Websites om de beste WordPress themes te kopen

Waar koop je de beste WordPress themes?

Update

Dit artikel is herschreven op basis van onze ervaringen van de afgelopen jaren. Lees: Onze 10 favoriete websites om WordPress themes te kopen – 1 juli 2015

Je kan op honderden websites WordPress themes kopen. Internetbureau Sowmedia maakt dagelijks gebruik van themes en houdt nauwlettend alle kwalitatief goede aanbieders in de gaten. In dit artikel delen we de kennis en ervaringen die we hebben van de verschillende aanbieders.

We hebben 30 websites geselecteerd waar je WordPress themes kan kopen. De beste websites hebben we bovenaan gezet. Dat betekent dat wij aan deze websites de voorkeur geven om thema’s te kopen. Verder hebben we gekeken of websites exclusief zijn in het benaderen van een doelgroep. Sommige websites zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor specifieke branches. Anderen zijn juist gericht op beginners of gevorderden. We proberen in dit artikel zoveel mogelijk inzicht te geven in hoe de websites zich onderscheiden en waar jij je theme zou kunnen kopen.

De links in dit bericht zijn in een aantal gevallen voorzien van een affiliatecode. 

De beste 30 websites om WordPress themes te kopen

Themeforest logo


De grootste marktplaats met kwalitatief goede WordPress themes. Wij kopen de meeste themes op ThemeForest.

 • Aantal themes: 5.100+
 • Prijs: $40 tot $60 per theme
 • Support: via verkooppagina, kwaliteit verschilt per aanbieder

Bezoek ThemeForest.net »

ThemeForest is een marktplaats van Envato (Australië) waar bedrijven en individuen hun WordPress themes kunnen verkopen. De website is veruit de grootste en meest populaire plek om themes te kopen. Er zijn duizenden themes. De concurrentie is erg hoog. Daardoor zijn de themes vaak voorzien van veel extra functionaliteiten en de laatste technieken zoals retina support, responsive design, parallax design, ondersteuning meertaligheid (WPML), vertaalbaar via lokalisering, et cetera. Thema’s worden daardoor bouwpakketten. Bijvoorbeeld de flexibele multi-purpose themes.

Op ThemeForest worden de beste themes van het moment aangeboden. Daarom kopen we zelf ook regelmatig themes bij ThemeForest. Nadeel is wel dat de vele functionaliteiten de themes kwetsbaar voor bugs maken. Om te voorkomen dat je een buggy theme kiest, adviseren we om goed te kijken naar de populaire themes en naar populaire aanbieders. Achter deze themes zit vaak een professioneel team, dat zorgt dat bugs er direct uitgehaald worden.

Tip: Selecteer voor kwaliteit op goed verkopende themes of goed verkopende aanbieders.

Elegant Themes logo


Goed en goedkoop. Met 80 themes voor $69 de beste prijs-kwaliteit verhouding!

 • Aantal themes: 80+
 • Prijs: $69 voor alle themes. $89 voor alle themes en plugins
 • Support: uitstekend forum beschikbaar
 • Niet tevreden? 100% niet tevreden, geld terug garantie

Bezoek ElegantThemes.com »

Nick Roach van Elegant Themes begon in 2008 met het maken van gratis WordPress themes. Door de populariteit ging hij de WordPress themes ook verkopen. Inmiddels heeft dit bedrijf uit San Fransisco 24 man personeel in dienst. Elegant Themes heeft zich altijd onderscheiden door voor de laagste prijs de meeste themes aan te bieden. Voor $69 mag je al hun themes (80+) gebruiken. Onze eigen ervaringen zijn erg positief. De code zit goed in elkaar. We hebben geen bugs gevonden in de themes. Daarnaast is er nagedacht over de SEO (zoekmachine optimalisatie). Last but not least, we waarderen de designs die ze afleveren. Ze zijn creatief en esthetisch mooi. Een minpunt is wel dat de focus van het design op de homepage ligt. Daarom is het aan te bevelen om Elegant Themes in combinatie met hun content builder te gebruiken. We raden Elegant Themes vooral aan als je nog niet helemaal zeker bent welke richting je met je ontwerp op wilt of meerdere websites wilt gaan bouwen.

Tip: In het developerpack voor $89 zit ook een handige page builder en een plugin voor mobiele weergave van de themes.

