• WordPress

    Matomo, een AVG-proof alternatief voor Google Analytics

    Wil je een AVG-proof alternatief voor Google Analytics, dan is Matomo aan te bevelen. Data ownership, AVG proof en 100% nauwkeurig.

  • WordPress cookie plugin
    WordPress

    De 3 beste geteste WordPress cookie plugins (2022)

    Is jouw WordPress website al volledig AVG-proof? De drie cookie WordPress cookie plugins in dit blog kunnen je hier een handje mee helpen.

  • WordPress

    De laatste privacy-optie van WordPress

    Met de lancering van de nieuwste versie van WordPress (5.4) zijn er uitgebreidere opties gebouwd om de privacy van bezoekers te beschermen.

  • WordPress

    Verwijder regelmatig persoonsgegevens uit je WordPress website

    Lees welke persoonsgegevens in je WordPress website van de privacy-wet wel en niet bewaard mogen worden, en hoe je ze opruimt uit je WordPress website.

  • WordPress

    Voorkom een cookiemuur op je WordPress website

    Een cookiemuur op je website is verboden door de Autoriteit Persoonsgegevens. We bespreken hoe je met je WordPress website wel voldoet aan de AVG (GDPR).

  • WordPress

    Sowmedia lanceert GDPR Consent Plugin voor WordPress

    Met de GDPR Consent Plugin voor WordPress worden plugins, cookies en scripts pas ingeladen nádat je bezoekers toestemming hebben gegeven. En dat zonder een cookie-muur die je website onbruikbaar maakt!

  • WordPress

    6 plugins om je WordPress website AVG (GDPR) proof te maken

    Met de nieuwe privacy-wet (AVG of GDPR) voor de deur, bespreken we zes handige WordPress plugins die je helpen om jouw WordPress website AVG-proof te maken!

  • Wordpress en AVG (privacy-wet)
    WordPress

    De impact van de nieuwe privacy-wet (AVG) op je WordPress website

    De nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken (AVG) heeft gevolgen voor je organisatie en voor je WordPress website.

  • WordPress

    Checklist: Voldoet jouw WordPress website aan de AVG?

    Vanaf mei 2018 moet jouw WordPress website voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Regel het met deze checklist!