De tien beste WordPress themes voor Divi Builder

De Divi builder is de meest populaire page builder voor WordPress. Onlangs hebben we de voordelen van de Divi Builder nog op een rijtje gezet. In Divi Page Builder voor WordPress zijn bovendien honderden prachtige thema’s inbegrepen, Layout Packs genaamd. In dit artikel hebben we de tien beste layout packs voor je op een rij gezet die je in je WordPress website kunt gebruiken.

1. Mobiele App WordPress theme

Het Mobile App WordPress theme is een prachtig ontwerp voor het showcasen van je eigen product. Dit hoeft niet per se een mobiele app te zijn, want als de stijl van dit ontwerp je aanspreekt kun je de invulling van je WordPress website met deze layout natuurlijk helemaal naar je eigen hand zetten. Het ontwerp kenmerkt zich door pastelkleuren met veel ruimte voor licht. Dat geeft een frisse en moderne uitstraling.

2. Consultancy WordPress theme

Het Risk Management WordPress Theme layout is een zakelijk maar modern ontwerp voor je WordPress website. Dit is een ideaal thema voor consultants, (ad interim) managers en adviseurs die zich zakelijk en modern willen presenteren. Het strakke ontwerp wordt stijlvol afgewisseld met hier en daar afgeronde vormen, wat dit WordPress thema een geheel eigen look & feel geeft.

3. Zakelijk WordPress theme

Met het Agency WordPress theme kun je een prachtige zakelijke WordPress website in elkaar zetten. Het ontwerp biedt veel ruimte voor fotografie, zodat je je verhaal in tekst én beeld kunt verwoorden. De zachtblauwe kleur versterkt het gevoel van vertrouwen en zorgt voor een rustige en stabiele zakelijke uitstraling.

4. Basisschool WordPress theme

Met het vrolijke Elementary School WordPress theme kun je een prachtige WordPress website voor een basisschool in elkaar zetten. Het ontwerp is voorzien van alles wat je nodig hebt om de informatie over je basisschool helder te verwoorden. Tegelijk zorg je met deze layout voor een betrouwbare en professionele WordPress website voor je basisschool.

5. Uitvaartondernemer WordPress theme

Het Funeral Home WordPress theme van Divi is niet alleen geschikt voor uitvaartondernemers, maar ook voor rouwbegeleiders, therapeuten, kerken en andere religieuze organisaties. Het ontwerp zorgt voor een rustige en respectvolle toon in de communicatie naar je bezoekers. Tegelijk is er genoeg ruimte voor fotografie ingebouwd om ook beeldend te communiceren.

6. Ontwerpbureau WordPress theme

Als ontwerper kom je soms niet eens toe aan je eigen website. Met het strak ontworpen Design Agency WordPress theme kun je toch snel je eigen WordPress website lanceren. Door het strakke ontwerp aan te vullen met eigen fotografie zorg snel voor een professionele uitstraling. Bovendien heb zo gelijk een prachtige tool in handen om je portfolio online te publiceren.

7. Webwinkel WordPress theme

Het Online Store WordPress theme werkt goed samen met de gratis plugin WooCommerce, waardoor snel je eigen winkel online kunt krijgen. Het ontwerp is voorzien van een productcatalogus die je kunt vullen met je eigen producten en foto’s. Door het gebruik van vlakken in het ontwerp geef je aan je online webwinkel een moderne, opvallende en tegelijk gebruiksvriendelijke uitstraling.

8. Bed & Breakfast WordPress theme

Met het Bed and Breakfast WordPress theme zet je je eigen Bed & Breakfast, vakantiehuis of hotel goed op de kaart! Het ontwerp van dit WordPress thema zorgt voor een frisse, schone uitstraling en biedt veel ruimte om d.m.v. fotografie je ruimtes, kamers en de omgeving goed in beeld te brengen. Bovendien kun je er met de overzichtelijke contactpagina voor zorgen dat je ook via je eigen website reserveringen binnenkrijgt.

9. Restaurant WordPress theme

Met het Bistro WordPress theme kun eenvoudig een WordPress website maken van je bistro, eetcafe of restaurant. Verleid je bezoekers met fotografie van heerlijke gerechten, maak overzichtelijk duidelijk wat je openingstijden zijn, en laat bezoekers direct een reservering plaatsen. Het ontwerp is speels en afwisselend, en zorgt voor een moderne uitstraling.

10. Fashion WordPress theme

Voor fashionista’s kan een goede fashion blog natuurlijk niet ontbreken. Met het Fashion WordPress theme is dit in een handomdraai geregeld. Er is veel ruimte voor mooie mode-fotografie, maar tegelijk kun je ook goed je eigen verhaal kwijt. Het strakke ontwerp zorgt voor weinig afleiding van de website zelf, zodat je je bezoekers volledig kunt betrekken in je verhaal en de beelden die erbij horen.