wordpress

/
Naast een zeer geschikt contentmanagementsysteem (CMS) zijn voor allerlei soorten online profilering doet WordPress als open source-software meer goed.

WordPress blijft timmeren aan de privacy-weg

/
Sinds de invoering van de General Data Protection Regulation (GDPR) heeft WordPress gebouwd aan een betere bescherming van privacy van gebruikers.

Van persoonlijke blogs naar nrc.next: de opmars van WordPress in Nederland

/
WordPress is in 2003 online gezet. Op dit moment functioneert op respectievelijk 35% en 41% wereldwijd en in Nederland WordPress.

Gratis illustraties downloaden

/
Illustraties en iconen zijn sterke hulpmiddelen bij het vullen van je WordPress website. We zetten de beste sites voor gratis illustraties op een rij.

WordPress Gutenberg Hub lanceert sjablonen voor Gutenberg-blokken

/
Het team van Gutenberg Hub stelde maar liefst tweehonderd Gutenberg sjablonen beschikbaar die het bouwen van WordPress pagina's veel simpeler maakt.

De handigste verborgen functies van Gutenberg

/
Nu de Gutenberg editor gemeengoed is geworden in WordPress-land, lichten we enkele features uit die wat meer verborgen zijn, maar wel erg handig!

De laatste privacy-optie van WordPress

/
Met de lancering van de nieuwste versie van WordPress (5.4) zijn er uitgebreidere opties gebouwd om de privacy van bezoekers te beschermen.

Wat verandert er in WordPress 5.5?

/
Met de komst van WordPress 5.5 wordt het meestgebruikte CMS ter wereld nóg krachtiger. We blikken vooruit en bespreken de hoogtepunten.

Delen is zilver, sneller delen goud: sociale media-tips voor WordPress

/
We hebben de beste social media plugins voor WordPress per social media-platform voor je op een rijtje gezet.

Corona-plugin toont locatie verspreiding

/
De WordPress-gemeenschap doet zijn best de verschillende maatregelen wat te verlichten door verschillende implementaties voor WordPress te bouwen.

Wat is er zo nuttig aan ‘Rollen’ in WordPress?

/
Rollen zijn één van de aanpasmogelijkheden van WordPress die het contentmanagementsysteem zo bruikbaar maakt. Maar wat houden deze nu precies in?

Font Awesome lanceert lettertype voor ‘coronabewustzijn’

/
Een paar weken geleden lanceerde Font Awesome een reeks icoontjes om 'coronabewustzijn' te vergroten. Deze zijn gratis te downloaden.
Gratis stockfoto's voor je website

Gratis stockfoto’s downloaden

/
We grasduinen opnieuw door het wereldwijde web op zoek naar sites met gratis stockfoto's zodat sites met WordPress mooier worden.

Klaar voor de AVG met WordPress 4.9.6?

In WordPress 4.9.6 zitten functies die het makkelijker maken om je website AVG-proof te maken. Maar er is nog wel wat werk voor jezelf te doen. We leggen we uit waar je op moet letten bij het inrichten van deze functies.