MOJO-themes


WordPress themes voor MKB-bedrijven en creatieve professionals.

 • Type website: Aantal themes: 1.000+
 • Prijs: $49 – $59 per theme
 • Support: forum beschikbaar per theme

Bezoek MOJOThemes.com »

Net als ThemeForest is MOJO-Themes een marktplaats waar ontwikkelaars hun themes aanbieden. Het aanbod van het bedrijf uit Salt Lake City is minder groot, maar met meer dan 400 WordPress themes nog steeds niet slecht. MOJO-Themes bevat veel multi-purpose themes. Dat zijn themes die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Daarnaast veel zakelijke themes en themes voor creatieve doeleinden zoals reclamebureau’s en fotografen. De kwaliteit van de themes verschilt van aanbieder tot aanbieder.

Tip: Je kan in de rechter sidebar themes selecteren op basis van sales. Goede themes zijn vaak goed verkocht.

Creative-Market


Nieuwe marktplaats op basis van de GPL licentie. Het ziet er veelbelovend uit. We zijn benieuwd of deze marktplaats zijn plek weet te veroveren.

 • Aantal themes: 1850+
 • Prijs: $25 – $79 per theme
 • Support: verschilt per aanbieder

Bezoek CreativeMarket.com »

Deze nieuwe marktplaats onderscheidt zich onder andere van grote broer ThemeForest doordat aanbieders hun themes zonder beperkingen ook op de eigen website mogen verkopen. Meerdere kleine aanbieders met een eigen webshop bieden hun themes daarom op deze marktplaats aan. We hebben de marktplaats zelf nog niet uitgeprobeerd. Wel zien we dat enkele betrouwbare websites hier hun producten aanbieden. We denken dat deze marktplaats een groeier kan worden. Enkele bekende aanbieders op Creative Market zijn: Press75, Themefuse, Themes Kingdom en Automattic (het bedrijf achter WordPress).


WordPress themes voor de zakelijke markt en creatieve sector. We vinden de themes mooi en horen dat ook van anderen terug.

 • Aantal themes: 22+
 • Prijs: 2 themes voor $49
 • Support: Online documentatie per theme

Bezoek ThemeTrust.com »

In de vorige lijst stond Theme Trust er nog niet bij, maar we hebben ze ontdekt. Ze bieden mooi en eenvoudig ontworpen themes aan die meegaan met de technische ontwikkelingen. De man achter Theme Trust is Henry Jones. Henry Jones heeft ook een populair blog: Web Design Legder. Daarmee toont hij de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen.

Template Monster


Vooral geschikt voor beginners door aantrekkelijke ontwerpen voor specifieke doeleinden, gelimiteerde aanpassingsmogelijkheden en support bij installatie.

 • Aantal themes: 75+
 • Prijs: $75 per theme (betaling via iDeal is mogelijk)
 • Support: Betaalde hulp aangeboden bij installatie van themes, plugins of kleine ontwerp aanpassingen.

Bezoek TemplateMonster.com »

TemplateMonster is een aanbieder van diverse online producten, waaronder website templates en WordPress themes. De themes van TemplateMonster zijn populair doordat ze er goed uitzien en specifiek gericht zijn op doelgroepen. De themes van TemplateMonster lopen qua technische vernieuwing niet voorop. En er zijn ook weinig extra functionaliteiten aan toegevoegd. Voordeel daarvan is dat ze technisch stabiel zijn. Extra functionaliteiten zullen met plugins moeten worden toegevoegd. Dit is anders bij MOJO-Themes en ThemeForest waar de best verkopende themes juist veel functionaliteiten hebben en technisch van de laatste technieken zijn voorzien. Daar heb je wel weer grotere kans op bugs.

We adviseren een theme van TemplateMonster te kopen als het ontwerp je erg aanspreekt en je weinig wilt of kunt finetunen. TemplateMonster biedt tegen betaling allerlei extra diensten aan zoals installatie van themes en plugins en design aanpassingen. Daarmee is Template Monster dus vooral geschikt voor beginners.

Sinds kort zijn ze overgestapt op het maken van themes in het responsive Bootstrap framework. Bekijk alle responsive themes.

