Case

De centrale ingang voor digitale havenlogistiek

Sowmedia ondersteunt Portbase met de ontwikkeling van diverse meertalige websites.

Portbase is de neutrale en betrouwbare spin in het web voor alle logistieke informatie via de Nederlandse havens. Via het havenoverstijgende Port Community System van Portbase profiteren bedrijven van een veelheid aan intelligente diensten voor efficiënte en eenvoudige informatie-uitwisseling, zowel onderling als met overheden. Alle deelnemers optimaliseren zo hun logistieke processen.

Portbase.com

De corporate website portbase.com is ontwikkeling is samenwerking met iProfs (design). De meertalige website heeft onder andere een geavanceerde service selector en een intranet functionaliteit.

Award.portbase.com

Portbase reikt om het jaar ook de Port Community Award uit. Voor deze awards moeten niet alleen vele genodigden geregistreerd worden, maar worden ook diverse verkiezingen uitgeschreven, waar gasten vooraf op kunnen stemmen. Sowmedia helpt Portbase om de gastenlijsten, in-/uitschrijvingen en de verkiezingen geautomatiseerd en efficient te laten verlopen. Hiervoor combineren we onze ervaring met e-mailmarketing, webontwikkeling en internetmarketing.

Maximale Doorstroming

Eind 2014 openen op Maasvlakte 2 de nieuwe containerterminals van Rotterdam World Gateway (RWG) en APM Terminals Maasvlakte II (APM Terminals MVII). De organisaties vragen vervoerders, expediteurs en verladers om alle gegevens van een container elektronisch voor te melden. De websites maximaledoorstroming.nl, maximumthroughput.co.uk en maximaledurchlauf.de verschaffen alle organisaties informatie om zich goed voor te bereiden op deze overgang.

Jouw WordPress website laten beheren door een betrouwbare WordPress partij?