordPress probleem aanloop?

Onze managed WordPress hosting is inclusief support. Mocht je ergens niet uitkomen, dan lossen onze WordPress specialisten het probleem snel voor je op. Je kunt ons altijd bellen of een ticket indienen via ons gebruikersvriendelijke ticketsysteem.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En toch gehackt? We lossen het zo snel mogelijk op!

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden ’s nachts in jouw website gedaan. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons systeem vooraf screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een Managed WordPress hosting pakket af?

Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

Onze managed hosting wordt goed in de gaten gehouden.

Ben je enthousiast geworden?

Zie je één van onze Managed WordPress hosting pakketten wel zitten? Kies dan het pakket dat het beste bij jou past. We gaan met je in gesprek over je website en binnen één week is jouw site volledig bij ons in beheer en profiteer je van alle diensten van het gekozen pakket.

Heb je vragen over onze pakketten of over onze andere diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden vrijblijvend al je vragen en helpen je en een juiste beslissing te maken.

Onze hosintgpaketten zijn volledig en robuust.

WordPress bureau Sowmedia uit Rotterdam staat voor je klaar!