Logo Nexus Themes


Nexus themes is een Nederlands bedrijf dat een krachtige en flexibele front-end editor heeft ontwikkeld. De themes zijn geschikt voor nichemarkten. Een aanrader voor de minder ervaren gebruiker/ondernemers.

 • Aantal themes: 180+
 • Prijs: Vanaf $67 voor theme & framework
 • Krachtige en innovatieve front-end editor speciaal geschikt voor onervaren WordPress gebruikers.

Bezoek Nexus Themes »

Gert-Jan Bark & Johan van Seijen zijn de Nederlandse ontwikkelaars achter Nexus Themes. Nexus Themes is een relatief nieuwe speler op de markt. Nadat we door Gert-Jan Bark zijn benaderd zijn we het framework gaan uitproberen. Doel van Nexus Themes is om een framework op te zetten waarmee onervaren ondernemers een website kunnen opzetten voor hun niche. Ze hebben een krachtige front-end editor gebouwd. Deze front-end editor is een heel mooi stukje techniek. Met de drag & drop editor kan je blokken in kolommen toewijzen en verslepen naar andere locaties. De blokken zijn in te delen met diverse onderdelen zoals tekst, afbeeldingen, social media, video, etc.  Dit alles doe je aan de voorkant (front-end) van de website. Wij zijn er erg enthousiast over. Alleen Pagelines komt met hun DMS in de buurt. Alleen heeft Nexus Themes veel meer themes en mogelijkheden om kleuren en lettertypes aan te passen. Wat ons betreft zijn ze veel te bescheiden over de krachtige editor die ze in huis hebben. Dat zouden ze meer van de daken af moeten schreeuwen!

We raden aan om de krachtige front-end editor van Nexus Themes zelf uit te proberen. Maak een gratis account aan en je kan vrijblijvend kennis maken met de mogelijkheden van het Nexus Framework.

logo-pagelines


Pagelines is een Design Management Systeem (DMS). Zonder te programmeren kunnen geavanceerde websites worden gebouwd.

 • Aantal themes: 13+ (enkele geschikt voor het DMS)
 • Prijs: het framework kan in de basisversie gratis gebruikt worden. Daarna kan er een abonnment worden afgesloten vanaf $ 8 per maand. Extensies (themes/plugins) zijn los te koop in de shop
 • Support: uitgebreide online documentatie, video’s, forum

Bezoek PageLines.com »

Pagelines is opgezet door Andrew Powers uit San Francisco. Er zijn meerdere frameworks voor WordPress. In onze ogen onderscheidt Pagelines zich door het platform voortdurend te innoveren. Het bedrijf kwam als één van de eerste met een drag & drop page builder. Ook was het framework al snel responsive. Ze laten zien dat ze voorop lopen in technische ontwikkelingen. Ook heeft het framework goede integraties met WordPress Multiuser, BuddyPress, webshops, et cetera.

In juli 2013 introduceerde Pagelines het Design Management System (DMS). Het is een uniek systeem te noemen omdat je de wijzigingen aan de voorkant maakt i.p.v. aan de achterkant. Je installeert het DMS als een theme, maar eigenlijk haal je een hele ontwikkelomgeving binnen. Wanneer je bent ingelogd verschijnt aan de voorkant op je pagina’s onderin een balk. Wanneer je hier op een knop klikt wordt letterlijk elk blokje bewerkbaar. Daarnaast kun je aan de onderkant een scherm openen waarmee je allerlei opties hebt om elementen toe te voegen en te wijzigen.  Unieke features: een shop waarin elementen en themes te koop zijn, wanneer je de css bewerkt kun je door een toetsenbord combinatie direct de wijzigingen zien waarbij de editor blijft staan en alleen de pagina ververst. Nadeel van het DMS is dat er nog maar een beperkt aantal themes beschikbaar zijn. Ook de mogelijkheden om design en kleuren te bewerken vanuit het basistheme zijn beperkt.


