WordPress thema’s voor scholen websites

Veel websites van onderwijsinstellingen, scholen en universiteiten zijn gemaakt in WordPress. Maar hoe kies je nu een goed WordPress thema voor jouw school of onderwijsinstelling? In dit artikel hebben we de beste WordPress thema’s voor scholen en onderwijsinstellingen op een rijtje gezet.

Waar moet je op letten bij WordPress thema’s voor scholen?

Bij het kiezen van een WordPress thema voor een school-website zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst moet het WordPress thema voor je school responsive zijn, zodat het ook goed op tablets en telefoons werkt. Daarnaast moet je een agenda of kalender op de WordPress website van je school kunnen plaatsen. Denk ook aan een smoelenboek van docenten en een contactformulier voor de school. Tot slot wil je natuurlijk veel ruimte hebben voor foto’s van leuke evenementen op de WordPress website van je school. Dat zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuw WordPress thema voor de website van je school.

Welke WordPress thema’s zijn geschikt voor scholen?

We hebben van betrouwbare WordPress thema-aanbieders de beste WordPress thema’s voor scholen, onderwijsinstellingen en universiteiten op een rijtje gezet. Zo kun je in één oogopslag de keuze maken voor een WordPress thema met de uitstraling die past bij jouw school!

[av_sidebar widget_area=’Blog scholen’ av_uid=’av-txp93k’]

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Website onderhoud uitbesteden of zelf doen?

Website onderhoud is erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website. De vraag is dan ook: moet je dit uitbesteden of beter zelf doen?

Lees verder
Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel

Je WordPress websitebeheer vereenvoudigen met cPanel: een uitgebreide gids

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder

AI en WordPress: De kansen en risico’s

AI (Artificial Intelligence) is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp, en dat is niet zonder reden.

Lees verder