• WordPress

  Matomo, een AVG-proof alternatief voor Google Analytics

  Wil je een AVG-proof alternatief voor Google Analytics, dan is Matomo aan te bevelen. Data ownership, AVG proof en 100% nauwkeurig.

 • Google Search Console instellen
  WordPress

  Google Search Console instellen in slechts drie stappen

  Wil je aan de slag gaan met Google Search Console? Het instellen is makkelijk gedaan en bestaat slechts uit drie stappen.

 • Canonical URL
  WordPress

  Canonical URL: wat is het en wat kun je ermee?

  Duplicate content is een veelvoorkomend SEO-probleem, maar gelukkig valt dit grotendeels te verhelpen met een canonical URL. Leer hier meer over.

 • Duplicate content
  WordPress

  Is de ophef rond duplicate content gegrond?

  Er is veel ophef rond het SEO-topic duplicate content. De ene zegt dat je er een penalty van Google door kan oplopen maar volgens de ander is dat volstrekte onzin. Wil jij de waarheid weten? Het geheim wordt onthuld in dit artikel.

 • technische SEO
  WordPress

  Wat is technische SEO?

  Na de technische SEO-tips in dit artikel ben je in staat om, samen met jouw backlink en contentstrategie, een top ranking te bereiken.

 • Website snelheid optimalisatie
  WordPress

  Website snelheid optimalisatie: een perfecte Google Pagespeed score

  Voldoet jouw website al aan alle snelheids-optimalisatie eisen van Google Pagespeed Insights? Anno 2021 is het belangrijk dat je een website hebt die met lichtsnelheid laadt. Er zijn een aantal handige website snelheid optimalisatie hacks waarmee je jouw website razendsnel kunt maken. In dit artikel bespreken we deze.

 • Core Web Vitals
  WordPress

  Core Web Vitals: een zeer belangrijke Google update in 2021

  De Core Web Vitals, een set aan nieuwe gebruikerservaring metrics van Google, gaat wellicht het huidige zoekalgoritme op zijn schop nemen. Bereid je website dus goed voor op deze update die in mei 2021 doorgevoerd gaat worden.

 • Google ranking factors 2021
  WordPress

  Google ranking factors: wat gaat er veranderen in 2021?

  Gaan deze nieuwe Google ranking factors, die in mei 2021 worden doorgevoerd, het gehele ranking systeem op de schop nemen? Kom erachter in dit artikel.

 • WordPress

  Optimaliseer de content van je WordPress website voor zoekmachines

  Lees hoe je de content van je WordPress website optimaliseert door teksten te gebruiken met trefwoorden waar je doelgroep naar zoekt.

 • WordPress

  5 gratis Yoast SEO-alternatieven voor WordPress

  Naast de bekende WordPress SEO plugin van Yoast zijn er prachtige gratis alternatieve SEO-plugins voor WordPress. We hebben ze op een rijtje gezet.