Technisch sterk; vooral goed in WordPress webshops

 • Aantal themes: 55+
 • Prijs: $39-$99 per theme, $399 voor alle themes
 • Support: uitstekend (video tutorials, demo content, online instructies, forum)

Bezoek WooThemes.com »

WooThemes heeft van oudsher een sterk technisch framework achter de themes zitten. De themes werken dan ook solide; wij zijn bijna nooit tegen bugs aangelopen. WooThemes heeft de afgelopen jaren volledig ingezet op een e-commerce module, genaamd WooCommerce. Daar zijn we ook erg tevreden over. Sinds WooCommerce er is, bieden we ook aan om webshops in WordPress te bouwen. Bij WooThemes kan je themes afzonderlijk kopen of een abonnement nemen. Met het abonnement heb je voor eenmalig $125 en $ 20 per maand onbeperkt toegang tot alle themes en updates.

logo-yootheme


Creatieve, originele ontwerpen, gebouwd op een framework met Duitse degelijkheid.

 • Aantal themes: 47+
 • Prijs: € 49 per theme
 • Support: Uitgebreide online documentatie en een forum

Bezoek YooTheme.com »

YOOtheme is een Duits bedrijf dat van oorsprong  templates maakte voor Joomla!. Met de groei van WordPress hebben ze hun warp framework ook beschikbaar gemaakt voor WordPress. De Joomla! achtergrond is terug te zien in de creatieve ontwerpen die niet geïnspireerd lijken op designtrends van WordPress websites. We hebben zelf geen ervaring met het gebruik van het warp framework. Van anderen hebben we wel enthousiaste verhalen gehoord van iemand die het framework gebruikte om Joomla! websites mee te ontwikkelen. De combinatie van de ontwerpen, gecombineerd met de Duitse degelijkheid maakt YOOtheme zeker het overwegen waard!

cssigniter-wordpress-themes


Goedkope aanbieder van mooie WordPress themes. De themes zijn technisch eenvoudig opgezet. Een beginner kan er snel een website mee bouwen.

 • Aantal themes: 53+
 • Prijs: $39 voor één theme en $49 voor alle themes
 • Support: themedocumentatie aanwezig via het forum

Bezoek CSSIgnite.com »

Eindelijk iets postiefs uit Griekenland! Het Griekse bedrijf CSSigniter biedt mooie themes aan die uitgerust zijn met de laatste technieken zoals Masonry, Responsive design, Single page overgangen, etc. Voor $ 39 kan je een jaar lang alle themes downloaden. Er zijn nu 30 themes en ze claimen elke maand met 2 nieuwe themes te komen. Daarmee hebben ze een scherpe prijs/kwaliteit. De themes zijn eenvoudig te gebruiken. Weinig aanpassingsmogelijkheden, maar daardoor geschikt voor beginners en voor ‘snelle websites’. Wij hebben de website van De Weerhaan met het Mustache theme van CSSIgniter in 2 uur gebouwd van a tot z.

Colorlabsproject


Goede prijs kwaliteit verhouding. Colorlabs helpt met het installeren van themes.

 • Aantal themes: 29+
 • Prijs: vanaf $ 49 per theme, $ 99 voor alle themes
 • Support: uitgebreide online documentatie
 • Gratis hulp bij het installeren van het theme

Bezoek Colorlabsproject.com »

Colorlabs is een bedrijf in Indonesië dat modern ogende themes aanbiedt die voorzien zijn van de laatste technieken en designtrends. Naast de themes bieden ze handige plugins aan ter ondersteuning van de themes. Qua service onderscheiden ze zich door een stap verder te gaan dan de rest en te verzekeren dat je website met theme binnen 24 uur live is.

studiopress


Populair en bekende aanbieder van Genesis, een sterk technisch framework. Framework is een aanrader voor ontwikkelaars.

 • Aantal themes: 48+ themes
 • Prijs: $99 voor 1 theme & framework
 • Support: Uitstekend forum en handleidingen

Bezoek StudioPress.com »

Het Genesis framework achter de themes van StudioPress staat bekend als een van de meest solide frameworks. Je installeert het Genesis framework als theme en daarna het gewenste theme als Childtheme. Je kan nog allerlei plugins bovenop het Genesis framework installeren voor extra functionaliteiten. Ondanks de goede techniek zijn we niet kapot van de ontwerpen die StudioPress aanbiedt. De StudioPress themes zelf raden we niet aan voor beginners. Aan ontwikkelaars kunnen we wel adviseren om Genesis te gebruiken als framework.

Themes Kingdom


Voor $129 krijg je een mooie bundel met themes. De themes zijn geschikt voor beginners.

