WordPress pagina of bericht bewerken lukt niet

wordpress pagina of bericht bewerken lukt niet

Lukt het niet meer om een WordPress pagina of bericht op je website te bewerken?

Eén van de volgende acties kan de oplossing zijn:

  • Wellicht veroorzaakt een plugin of thema het probleem. Niet alle plugins of thema’s zijn 100% compatibel met WordPress en kunnen voor clash zorgen met een andere plugin, de WP core of het thema. Schakel ze één voor één een plugin uit en kijk of dit de oplossing is. 
  • Update alle thema’s en plugins naar de laatste versie. 
  • Probeer een andere pagebuilder
  • Wissel van browser: probeer bijvoorbeeld naar een Chrome browser te switchen als je de pagina of een bericht in Safari probeert te bewerken. Gebruik daar de incognito venster die geen bestanden opslaat en alles vers van de server ophaalt.
  • Update de browsers die je gebruikt naar de laatste versie.  Dan kan veelal via de knop rechts bovenin je scherm met de 3 puntjes/streepjes.
  • Lukt het bewerken van je bericht of pagina nog steeds niet en zie je wijzigingen die je recent hebt doorgevoerd niet direct terugkomen op een pagina of bericht? Probeer dan je cache te legen en een incognito venster te gebruiken.

Nog steeds niet gelukt? Benader dan onze WordPress servicedesk of schaf een strippenkaart aan, we lossen het probleem zo snel mogelijk voor je op.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Collega's aan het werk

Houd je website veilig door regelmatige updates en back-ups

Als eigenaar van een WordPress website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website veilig is. Het is belangrijk om regelmatige updates en…

Lees verder
wordpress hosting

Alles wat je moet weten over Managed WordPress hosting

Wat is managed WordPress hosting? En hoe kies je de juiste hostingprovider?

Lees verder
plugin tips

8 Plugins voor je WordPress Website die niet mogen ontbreken!

Er zijn talloze plugins beschikbaar, maar wij geven in dit blog de 8 “must have” plugins aan die wij vinden die niet mogen ontbreken op je WordPress website.

Lees verder