De beste 100 gratis WordPress thema’s voor 2017

Eén van de voordelen van WordPress is dat er altijd ontzettend veel gratis thema’s te downloaden zijn. Maar tussen al dat aanbod zitten ook heel veel slechte WordPress thema’s. Hoe moet je kiezen? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste 100 gratis WordPress thema’s voor 2017.

Waar let je op bij gratis WordPress thema’s?

Gratis WordPress thema’s worden niet altijd met goede bedoelingen aangeboden. Zo zijn er in het verleden gratis WordPress thema’s verspreid met verborgen virussen. Kies daarom altijd voor veilige aanbieders en bekende marktplaatsen voor WordPress thema’s.

Verder is het goed om er rekening mee te houden dat WordPress thema-bouwers vaak gratis versies van hun thema’s aanbieden in de hoop dat je een uitgebreidere versie aanschaft. Dit wordt het freemium-model genoemd; de basis is gratis, maar voor de extra’s moet je betalen.

Tenslotte is een gratis WordPress thema natuurlijk een ‘cadeautje’; als je er zelf niet helemaal uitkomt met het WordPress thema, dan hoef je waarschijnlijk niet te rekenen op veel support van de ontwikkelaar. Ben je wel op zoek naar betere ondersteuning bij thema’s? Dan doe je er verstandig aan om eens te kijken naar onze lijst met aanbieders van betaalde WordPress thema’s.

100 beste gratis WordPress themes voor 2017

OptimizerSpaciousSydneyPanareaShop IsleBakes And CakesLlorix One LiteTwenty SeventeenObliqueOne PageColorMagiRibbonClassic PhotographyPersonal Page ThemeMagnifiquePhoto GridPilot FishIridiumMystileSinappGrid StyleMinimalGadgetryGreenChilliPhotogramSukelius MagazineMonacoNewsPressSimpleCorpOctaviaMurmurClean ResponsePytheasSonorousQuiescentHalifaxPeroliaRealtySnapshotSimple BrightVibeLivrePhoto ThemeSimple GridGrid ThemeZenon LiteButtercreamAdelleVintage CameraPrimalPhotographerBizWayEsquireVisual by DessignWallbaseYasminWidelyUltra GridExhibitionSwatchTriton LiteTheron LiteVelvet SkyeCasualExpositioOrigamiImbalance 2AvenueLandisScylla LightSpectacularThe FoundationOxygenOriginFanwoodEvidosDelphiZenshopCanyonProntoSimple Style PhotographyDouble Exposure PhotographyStylish ChurchGreen Grunge ChurchSimple ChurchSimple Non-ProfitMinimal Non-ProfitVasilikiShaken GridInvoiceEasy DocsDzonia liteMansionSuburbiaPortfoliumUltimaSenyorita Light CleanProsumeBonPressPhotoriaAcademica  • Giselka Gutschow schreef:

    hoi, ik zou graag panarea willen uitproberen, maar ik zie niet hoe die gratis is… Tips?