 • Aantal themes: 42+
 • Prijs: $25 per theme, $129 voor alle themes
 • Support: onbekend

Bezoek ThemesKingdom.com »

Themes Kingdom biedt een variëteit van WordPress themes die ze in een totaalpakket aanbieden voor een prijs van $ 50. Dat maakt ze één van de goedkoopste theme aanbieders van het moment. De themes worden aangeboden met de mogelijkheid om basiskleuren aan te passen. Doordat het aantal te bewerken elementen beperkt is, zijn de themes erg geschikt voor beginners.

Organic Themes


Minimalistisch ontworpen themes

 • Aantal themes: 23+
 • Prijs: $69 per theme
 • Support: Online handleidingen, regelmatig update van themes. Daarbij bieden ze ook aan om de website te hosten.

Bezoek OrganicThemes.com »

Organic Themes is opgezet door Invulu Inc., een bedrijf uit California. De themes hebben een eigen minimalistische stijl. Die eigenheid maakt ze sterk qua design.  Er zit geen overbodige poespas aan de themes. Je kan beter niet teveel aan de layout wijzigen. De themes zijn geschikt voor een diversiteit aan doeleinden.

Nog 15 aanbieders van WordPress themes

Het maken van een lijst met aanbieders en deze ranken is subjectief. Onderstaande aanbieders hebben we niet in de top15 gezet. Dat wil echter niets zeggen van de kwaliteit van onderstaande 15 aanbieders. Ze bieden wellicht precies dat ene theme aan waar jij naar op zoek bent!13+ WordPress themes voor stichtingen en kerken


29+ aansprekende themes. Prijs vanaf $ 49 per theme.


30+ aansprekende themes. 2 Themes kosten $ 39.


Templatic WordPress themes

De themes zijn ontworpen voor specifieke doeleinden zoals een vacaturesite, een stadswebsite, een evenementenwebsite, etc.


Headway is een flexibel drag & drop framework, waarmee themes gemaakt kunnen worden.


diythemes-logo

Drag & drop framework om visueel een eigen theme mee samen te stellen.


Frogs-Themes

Mooie ontwerpen voor bedrijven en creatieve bureaus. Voor $ 39 mag je de 11 themes gebruiken.


Upthemes

Voor $ 39 krijg je de beschikking over 16 themes.


Aanbieder van gratis en betaalde minimalistisch ontworpen portfolio themes.Themes die extra functionaliteiten geven aan WordPress.


Themes die extra functionaliteiten aan WordPress geven.WordPress themes voor bands en kerken.


36+ WordPress themes voor fotografen en creatieve professionals


Photocrati

WordPress themes voor fotografen en fotografie

 • Freek van den Engelen schreef:

  Bedankt voor dit overzicht, daar was ik precies naar op zoek! Is er ook een manier om themes met elkaar te vergelijken als een soort browser?

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Hoi Freek, op ThemeThumbs kun je niet alleen browsen tussen verschillende themes, maar heb je ook de mogelijkheid om thema’s te filteren op stijl, branche, compatibiliteit, etcetera. Ik denk dat die website aan je vraag voldoet.

 • Marja van Harmelen schreef:

  Wat is het verschil tussen marktplaats en ontwikkelaar?

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Hoi Marja, op marktplaatsen bieden meerdere ontwikkelaars hun themes aan. Het voordeel hiervan is dat je op marktplaatsen een gevarieerd aanbod van themes kunt vinden, een nadeel is dat de kwaliteit tussen themes ook kan verschillen. Een ontwikkelaar daarentegen is één persoon of organisatie die themes maakt van gelijke kwaliteit en service, maar mogelijk minder gevarieerd. Het beste van twee werelden vind je uiteindelijk op ThemeThumbs, omdat deze website een overkoepelende vergelijkingswebsite is van zowel ontwikkelaars als marktplaatsen.

 • Eric L. Peters schreef:

  Prachtig overzicht, een paar aanbieders kende ik nog niet, ga ik zeker bekijken!

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Bedankt Eric!

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Vandaag een update gedaan met de ervaringen van de afgelopen maanden.

 • Marijke Slieker schreef:

  afijn, nu een mooie template gekochte, geïnstalleerd maar loop wanhopig vast. Waar kan ik terecht voor snelle hulp?

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Hoi Marijke, bel me vandaag even op. Waarschijnlijk heb ik het in een paar minuten voor je opgelost of kan je aangeven welke richting het probleem zit.

