Beste gratis WordPress themes 2021

De beste 100 gratis WordPress thema’s voor 2017

Eén van de voordelen van WordPress is dat er altijd ontzettend veel gratis thema’s te downloaden zijn. Maar tussen al dat aanbod zitten ook heel veel slechte WordPress thema’s. Hoe moet je kiezen? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste 100 gratis WordPress thema’s voor 2017.

Waar let je op bij gratis WordPress thema’s?

Gratis WordPress thema’s worden niet altijd met goede bedoelingen aangeboden. Zo zijn er in het verleden gratis WordPress thema’s verspreid met verborgen virussen. Kies daarom altijd voor veilige aanbieders en bekende marktplaatsen voor WordPress thema’s.

Verder is het goed om er rekening mee te houden dat WordPress thema-bouwers vaak gratis versies van hun thema’s aanbieden in de hoop dat je een uitgebreidere versie aanschaft. Dit wordt het freemium-model genoemd; de basis is gratis, maar voor de extra’s moet je betalen.

Tenslotte is een gratis WordPress thema natuurlijk een ‘cadeautje’; als je er zelf niet helemaal uitkomt met het WordPress thema, dan hoef je waarschijnlijk niet te rekenen op veel support van de ontwikkelaar. Ben je wel op zoek naar betere ondersteuning bij thema’s? Dan doe je er verstandig aan om eens te kijken naar onze lijst met aanbieders van betaalde WordPress thema’s.

100 beste gratis WordPress themes voor 2017

OptimizerIlldySpaciousLensaSydneyPanareaShop IsleBakes And CakesIrisLlorix One LiteTwenty SeventeenObliqueTotalOne PageColorMagiRibbonClassic PhotographyPersonal Page ThemeMagnifiquePhoto GridPilot FishIridiumMystileSinappGrid StyleMinimalGadgetryGreenChilliPhotogramLeftSukelius MagazineMonacoNewsPressSimpleCorpOctaviaMurmuriPinClean ResponsePytheasSolioVFlexSonorousQuiescentJuneHalifaxPeroliaPathRealtySnapshotSimple BrightVibeLivrePhoto ThemeSimple GridValorGrid ThemeZenon LiteButtercreamAdelleVintage CameraDankoPrimalPhotographerBizWayHatchEsquireVisual by DessignOrionZylyzWallbaseGearsFaithYasminWidelyUltra GridExhibitionSwatchTriton LiteTheron LiteYokoVelvet SkyeCasualExpositioOrigamiImbalance 2AvenueLandisScylla LightSwissSpectacularThe FoundationOxygenOriginFanwoodEvidosDelphiZenshopAxisCanyonRolexNomadRecoProntoSimple Style PhotographyDouble Exposure PhotographyStylish ChurchGreen Grunge ChurchSimple ChurchSimple Non-ProfitMinimal Non-ProfitVasilikiShaken GridInvoiceEasy DocsDzonia liteMansionSightSuburbiaPortfoliumUltimaSenyorita Light CleanProsumeBoldyBonPressPhotoriaAcademica  • Giselka Gutschow schreef:

    hoi, ik zou graag panarea willen uitproberen, maar ik zie niet hoe die gratis is… Tips?