De beste WordPress themes op Themeforest

logo themeforest

Themeforest is de grootste marktplaats voor het kopen en verkopen van WordPress themes. Steeds vaker kopen we bij Internetbureau Sowmedia onze themes bij Themesforest.

Waarom Themeforest?

 • De Themes zijn goedkoop; ongeveer $ 35 – $ 60;
 • De keuze is gigantisch; qua ontwerp komen er steeds meer goede themes bij;
 • De techniek achter de themes verbetert, waardoor je meer flexibileit krijgt om de WordPress backend naar je hand te zeten.

Aanbieders van WordPress themes

Een groot probleem van Themeforest is dat het een grote vergaarbak is van goede en slechte themes. We horen steeds vaker dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. In dit artikel geven we een overzicht van de beste aanbieders op Themeforest. Deze aanbieders hebben allemaal goede en mooie WordPress themes in de aanbieding.


Kriesi
Deze aanbieder heeft het meest verkocht op Themeforest. De backend van de themes van Kriesi zijn erg krachtig, waardoor de themes veel flexibliteit bieden. Zo bevatten ze een drag & drop pagebuilder. Ook hebben de themes een Responsive Design en zitten er WooCommerce websites tussen. De themes zijn daarmee prima geschikt voor zakelijk gebruik.



Good Layers WordPress themesGoodlayers
De reden waarom we zelf graag met themes van Goodlayers werken is dat de themes een drag & drop pagebuilder hebben. Daarmee kan je pagina’s flexibel en professioneel inrichten zonder een code te hoeven invoeren.



Peerapong WordPress themesPeerapong
In de ontwerpen van Peerapong zit veel diversiteit. Dat maakt dat zijn themes voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn.



Pexeto WordPress themesPexeto
De themes van Pexeto zijn mooi ontworpen en hebben diverse mogelijkheden om de look & feel naar eigen smaak aan te passen.



kaptinlin wordpress themesKaptinlin
Met name het theme Striking is erg plezierig om mee te werken.  Het biedt grote flexibiliteit om de hele website naar je hand te zetten.



OmanClark
De ontwerpen van OmanClark zijn minimalistisch. Vooral voor mensen die een rechttoe-rechtaan website zoeken.



Bfintal
De themes van Bfintal zijn modern. Ze hebben een unieke uitstraling en zijn daarom geschikt om iets neer te zetten wat afwijkt van de massa.



Epicera
De ontwerpen van Epicera zijn modern. De nieuwste themes hebben ook allemaal Responsive Design.



stmcan wordpress themesStmcan
Stmcan heeft zich gespecialiseerd op zakelijke WordPress themes.  Deze themes zijn vooral geschikt voor MKB bedrijven.



Internq7 WordPress themesInternq7
Veruit het populairste  WordPress theme van Internq7 is u-Design, een van de best verkochte themes op Themeforest.


2 reacties op “De beste WordPress themes op Themeforest”

 1. Ik ben aan het kijken voor een premium theme van muffingroup. Vind ze er allemaal stuk voor stuk erg netjes uitzien en ze bieden veel functionaliteiten. Zijn dit ook een beetje goede themes?

  Voor mij is een schone en goede code net zo belangrijk als het uiterlijk, dus wil ook zo min mogelijk plug-ins hoeven toe te voegen. Verder moet de tabs functie er gelikt uitzien, daar wil ik namelijk veel gebruik van maken binnen mijn website.

  http://themeforest.net/user/muffingroup/portfolio?ref=muffingroup

 2. Beste Mike

  Onze ervaring is dat themes van muffinggroup redelijk goed werken, maar dat je er met enkele aanpassingen al niet aan ontkomt om HTML of externe plugins te gebruiken. Niet voor niets staat muffingroup dan ook niet in onze Top10 van aanbieders.

  Hartelijke groet,
  Steve Lock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

7x voordelen van managed WordPress hosting voor jouw bedrijf

Het beheren van een website kan wel mega tijdrovend en complex zijn. Om die reden bieden wij managed WordPress hosting aan. In deze blogpost leggen we uit waarom dit de beste keuze is voor jouw bedrijf en welke fantastische voordelen er voor jou bij zitten. 

Lees verder

Zo kies je de beste WordPress helpdesk voor jouw website

Je werkt bij een organisatie die al enkele jaren een WordPress website heeft. Hoewel de website functioneert, zijn er voortdurend technische problemen en de prestaties zijn niet optimaal. Je voelt de druk om deze knelpunten snel aan te pakken. De vraag is alleen, hoe pak je zulke problemen aan? En wie kan je daarbij helpen?

Lees verder

Waarom je jouw Core Web Vitals zou moeten testen in Google Search Console

Het testen van je website’s Core Web Vitals in Google Search Console is niet slechts een technische noodzaak; het biedt een strategisch voordeel. Leer waarom het cruciaal is voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van je SEO.

Lees verder