WordPress blog

Categorie: WordPress & Internetmarketing

voorkom hacks

Tien tips om te voorkomen dat je WordPress website wordt gehackt!

Een gehackte website kan grote gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en reputatie. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt nemen om de kans op een hack te verkleinen. Hier lees je tien tips.

Lees verder
voordelen wordpress

De voordelen van WordPress voor marketing- en communicatiemedewerkers

Waarom WordPress zo eenvoudig te gebruiken is als marketing-en/of communicatiemedewerker leggen we in dit blog graag voor je uit.

Lees verder
wat is content?

Wat is content?

Content is een containerbegrip dat alle lees-, zicht- of hoorbare inhoud van een medium aanduidt. Bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen op een webpagina.

Lees verder
Affiliate marketing WordPress

In 5 stappen affiliate marketing voor je WordPress website opzetten

Wil je graag geld verdienen met affiliate marketing voor je WordPress website? In dit artikel leggen we in 5 stappen precies uit hoe dit moet.

Lees verder
Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!

Lees verder
Website conversie

Website conversie: wat is het en hoe verhoog je het?

Je kunt nog zo’n aantrekkelijke website hebben, maar die valt of staat toch echt met pagina’s die ingericht zijn om te converteren. Leer hoe!

Lees verder

Featured snippet: prominent zichtbaar in Google

Lees hoe je met een featured snippet op positie 0 van Google kunt verschijven, door je WordPress website van de juiste content te voorzien.

Lees verder
Webshop optimaliseren

WordPress webshop laten maken: uitbesteden of zelf doen?

Laat je jouw WordPress webshop maken door een professioneel bureau of ga je dit zelf doen? In dit artikel bespreken we beide opties.

Lees verder
WordPress title attribute

Title attribute: wat is het en hoe gebruik je het?

Een WordPress title attribute is een heel handig HTML-element voor het geven van meer context aan je links. Leer in dit blog hoe je dit doet.

Lees verder
Website snelheid optimalisatie

Website snelheid optimalisatie: een perfecte Google Pagespeed score

Voldoet jouw website al aan alle snelheids-optimalisatie eisen van Google Pagespeed Insights? Anno 2021 is het belangrijk dat je een website hebt die met lichtsnelheid laadt. Er zijn een aantal handige website snelheid optimalisatie hacks waarmee je jouw website razendsnel kunt maken. In dit artikel bespreken we deze.

Lees verder