12 beste WordPress thema’s voor tandartsen

/
In dit artikel zetten we de 12 beste WordPress thema's voor tandartsen, mondhygiënisten en tandheelkundigen op een rijtje.

WordPress themes en plugins voor horeca en bed & breakfast

/
WordPress website voor horeca of bed & breakfast? Bekijk de voor- en nadelen van populaire themes, en ontdek handige aanvullende plugins voor de horeca.

10 websites om WordPress themes te kopen

/
WordPress thema’s worden op duizenden websites verkocht. Wij selecteerden de tien websites waarmee we de beste ervaringen hebben.

Bouw de mooiste WordPress websites met flexibele multi-purpose thema’s

/
WordPress thema's zijn bouwpakketten geworden. In dit artikel leggen we uit wat de voor- en nadelen van de multi-purpose thema’s zijn en welke wij aanraden.
Websites om de beste WordPress themes te kopen

Waar koop je de beste WordPress themes?

/
Sowmedia heeft 30 websites geselecteerd waar je de beste WordPress themes kan kopen. Lees onze ervaringen van alle aanbieders.
Portfolio WordPress themes

40 WordPress themes voor portfolio websites

/
Voor de presentatie van een portfolio zijn veel WordPress themes beschikbaar. In dit artikel geven we een selectie weer.
WordPress themes kerken - Rehobothkerk

De beste WordPress themes voor kerken

/
Dit overzicht van WordPress themes kan gebruikt worden door kerken en religieuze instellingen om een WordPress website te bouwen.
WordPress themes restaurants

80 WordPress themes voor restaurants en cafés

/
Dit artikel geeft een overzicht van WordPress themes die je kan gebruiken voor een restaurant, eetcafés en een lunchroom.
logo themeforest

De beste WordPress themes op Themeforest

/
Themeforest is een marktplaats met duizenden WordPress themes. Zie je door de bomen het bos niet meer? We helpen je met de beste aanbieders!

WordPress themes voor het MKB en de industrie

/
Dit artikel bevat een overzicht van zakelijke WordPress themes die gebruikt kunnen worden door MKB-bedrijven in de industrie.

WordPress themes voor de WooCommerce webshop

/
In dit artikel een overzicht van WordPress themes die geschikt zijn voor de e-commerce plugin WooCommerce.
buddypress

Bouw je sociale netwerk in WordPress met BuddyPress

/
Een sociaal netwerk bouw je in WordPress met de plugin BuddyPres. In dit artikel tonen we een aantal WordPress themes die je voor BuddyPress kan gebruiken.
WordPress theme freelancers

WordPress themes voor zzp’ers en freelancers

/
In dit artikel geven we een overzicht van zakelijke WordPress themes die bruikbaar zijn voor zzp'ers en freelancers, ofwel de zelfstandig ondernemers.
Fotograaf Rogier Bos uit Rotterdam

WordPress themes voor fotografie

/
In dit artikel geven we een overzicht van stijlvolle WordPress themes die speciaal gemaakt zijn voor fotografen en de presentatie van foto's.
Websites om de beste WordPress themes te kopen

WordPress themes. Waar kan je de beste kopen?

/
Het wordt steeds populairder om bij de ontwikkeling van WordPress websites uit te gaan van bestaande themes. Dit artikel geeft een uitgebreid overzicht van aanbieders van de beste WordPress themes.
WordPress voor stichtingen

WordPress themes voor stichtingen en goede doelen

/
In dit artikel geven we een overzicht van de beste WordPress themes die gebruikt kunnen worden voor stichtingen en non-profit organisaties.