De website Naaicursus.nl is een online platform waar meer dan 1.200 mode-bedrijven, naaischolen, workshops en winkels uit Nederland zich bekend maken aan iedereen die ‘iets heeft’ met het zelf maken van mode. Op de website kunnen organisaties zich aanmelden, eenvoudig gegevens invoeren, foto’s plaatsen, openingstijden benoemen, linken naar website(s), social media, etc. Bovendien biedt de website ruimte voor advertenties en aanbiedingen. Organisaties kunnen hun gegevens zelf beheren en actueel houden.

Voor mode-hobbyisten, naailiefhebbers en geïnteresseerde bezoekers is de website www.naaicursus.nl een bron aan informatie. Op een overzichtelijke kaart kan door heel Nederland gezocht worden in verschillende categorieren. Of het nu gaat om vakscholen, hobbylessen, naaimachinewinkels of webwinkels; de website is van alle markten thuis.

De website van Naaicursus is gebouwd in WordPress, waarbij gebruik is gemaakt van een gebruiksvriendelijk thema. Door de keuze voor WordPress is de uitgebreide database met organisaties goed beheersbaar en uitbreidbaar. Bovendien is hiermee een goede basis gelegd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) van deze website. De website kent verder een betaalsysteem, evenementenkalender en een koppeling met e-mailmarketing.

“Mijn ervaring is dat ze bij Sowmedia heel goed luisteren en snel snappen wat je wilt/bedoelt. Het zijn geen snelle sales / internet boys. Mijn site wordt ook door hun gehost, en ik heb nog nooit problemen gehad. Op vragen reageren ze altijd binnen 24 uur.”

Amber ReijmersEigenaarNaaicursus.nl