Onze 5 favoriete WordPress themes

200 Gratis WordPress themes

Regelmatig horen we dat mensen niet weten welk WordPress theme ze moeten gebruiken. Er zijn er duizenden en dan is het lastig om een goede keuze te maken. Bij Sowmedia werken we dagelijks met WordPress themes. Met de themes uit dit blok raak je gegarandeerd niet teleurgesteld!

Ben je daas van alle mogelijkheden? Neem één van deze wordPress themes en het is gegarandeerd goed!

ThemeThumbs

[av_notification title=” color=’silver’ border=’solid’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’normal’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]
Neem ook een kijkje op onze website ThemeThumbs, waar meer dan 2000 WordPress themes worden gepresenteerd op categorie, prijs en technische functionaliteiten.

[/av_notification]

Aanbevolen WordPress themes

1. Striking
[snap url=”http://kaptinlin.com/themes/striking”]
In eerste instantie vonden we de demo niet zo indrukwekkend. Dat veranderde als sneeuw voor de zon toen we met dit WordPress theme gingen werken.  Het theme biedt gigantische mogelijkheden en flexibiliteit om de website helemaal naar je hand te zetten. Ook zit het aan de achterkant er technisch zeer goed uit met ondersteuning voor WPML, Minifying & Caching, filterbare portfolio, social media iconen, updates, et cetara. Striking is ook in het Nederlands vertaald.
Voorbeeldwebsites:  Kingswork, PolderSpace Videoproducties, Metaalhandel Jansen Recycling Groep

2.  uDesign
[snap url=”http://idesignmywebsite.com/u-design/”]
Met dit theme tovert u in enkele uren een schitterend uitziende website te voorschijn. Ten opzichte van Striking biedt het iets minder mogelijkheden en moet je zelf meer met shortcodes werken. Maar daarmee is alle kritiek ook wel gegeven. Technisch is dit theme zeer krachtig en er is goede documentatie aanwezig. Ook een leuk voordeel is dat het theme vertaald is in het Nederlands.
Voorbeeldwebsites: Filtercommunicatie,  Kindercoach Krista Stegink (Het Kindhuis)

3. Modernize
[snap url=”http://themes.goodlayers.com/modernize/”]
Ook aan dit theme is veel positiefs te noemen. Het belangrijkste is dan wel de pagebuilder. Je krijgt een set met elementen waarmee je de website kan opbouwen zoals je wil. Dat geeft grote flexibiliteit. Een ander groot voordeel is dat het theme responsive is. Dat wil zeggen dat de website er op tablets en mobiele telefoons ook goed uit komt te zien, omdat de afmetingen van de website zich aanpassen aan de afmetingen van je scherm.

4. Propulsion
[snap url=”http://www.kriesi.at/themes/propulsion/”]
Dit is een responsive theme met een tool, waarmee je zelf de layout van je pagina’s kan bepalen. Daarbij heeft dit WordPress theme een integratie met de WooCommerce webshop en het BBPress forum. Als slagroom op de pudding is het theme vertaald in het Nederlands. Voorbeeldwebsite: Neele Transport

5. KingSize
Kingsize WordPress theme

Dit theme wijkt af doordat de achtergrondfoto dominant aanwezig is en de stijl van de website bepaalt. Dit WordPress theme is daarom met name bedoeld voor bijvoorbeeld fotografen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Collega's aan het werk

Houd je website veilig door regelmatige updates en back-ups

Als eigenaar van een WordPress website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website veilig is. Het is belangrijk om regelmatige updates en…

Lees verder
wordpress hosting

Alles wat je moet weten over Managed WordPress hosting

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder
plugin tips

8 Plugins voor je WordPress Website die niet mogen ontbreken!

Er zijn talloze plugins beschikbaar, maar wij geven in dit blog de 8 “must have” plugins aan die wij vinden die niet mogen ontbreken op je WordPress website.

Lees verder