Case

Met plezier naar je werk toe

Een nieuwe moderne website en huisstijl voor het coaching bureau voor professionals: IK Overtref Me.

IK Overtref me is een coaching bureau dat professionals helpt om beter uit de verf te komen op het werk. Wil je aan de slag met assertiviteit, zelfvertrouwen, leidinggeven of je loopbaan? Dan kun je eens een kijkje nemen op de website. Naast coaching, schrijven ze ook blogs met veel gratis tips over de hiervoor benoemde topics.

Wat hebben we bereikt?

Mobile-first met een moderne look

In dit project is een mobile-first aanpak gehanteerd. Denk hierbij aan snelheid optimalisatie, maar ook het zo aantrekkelijk en uitnodigend mogelijk maken van UX-elementen zoals de call to action buttons en ‘blokken’.

De representatieve editor Gutenberg

Henk, founder Ik Overtref me, was erg te spreken over de block editor Gutenberg die we voor dit project hebben gebruikt. Volgens Henk zien wijzigingen er aan de voorkant praktisch hetzelfde uitzagen als in de editor. Erg prettig werken zo!

Een razendsnelle website

Waar we erg trots op zijn is dat, door welke snelheidstest je de website ook heen haalt, ze allemaal een positieve score geven. Hier hebben we tijdens de ontwikkeling van de website optimaal rekening mee gehouden.

Een nieuwe frisse huisstijl

Ook hebben we het design van de website flink onder handen genomen. De uitstraling van de website is in de basis hetzelfde gebleven (qua kleuren en lettertypes), maar oogt nu veel moderner.

We hebben een verfrissende oranje tint toegevoegd aan de huisstijl, deze gebruiken we om belangrijke secties en knoppen te accentueren. Verder hebben we rondachtige vormen gebruikt voor een open en benaderbare uitstraling.