WordPress thema’s voor scholen websites

Veel websites van onderwijsinstellingen, scholen en universiteiten zijn gemaakt in WordPress. Maar hoe kies je nu een goed WordPress thema voor jouw school of onderwijsinstelling? In dit artikel hebben we de beste WordPress thema’s voor scholen en onderwijsinstellingen op een rijtje gezet.

Waar moet je op letten bij WordPress thema’s voor scholen?

Bij het kiezen van een WordPress thema voor een school-website zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst moet het WordPress thema voor je school responsive zijn, zodat het ook goed op tablets en telefoons werkt. Daarnaast moet je een agenda of kalender op de WordPress website van je school kunnen plaatsen. Denk ook aan een smoelenboek van docenten en een contactformulier voor de school. Tot slot wil je natuurlijk veel ruimte hebben voor foto’s van leuke evenementen op de WordPress website van je school. Dat zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuw WordPress thema voor de website van je school.

Welke WordPress thema’s zijn geschikt voor scholen?

We hebben van betrouwbare WordPress thema-aanbieders de beste WordPress thema’s voor scholen, onderwijsinstellingen en universiteiten op een rijtje gezet. Zo kun je in één oogopslag de keuze maken voor een WordPress thema met de uitstraling die past bij jouw school!

[av_sidebar widget_area=’Blog scholen’ av_uid=’av-txp93k’]

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

plugin tips

8 Plugins voor je WordPress Website die niet mogen ontbreken!

Er zijn talloze plugins beschikbaar, maar wij geven in dit blog de 8 “must have” plugins aan die wij vinden die niet mogen ontbreken op je WordPress website.

Lees verder
verschillende tools

Beveiliging van je WordPress-site: XML-RPC vs WP-JSON

XML-RPC vs WP-JSON. Wat is het? We leggen het graag aan je uit.

Lees verder
Managed WordPress hosting nederland

De 3 beste Managed WordPress hosting providers in Nederland

Op zoek naar een Nederlandse Managed WP hosting? In dit blog vertellen we de top 3 op het gebied van snelheid, veiligheid en support.

Lees verder