Proper-Stok is expert op het gebied van binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, grondexploitaties en creatieve haalbaarheidsconstructies. Proper-Stok is een onderdeel van Heijmans N.V. Sowmedia heeft voor Proper-Stok verschillende WordPress websites ontwikkeld.

Fenixlofts

Fenixlofts is een vastgoedproject met industriële loodsen in Katendrecht Rotterdam. Het projectmanagement en de social media invulling van het project worden gedaan door Conversation Next. Sowmedia heeft de WordPress website ontwikkeld. Criteria voor de website waren:

  • Optimale integratie met social media, waar de Fenixlofts-community reeds actief is. Middels iconen rechts op de website kunnen websitebezoekers de inhoud van de betreffende social media oproepen. Daarnaast zijn er onderaan elke pagina knoppen opgenomen, waarmee de pagina gedeeld kan worden. 
  • Goed leesbaar op mobiele telefoons en tablets. De website van Fenixlofts is responsive geworden, waardoor de website schaalbaar is gemaakt.
  • Snelheid; middels CDN, caching en afbeeldingoptimalisatie is de laadtijd van de website sterk verbeterd.

Het Plein van Leiden

De herontwikkeling van de omgeving van het Kooiplein in Mooi Noord levert een impuls aan Leiden Noord. Een impuls voor het imago van de wijk door vernieuwde openbare ruimten, goede nieuwbouw huur en koop woning en omgeven door winkels en nieuwe (zorg) voorzieningen. Wonen, werken, winkelen en ontspannen, het kan allemaal aan Het Plein van Leiden.

Sowmedia heeft de WordPress website ontwikkelt op basis van de stijlelementen die door het bureau Just in Leiden zijn aangedragen.

De Buitenplaats van Ruytenburch

De Buitenplaats van Ruytenburch wordt een nieuwe woonwijk op een historische plek in Vlaardingen.De Buitenplaats wordt ontwikkeld op basis van de wensen van bewoners. Sowmedia heeft voor Proper-Stok een tijdelijke en een definitieve WordPress website ontwikkeld. Het ontwerp van de website is van ontwerpbureau Het Echte Werk.

De Nieuwe Wereld

De Nieuwe Wereld is een appartementencomplex in Utrecht. De appartementen uit het complex zijn inmiddels verkocht.

Kijk voor gerelateerde websites op de portfolio pagina’s van Heijmans Vastgoed en Woonstad Rotterdam