• voorkom hacks
  WordPress

  Tien tips om te voorkomen dat je WordPress website wordt gehackt!

  Een gehackte website kan grote gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en reputatie. Gelukkig zijn er enkele stappen die je kunt nemen om de kans op een hack te verkleinen. Hier lees je tien tips.

 • voordelen wordpress
  WordPress & Internetmarketing

  De voordelen van WordPress voor marketing- en communicatiemedewerkers

  Waarom WordPress zo eenvoudig te gebruiken is als marketing-en/of communicatiemedewerker leggen we in dit blog graag voor je uit.

 • wat is content?
  WordPress

  Wat is content?

  Content is een containerbegrip dat alle lees-, zicht- of hoorbare inhoud van een medium aanduidt. Bijvoorbeeld teksten en afbeeldingen op een webpagina.

 • Affiliate marketing WordPress
  WordPress

  In 5 stappen affiliate marketing voor je WordPress website opzetten

  Wil je graag geld verdienen met affiliate marketing voor je WordPress website? In dit artikel leggen we in 5 stappen precies uit hoe dit moet.

 • Website customer journey
  WordPress

  Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

  Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!

 • Website conversie
  WordPress

  Website conversie: wat is het en hoe verhoog je het?

  Je kunt nog zo’n aantrekkelijke website hebben, maar die valt of staat toch echt met pagina’s die ingericht zijn om te converteren. Leer hoe!

 • WordPress

  Featured snippet: prominent zichtbaar in Google

  Lees hoe je met een featured snippet op positie 0 van Google kunt verschijven, door je WordPress website van de juiste content te voorzien.

 • Webshop optimaliseren
  WordPress

  WordPress webshop laten maken: uitbesteden of zelf doen?

  Laat je jouw WordPress webshop maken door een professioneel bureau of ga je dit zelf doen? In dit artikel bespreken we beide opties.

 • WordPress title attribute
  WordPress

  Title attribute: wat is het en hoe gebruik je het?

  Een WordPress title attribute is een heel handig HTML-element voor het geven van meer context aan je links. Leer in dit blog hoe je dit doet.

 • Website snelheid optimalisatie
  WordPress

  Website snelheid optimalisatie: een perfecte Google Pagespeed score

  Voldoet jouw website al aan alle snelheids-optimalisatie eisen van Google Pagespeed Insights? Anno 2021 is het belangrijk dat je een website hebt die met lichtsnelheid laadt. Er zijn een aantal handige website snelheid optimalisatie hacks waarmee je jouw website razendsnel kunt maken. In dit artikel bespreken we deze.