Heijmans Vastgoed richt zich op gebiedsontwikkeling van zowel grootschalige als kleinere projecten in binnen- en buitenstedelijke gebieden en is actief als initiator, ontwikkelaar en verkoper van vooral woningen. Heijmans Vastgoed werkt vanuit diverse over Nederland verspreide vestigingen.

Voor de regio Rotterdam maakt Sowmedia de projectwebsites. De websites worden gemaakt in open source CMS WordPress. De websites worden zoekmachinevriendelijk ingericht en sluiten aan op bestaande internetmarketing-activiteiten. Inmiddels zijn er een tiental websites gemaakt. Hieronder worden de belangrijkste websites weergegeven.

Gerealiseerde projecten

Leerpark Darwin
Darwin Leerpark is een appartementengebouw in Dordrecht met 36 appartementen.

Boszoom
Het deelgebied Boszoom is een van de vier deelgebieden van Keijzersho en is gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Boszoom krijgt een groen landschappelijk karakter met een bosachtige sfeer.

MarQuant
MarQuant maakt onderdeel uit van de nieuwe wijk Keijzershof en is gelegen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.  In MarQuant worden 174 appartementen gerealiseerd voor zowel de startende als de meer ervaren woningzoeker.

Hooghkamer Voorhout
Het nieuwbouwproject Hooghkamer in Voorhout bestaat uit zo’n 800 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen. Hooghkamer is opgedeeld in vier deelgebieden: Lint, Dorp, Park en Singels. Ieder deelgebied heeft zijn eigen kwaliteit, identiteit en woonsfeer.

Kijk voor gerelateerde websites op de portfolio pagina’s van Proper-Stok en Woonstad Rotterdam