De beste WordPress themes voor Elementor

/
Elementor is een van de meest populaire page builder plugins voor WordPress. We hebben de beste WordPress thema's voor Elementor op een rij gezet.

De beste WordPress plugins voor Elementor

/
Voor de populaire WordPress content builder Elementor zijn er heel veel uitbreidingen. We hebben de beste add-ons voor Elementor op een rij gezet.

De beste WordPress themes voor Gutenberg

/
De tekst-editor Gutenberg voor WordPress biedt veel nieuwe mogelijkheden. We hebben de beste WordPress themes voor Gutenberg op een rij gezet.

Gutenberg: de nieuwe WordPress editor

/
WordPress 5.0 heeft een nieuwe editor: Gutenberg. In dit artikel leggen we uit welke veranderingen de Gutenberg editor met zich meebrengt.

WordPress Content Builder Oxygen 2.0

/
In mei lanceerde Soflyy hun hun nieuwe WordPress Page Builder, genaamd Oxygen 2.0. In dit artikel leggen we deze nieuwe Page Builder onder de loep.

WordPress page builder recensie: Divi Builder 3.0

/
Met Divi Builder 3.0 van Elegant Themes zet je de layout van je WordPress website door klik-en-sleep in elkaar. Een soort blokkenbouwer voor WordPress dus. In dit artikel proberen we de Divi Builder 3.0 uitgebreid uit.

7 front-end editors voor WordPress

/
We vergelijken acht WordPress front-end editor plugins. Met welke editor kun je het meeste en welke toont het beste wat je bezoekers ook te zien krijgen?

Bouw de mooiste WordPress websites met flexibele multi-purpose thema’s

/
WordPress thema's zijn bouwpakketten geworden. In dit artikel leggen we uit wat de voor- en nadelen van de multi-purpose thema’s zijn en welke wij aanraden.

WordPress content builders

/
Content builders helpen je om zonder te coderen een pagina met sleepbare blokken in te delen met een variëteit aan elementen. In dit artikel delen we onze ervaringen met content builders.
Beste WordPress Plugins

Nog 10 fantastische WordPress plugins

/
In dit artikel hebben we 10 nieuwe plugins geselecteerd, die we van harte kunnen aanbevelen.