WordPress blog

Categorie: WordPress & Internetmarketing

WordPres menu navigatie maken

Hoe pas je in WordPress je menu-navigatie aan?

Je navigatie-menu aanpassen in WordPress is erg eenvoudig. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit uit hoe je een menu in je WordPress website kunt aanpassen.

Lees verder
voorkom hacks

Tien tips om te voorkomen dat je WordPress website wordt gehackt!

Een gehackte website kan grote gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en reputatie. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt nemen om de kans op een hack te verkleinen. Hier lees je tien tips.

Lees verder
voordelen wordpress

De voordelen van WordPress voor marketing- en communicatiemedewerkers

Waarom WordPress zo eenvoudig te gebruiken is als marketing-en/of communicatiemedewerker leggen we in dit blog graag voor je uit.

Lees verder
wat is content?

Wat is content?

Content is een containerbegrip dat alle lees-, zicht- of hoorbare inhoud van een medium aanduidt. Bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen op een webpagina.

Lees verder
Affiliate marketing WordPress

In 5 stappen affiliate marketing voor je WordPress website opzetten

Wil je graag geld verdienen met affiliate marketing voor je WordPress website? In dit artikel leggen we in 5 stappen precies uit hoe dit moet.

Lees verder
Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!

Lees verder
Website conversie

Website conversie: wat is het en hoe verhoog je het?

Je kunt nog zo’n aantrekkelijke website hebben, maar die valt of staat toch echt met pagina’s die ingericht zijn om te converteren. Leer hoe!

Lees verder

Featured snippet: prominent zichtbaar in Google

Lees hoe je met een featured snippet op positie 0 van Google kunt verschijven, door je WordPress website van de juiste content te voorzien.

Lees verder
Webshop optimaliseren

WordPress webshop laten maken: uitbesteden of zelf doen?

Laat je jouw WordPress webshop maken door een professioneel bureau of ga je dit zelf doen? In dit artikel bespreken we beide opties.

Lees verder
WordPress title attribute

Title attribute: wat is het en hoe gebruik je het?

Een WordPress title attribute is een heel handig HTML-element voor het geven van meer context aan je links. Leer in dit blog hoe je dit doet.

Lees verder
Google ranking factors 2021

Google ranking factors: wat gaat er veranderen in 2021?

Gaan deze nieuwe Google ranking factors, die in mei 2021 worden doorgevoerd, het gehele ranking systeem op de schop nemen? Kom erachter in dit artikel.

Lees verder

Ontdek nieuwe kansen voor jouw online diensten

Het kan lastig zijn om te bedenken wat jij kan doen om je online kansen te vergroten. We hebben de belangrijkste verbeteringen op een rij gezet.

Lees verder