Bata Industrials is marktleider in de Benelux op het gebied van industriële schoenen. Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld. Bata Industrials heeft productievestigingen over de hele wereld. In Best (Nederland) zit het hoofdkantoor, waar ruim 130 medewerkers werken. Jaarlijks ontwikkelt en verkoopt Bata Industrials in Best meer dan 1.000.000 paar veiligheidsschoenen en 700.000 paar sokken.

Bata Industrials is gevestigd in 35 landen over de hele wereld. Sowmedia heeft de opdracht gekregen om stapsgewijs voor elk land een eigen website te ontwikkelen. Gerealiseerde websites:

Functionaliteiten

De websites zijn ontwikkeld in WordPress en nieuwe aanpassingen kunnen gecontroleerd worden uitgerold middels een centraal beheersysteem. Zo heeft Sowmedia gekozen voor een schaalbare oplossing met bestendigheid op lange termijn. Daarnaast bevatten de websites een catalogus die we ontwikkeld hebben op basis van WooCommerce. Een aantal van de landenwebsites zijn meertalig.

“Sowmedia staat voor kwaliteit, meedenken en snelheid. Voor ons is Sowmedia de ideale partner gebleken bij het maken van WordPress websites.”