 • Olaf Lederer schreef:

  Er zijn zoveel templates te koop dat het soms lastig wordt om te kiezen. Bij membership sites is het belangrijk om te weten of de templates regelmatig worden bijgewerkt, bij woothemes en themeskingdom gebeurt dit nog regelmatig. Verder is speciale aandacht aan de technniek te geven wanneer een template erg mooi is qua design!

 • Rinka van Zundert schreef:

  Beste Erwin,
  Bedankt voor dit overzicht! Ik heb een vraag: hoe komt het dat het Theme Unsigned van Woothemes op hun eigen site vanaf $99 is en op de Themeforest site maar $49?? Bedankt!

 • Olaf Lederer schreef:

  Rinka,
  Ik denk dat zij vergeten zijn de prijs te wijzigen. WooThemes heeft nog niet zo lang geleden hun prijsmodel aangepast dus, eerder was een template via hun site ook voordeliger. Wanneer je de template via WooThemes koopt krijg je wel één (of 2?) gratis templates erbij.

 • Rinka schreef:

  Dag Olaf, dank je voor je snelle reactie! Heb m inmiddels bij Themeforest gekocht en ga er mee verder stoeien.. :-). groetjes

 • wilfried benjamins schreef:

  zeker mee eens met de lijst.. altijd handig ook ! :)

 • Frans schreef:

  Hoe onafhankelijk is deze site? Recent kwam in het nieuws dat vergelijkingssites van bijvoorbeeld verzekeringen niet onafhankelijk zijn.

  Ben benieuwd.

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Ha Frans, we delen onze subjectieve ervaringen. We zouden niet willen pretenderen onafhankelijk te zijn. Sterker nog, we proberen onze bezoekers juist een richting op te sturen, waarvan wij denken dat ze de grootste kans hebben om het juiste WordPress theme te vinden. We hebben afgelopen periode de ranking aangepast omdat we bijvoorbeeld merken dat wij iets goed vinden, maar dit uiteindelijk niet zien in het gedrag van onze bezoekers. Anderzijds hebben we bijvoorbeeld Nexus Themes op nummer 6 geplaatst, ondanks dat zijn nog een relatief nieuwe (Nederlandse) partij zijn. We geloven dat zij echt een vernieuwend product hebben, dus zeer nuttig voor de bezoekers van deze pagina.

 • Frans schreef:

  Bedankt voor de info. Volgens jullie site staat Nexus Themes op 5 ipv 6.

 • Olaf Lederer schreef:

  Hallo Frans,
  Ik denk dat je dit artikel niet kan vergelijken met een vergelijkingssite. Er worden een aantal affiliatie links gebruikt waardoor de auteur geld kan verdienen, maar de intentie is toch een andere. Ik denk dat Erwin het veel prettiger vindt dat een lezer hem benaderd voor een opdracht. Dit gebeurt dan vaak omdat men overtuigt is van de kennis die hier gedeeld wordt.

 • Bea Lenferink schreef:

  Hoi,

  We zijn van plan te starten met een nieuwssite, waarop je naast nieuwsberichten ook ruimte moet hebben voor reclamebanners, Wat zou u hierbij adviseren?

  groetjes,
  Bea Lenferink

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Beste Bea, we hebben zelf het afgelopen jaar Pressgrid en Gonzo gebruikt. Zie https://www.sowmedia.nl/blog/wordpress/favoriete-wordpress-themes-2013

  Onze klant Smartheath heeft Typegrid11 gebruikt.

  Succes ermee!

 • Ron schreef:

  Hi Erwin,
  mooie site heb je en tevens erg informatief, waarvoor dank. Heb kort vraagje over een theme dat ik heb gevonden op Themeforest.net genaamd ‘greenwich-village’. Ken je dit theme en zo ja hoe zijn je ervaringen hiermee?

  Alvast bedankt voor een reply.
  MvG,
  Ron

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Ha Ron, degene die ik vind is een HTML template en geen WordPress theme. Zorg er wel voor dat binnen de WordPress sectie blijft zoeken. Daar moeten ook wel themes uit dit genre te vinden zijn. Let goed op datum, aantal verkopen, comments, etc.

