Abel&co (voorheen GasNed) is een corporatie van ruim 200 installateurs op het gebied van verwarming, warm water, airco’s en zonnepanelen. Met de naamsverandering van de organisatie hoorde een nieuwe uitstraling en een nieuwe website.

Voor Abel&co heeft Sowmedia drie oude websites samengevoegd tot één kennisplatform en vindplaats voor specialisten in de buurt van de bezoeker. Met behulp van een online directory krijgen bezoekers de dichtstbijzijnde installateurs te zien op basis van de locatie van de bezoeker. Bovendien worden op een overzichtelijke kaart alle installateurs in Nederland getoond.

De kennisbank bevat een vliegensvlugge zoekfunctie om door alle artikelen heen te zoeken. Verder bevat de website een product-catalogus met CV-ketels, boilers, warmtepompen, zonnepanelen, etc. Elk product bevat bovendien uitgebreide prijs- en product-informatie.

De websites voor Abel&co is ontwikkeld in WordPress met het Enfold framework, WooCommerce en de Enfold Directory. Hiermee heeft Sowmedia een content-rijke, duurzame WordPress website opgezet voor een corporate organisatie waar de komende jaren op voortgebouwd kan worden.