WordPress blog

Categorie: WordPress zoekmachineoptimalisatie

voorkom hacks

Tien tips om te voorkomen dat je WordPress website wordt gehackt!

Een gehackte website kan grote gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en reputatie. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt nemen om de kans op een hack te verkleinen. Hier lees je tien tips.

Lees verder
Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!

Lees verder
WordPress snelheid optimalisatie

WordPress snelheid optimalisatie: 6 trucs voor een razendsnelle website

WordPress snelheid optimalisatie is een must voor iedere WordPress website. Leer in dit artikel 6 trucs kennen voor snelheid optimalisatie!

Lees verder

Featured snippet: prominent zichtbaar in Google

Lees hoe je met een featured snippet op positie 0 van Google kunt verschijven, door je WordPress website van de juiste content te voorzien.

Lees verder
Interne links

Interne links zorgen voor een boost in je rankings: leer in dit blog hoe

De kracht van interne links wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is het een uitstekende methode voor SEO. Leer in dit blog hoe!

Lees verder
WordPress title attribute

Title attribute: wat is het en hoe gebruik je het?

Een WordPress title attribute is een heel handig HTML-element voor het geven van meer context aan je links. Leer in dit blog hoe je dit doet.

Lees verder
Error 404

Error 404: wat is het en hoe los je het op?

De error 404 laat bezoekers op je website vertrekken en zorgt voor een slechtere ranking. Leer in dit blog hoe je de error 404 kunt voorkomen

Lees verder
Keyword onderzoek

Keyword onderzoek: hoe de juiste keywords selecteren in 2021?

Na het lezen van dit artikel weet je hoe je een keyword onderzoek moet uitvoeren en hoe je hoger kan ranken in Google en andere zoekmachines.

Lees verder
Website snelheid optimalisatie

Website snelheid optimalisatie: een perfecte Google Pagespeed score

Voldoet jouw website al aan alle snelheids-optimalisatie eisen van Google Pagespeed Insights? Anno 2021 is het belangrijk dat je een website hebt die met lichtsnelheid laadt. Er zijn een aantal handige website snelheid optimalisatie hacks waarmee je jouw website razendsnel kunt maken. In dit artikel bespreken we deze.

Lees verder
Beste gratis WordPress themes 2021

30 beste gratis WordPress themes 2021

Ook dit jaar hebben we de beste gratis WordPress themes voor je op een rij gezet, mét ondersteuning voor de Gutenberg editor.

Lees verder