 • tessa schreef:

  Hoi,

  Leuke post!
  Ik heb interesse in Elegant themes en zie dat de kosten per jaar zijn.
  Is dit bij alle aanbieders het geval?

  Gr Tessa

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Beste Tessa, Bij Elegant Themes hoef je in principe maar een abonnement voor 1 jaar te nemen. Daarna kan je weer opzeggen, zodat je maar eenmaal een bedrag betaald. Bij de meeste anderen (bijv. Themeforest) betaal je eenmalig en krijg je gratis alle updates. Succes ermee!

 • webdesignruurlo schreef:

  Hallo Erwin,
  Hebben jullie ervaring met wptriumph.com? Ik heb zojuist een bundel van 23 thema’s aangeschaft (voor een spotprijs … ) Ze zien er allemaal heel mooi en gelikt uit, maar bij het uitproberen van een thema loop ik tot nu toe iedere keer wel tegen een probleem op: bijvoorbeeld een foutmelding bij het uploaden van een bepaalde aanbevolen plug-in.

 • webdesignruurlo schreef:

  Hallo Erwin,

  Je beveelt Nexus Themes (een Nederlandstalig bedrijf – altijd handig), maar de link in het blogartikel leidt naar de volgende boodschap:

  ‘The link is not currently active.

  There are a number of reasons that you may have received this message. The most common is that the merchant who was advertising is temporarily not-actively promoting that program. If, however, you feel you have reached this page in error, please let us know. Shareasale.com does not tolerate or send any SPAM mail to anyone. If you feel you have been targeted by a SPAM message, we would appreciate if you could forward the message to us at abuse at shareasale.com.

  Shareasale.com manages the relationships between advertisers and affiliates, which is why you were directed to our site. Since the link that you clicked is not currently active, you were not redirected to the site.

  If you are a new affiliate, your links will not be active until Shareasale.com gets a chance to review your account – you will receive an email when your account is approved and links are activated. This process generally takes around 24 business hours.’

  Het is wellicht handig om de link te verwijderen of het verhaal wat aan te passen.

  Groet,

  Joost Walter

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Beste Joost, Excuus voor de late reactie. Door de vakantie waren ze er tussendoor geglipt. De link heb ik aangepast.
  We hebben zelf geen ervaring met wptriumph.com. Het komt wel bekend voor dat de themes van kleine aanbieders niet altijd ‘bug-vrij’ zijn.

 • Cas Eggermont schreef:

  Hallo,

  Ik heb zojuist mijn account aangemaakt voor een WordPress website,
  Ik heb een Theme gekocht.
  En hoe nu verder?

  Bij voorbaat dank!!

 • Lex schreef:

  Hallo Cas,

  Ik lees je berichtje toevallig en misschien kan ik je wel verder helpen.

  Waar loop je vast?

  Gr Lex

 • Cas Eggermont schreef:

  Hallo Lex,

  Enorm bedankt, ik ben nog niet begonnen maar vroeg me af of er ergens een handleiding is.

  Fijne zondag

  Groeten

  Cas

 • Lex schreef:

  Hoi Cas,

  Stuur maar even een mailtje naar infoATvideodesigner.nl stuur ik je de indormatie door.

  Fijne zondag.
  Gr. Lex

 • maria schreef:

  Beste mensen,
  hebben jullie ervaring met wordpress/madebyminimal -themes. Is die ook te koop bij een van de genoemde websites??
  Ben op zoek naar een theme voor een eigen website en vind dit tot nu toe het mooist.
  met vriendelijke groeten,
  Maria

 • Erwin van Ginkel schreef:

  Beste Maria,
  We waren zelf nog niet bekend met madebyminimal. Bedankt voor de tip! Maar we kunnen dus niet zeggen wat we ervan vinden. Wel dat je het thema via hun eigen website kan kopen. Succes ermee! Erwin

 • Jennifer Lopez schreef:

  Dit was een grote post! Bedankt voor het delen van deze nuttige informatie, ik kon echt
  gebruik ze! Er zijn vele hulpmiddelen, die zeer nuttig zijn voor het genereren van wordpressthema zoals TemplateToaster.

 • A.J. Veneberg schreef:

  Hallo Bea,

  Ben je opgegroeid als Bea Lieferink, dochter van de boswachter? Dan waren wij in onze tienerjaren goed bevriend!