WordPress blog

Categorie: WordPress webshop

wat is dropshipping

Wat is dropshipping? En dropshipping met WordPress (kort stappenplan)

Dropshipping is een methode voor het online verkopen van producten die niet op voorraad worden gehouden door een verkoper zelf. In plaats daarvan koopt de…

Lees verder
Website customer journey

Website customer journey: meer omzet door een innemende klantreis

Wat is een website customer journey en hoe kun je deze inzetten om leads te transformeren in klanten? Lees de tips in dit artikel!

Lees verder
Website conversie

Website conversie: wat is het en hoe verhoog je het?

Je kunt nog zo’n aantrekkelijke website hebben, maar die valt of staat toch echt met pagina’s die ingericht zijn om te converteren. Leer hoe!

Lees verder

Woocommerce Related Products : pas dit toe voor meer winst

Met WooCommerce related products kun je gemakkelijk meer conversie realiseren. Leer in dit blog hoe je optimaal gebruikt maakt van de functie!

Lees verder
Webshop optimaliseren

WordPress webshop laten maken: uitbesteden of zelf doen?

Laat je jouw WordPress webshop maken door een professioneel bureau of ga je dit zelf doen? In dit artikel bespreken we beide opties.

Lees verder
click & collect

Click en collect: hoe maak je jouw webshop klaar voor deze regeling?

Voldoet jouw webshop al aan alle eisen voor de click & collect-regeling? Leer in dit blog hoe je een perfect bestel- en afhaalsysteem creëert.

Lees verder
Beste gratis WordPress themes 2021

30 beste gratis WordPress themes 2021

Ook dit jaar hebben we de beste gratis WordPress themes voor je op een rij gezet, mét ondersteuning voor de Gutenberg editor.

Lees verder
Landingspagina voorbeeld

Landingspagina maken? Zo maak je hem converterend en doelgericht

Wat is nou een doelgerichte en goed converterende landingspagina? En hoe bouw je er een? Leer het maak meer winst met jouw webshop!

Lees verder

Ontdek nieuwe kansen voor jouw online diensten

Het kan lastig zijn om te bedenken wat jij kan doen om je online kansen te vergroten. We hebben de belangrijkste verbeteringen op een rij gezet.

Lees verder
Een video editor is bezig voor de videomarketing

Waarom je videomarketing moet inzetten als bedrijf

Wil je meer weten over hoe je videomarketing moet inzetten om jouw marketingdoelstellingen te behalen? Leer hier alles over door middel van onze hands-on videomarketingstrategie.

Lees verder

WordPress themes en plugins voor horeca en bed & breakfast

WordPress website voor horeca of bed & breakfast? Bekijk de voor- en nadelen van populaire themes, en ontdek handige aanvullende plugins voor de horeca.

Lees verder

Vergelijking: WooCommerce, Magento, SEOshop & Mijnwebwinkel

In dit artikel vergelijken we de open source webshop oplossingen van WooCommerce en Magento met Nederlandse SAAS aanbieders van SEOshop en Mijnwebwinkel.

Lees verder