WordPress

WordPress thema’s voor scholen websites

Veel websites van onderwijsinstellingen, scholen en universiteiten zijn gemaakt in WordPress. Maar hoe kies je nu een goed WordPress thema voor jouw school of onderwijsinstelling? In dit artikel hebben we de beste WordPress thema’s voor scholen en onderwijsinstellingen op een rijtje gezet.

Waar moet je op letten bij WordPress thema’s voor scholen?

Bij het kiezen van een WordPress thema voor een school-website zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst moet het WordPress thema voor je school responsive zijn, zodat het ook goed op tablets en telefoons werkt. Daarnaast moet je een agenda of kalender op de WordPress website van je school kunnen plaatsen. Denk ook aan een smoelenboek van docenten en een contactformulier voor de school. Tot slot wil je natuurlijk veel ruimte hebben voor foto’s van leuke evenementen op de WordPress website van je school. Dat zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuw WordPress thema voor de website van je school.

Welke WordPress thema’s zijn geschikt voor scholen?

We hebben van betrouwbare WordPress thema-aanbieders de beste WordPress thema’s voor scholen, onderwijsinstellingen en universiteiten op een rijtje gezet. Zo kun je in één oogopslag de keuze maken voor een WordPress thema met de uitstraling die past bij jouw school!

[av_sidebar widget_area=’Blog scholen’ av_uid=’av-txp93k’]

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

 • WordPress onderhoud

  WordPress website vast in maintenance mode

  Leer in dit blog wat de ‘maintenance’ modus van WordPress is en hoe je je website snel weer online kan krijgen!

 • Beste gratis WordPress themes 2021

  Beste gratis 20 WordPress thema’s van 2022

  De beste gratis WordPress thema’s van 2022 op het gebied van performance, duurzaamheid, aanpasbaarheid en compatibiliteit met Gutenberg.

 • wat is dropshipping

  Wat is dropshipping? En dropshipping met WordPress (kort stappenplan)

  Dropshipping is een methode voor het online verkopen van producten die niet op voorraad worden gehouden door een verkoper zelf. In plaats daarvan koopt de…