WordPress diensten

Premium WordPress beheer met hosting.

Op zoek naar een bureau dat jouw WordPress website beheert en doorontwikkelt? Breng ‘m onder bij ons en een wereld gaat voor je open.

 • Razendsnelle WordPress hosting in de EU
 • Deskundige servicedesk die dagelijks voor je klaar staat
 • Waterdichte beveiliging van je WordPress website
 • 24/7 monitoring van de prestaties van je website
Alex belt graag

Altijd een snelle, stabiele en veilige WordPress website

Hét bureau dat je zorgen wegneemt over de techniek en veiligheid van je WordPress website. Met een team van experts die 24/7 monitort hoe je website presteert.

Hosting

Razendsnelle WordPress hosting

Razendsnelle groene WordPress hosting. Uitgerust met o.a. CDN.

Updates

Maandelijks gecontroleerde updates

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes. Backups van je website op een veilige locatie.

Beveiliging

Waterdichte beveiliging

We beschermen je WordPress website tegen verdachte login pogingen en beschermen de gegevens van je bezoekers tegen aanvallen van buitenaf.

Monitoring

24/7 prestatie monitoring

Wij controleren je WordPress website 24 uur per dag op bekende kwetsbaarheden, bereikbaarheid, toegankelijkheid voor zoekmachines, snelheid en correcte werking.

Service desk

WordPress servicedesk & doorontwikkeling

Stel je vraag aan onze WordPress specialisten door een ticket of een belletje en we lossen je probleem zo snel mogelijk op.

Plug-ins

De beste premium plugins

Maak gebruik van premium plug-ins (zoals Gravity Forms en SearchWP) en bespaar tot 240 euro per jaar.

Zoek je WordPress onderhoud zónder hosting? Ga dan naar WordPress onderhoud.

Kies hieronder voor je WordPress beheer met hosting pakket.

Drie complete WordPress beheer pakketten met razendsnelle hosting, onderhoud en doorontwikkeling van je WordPress website.

Voor kleine organisaties

Business

 • Razendsnelle hosting
 • Gecontroleerde updates
 • Sublieme beveiliging en backups
 • Geoptimaliseerd voor snelheid
 • WordPress servicedesk

Gratis servicedesk: 4 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€99,- per maand

Voor het MKB

Business Pro

 • Alles uit het Businesspakket
 • 1-2 complexe WordPress plugins
 • Geschikt voor multisite
 • Geschikt voor meertaligheid
 • Optie voor OTAP-straat

Gratis servicedesk: 8 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€199,- per maand

Voor corporates en webshops

Enterprise

 • Alles uit het Business Pro pakket
 • 2+ complexe WordPress plugins
 • Service-overleg per kwartaal
 • Maatwerk afspraken mogelijk
 • Inclusief OTAP-straat

Gratis servicedesk: 12 uur per jaar
Gratis dataverkeer: 15 GB per maand
Gratis schrijfruimte: 1.5 GB

€299,- per maand

Vraag hier je gratis informatiebrochure aan.

Alle feiten, cijfers en informatie die je nodig hebt bij het aanvragen van je beheer met hosting pakket voor je WordPress website. 

Veelgestelde vragen over beheer met hosting

Wat houdt WordPress beheer in?

Een WordPress website heeft niet alleen onderhoud nodig, maar ook een snelle en betrouwbare hoster. Samen wordt dit WordPress beheer genoemd. Beide zijn erg belangrijk voor het maximaal laten presteren van je website en hebben betrekking op verschillende factoren die op orde moeten zijn.

Bij WordPress onderhoud moet je denken aan of de laatste versie van ‘PHP’ is geïnstalleerd, de WordPress plugins up-to-date zijn en zorgen dat verdachte inlogpogingen afgewend worden. WordPress hosting heeft vooral invloed op de snelheid, maar ook de veiligheid van je website.

Waarom je WordPress website laten beheren?

De voornaamste reden is omdat het je waanzinnig veel kopzorgen kan schelen. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk flink wat tijd en energie. Hierdoor is er een aanwezige kans dat je het voor je uit gaat schuiven en op den duur verzaakt.

Waarom klanten voor ons kiezen? Bij Sowmedia zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date is. Onze software meet dagelijks of je website aan vernieuwing toe is en geeft automatisch aan hoe je website verbeterd moet worden. Ook hebben we razendsnelle hosting en maken we dagelijks back-ups van je website. Wij kunnen je hiermee volledig ontzorgen wat betreft WordPress beheer.

Kan ik ook zelf mijn website beheren?

Als je technisch een beetje handig bent en je hebt ook de tijd, dan kom je waarschijnlijk een heel eind met het zelf onderhouden van je WordPress website. Ook het uitkiezen van een hoster is zo gedaan. Echter hebben de meeste ondernemingen niet de kennis of de tijd om dit zelf te doen. Bovendien zijn sommige complexe WordPress problemen niet een-twee-drie opgelost. Daarom kiezen ze er vaak voor om dit uit te besteden.

Wil je toch zelf je website gaan onderhouden? Neem dan eens een kijkje naar het artikel over website onderhoud uitbesteden of zelf doen.

Wordt mijn website nooit meer gehackt?

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen je die garantie niet geven. Wat we wel beloven is dat we ons uiterste best doen om jouw website zo goed mogelijk te beveiligen. En mocht ‘ie toch ooit gehackt worden, dan lossen wij dat voor je op!

Valt hosting onder jullie WordPress beheer pakketten?

Jazeker. Voor hosting werken wij samen met Kinsta, welke door onafhankelijke reviews al jaren gerekend wordt tot de absolute wereldwijde top van Enterprise WordPress hosting oplossingen.

Maken jullie back-ups van mijn website?

Voor ons is het motto: veiligheid boven alles. Daarom maken we elke dag een back-up van je website en bewaren we deze maar liefst drie maanden. Zo kun je altijd terug naar een oudere versie.

Worden updates live gedaan?

De updates worden direct in jouw website gedaan. Dit gebeurt ’s nachts, zodat je er geen last van hebt. Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de uitrol niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt ons onderhoudssysteem vooraf en naderhand screenshots van je pagina’s om te zien of alles nog op de juiste plek staat.

Voor hoelang sluit ik een WordPress beheer pakket af?

Onze beheer pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nergens aan vast zit en je het contract elk maand kunt opzeggen.

Jouw WordPress website laten beheren door een betrouwbare WordPress partij?