WordPress pagina of bericht bewerken lukt niet

wordpress pagina of bericht bewerken lukt niet

Lukt het niet meer om een WordPress pagina of bericht op je website te bewerken?

Eén van de volgende acties kan de oplossing zijn:

  • Wellicht veroorzaakt een plugin of thema het probleem. Niet alle plugins of thema’s zijn 100% compatibel met WordPress en kunnen voor clash zorgen met een andere plugin, de WP core of het thema. Schakel ze één voor één een plugin uit en kijk of dit de oplossing is. 
  • Update alle thema’s en plugins naar de laatste versie. 
  • Probeer een andere pagebuilder
  • Wissel van browser: probeer bijvoorbeeld naar een Chrome browser te switchen als je de pagina of een bericht in Safari probeert te bewerken. Gebruik daar de incognito venster die geen bestanden opslaat en alles vers van de server ophaalt.
  • Update de browsers die je gebruikt naar de laatste versie.  Dan kan veelal via de knop rechts bovenin je scherm met de 3 puntjes/streepjes.
  • Lukt het bewerken van je bericht of pagina nog steeds niet en zie je wijzigingen die je recent hebt doorgevoerd niet direct terugkomen op een pagina of bericht? Probeer dan je cache te legen en een incognito venster te gebruiken.

Nog steeds niet gelukt? Benader dan onze WordPress servicedesk of schaf een strippenkaart aan, we lossen het probleem zo snel mogelijk voor je op.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Waarom je jouw Core Web Vitals zou moeten testen in Google Search Console

Het testen van je website’s Core Web Vitals in Google Search Console is niet slechts een technische noodzaak; het biedt een strategisch voordeel. Leer waarom het cruciaal is voor het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van je SEO.

Lees verder

Hoe voorkom je dat ChatGPT je WordPress website crawlt: Een stap-voor-stap gids

Jij weet waarschijnlijk als geen ander: content is koning! En de bescherming van jouw content tegen ongeautoriseerd gebruik is vaak essentieel.

Lees verder

Google Core Web Vitals update: alles over de nieuwe INP Metric

In deze blog leggen we uit wat de Google Core Web Vitals update van maart 2024 inhoudt. Met speciale aandacht voor de nieuw geïntroduceerde ‘Interaction to Next Paint’ – afgekort INP – metric.

Lees verder