WordPress blog

Categorie: E-mailmarketing

Een video editor is bezig voor de videomarketing

Waarom je videomarketing moet inzetten als bedrijf

Wil je meer weten over hoe je videomarketing moet inzetten om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Leer hier alles over door middel van onze hands-on videomarketingstrategie.

Lees verder

10 WordPress plugins voor meer conversie

Verhoog je conversie met deze WordPress plugins om je mailinglist op te bouwen, direct contact en social media conversie.

Lees verder

Effectieve e-mailmarketing voor WordPress

Steeds vaker zien we e-mailmarketing een belangrijke plek innemen in de conversietrechter. Wij leggen uit hoe wij e-mailnieuwsbrieven inzetten.

Lees verder
58-internet-marketing-tips

34 Internetmarketing tips

Lees dit e-book over internetmarketing met 58 praktische tips op het gebied van online adverteren, zoekmachine optimalisatie, link building en statistieken.

Lees verder
E-mailnieuwsbrief WordPress

Beste tijdstip om een nieuwsbrief te versturen

Nieuwsbrief is klaar, dus verzenden maar? Niet doen! Bedenk van tevoren wat het beste moment is om de brief digitaal te posten.

Lees verder
Gebruik A/B testen voor nieuwsbrief optimalisatie

Gebruik A/B testen voor nieuwsbrief optimalisatie

Met de a/b-test verbeter je stap voor stap je nieuwsbrief. De test levert informatie op, waarmee je de openratio, doorklikratio en conversieratio verhoogt. Wat is een a/b-test precies en hoe werkt het?

Lees verder

Integratie van sociale media en e-mailmarketing

Bij sociale media denk je vast aan Twitter, Facebook en LinkedIn. Maar ook je website en e-mailnieuwsbrieven zijn sociale media. Hoe integreer je al die verschillende media optimaal met elkaar?

Lees verder

Hoe wordt je nieuwsbrief gelezen?

Wat maakt een nieuwsbrief tot een succes? Eén graadmeter is de open-ratio, het percentage ontvangers dat de e-mail opent.

Lees verder